Странен подарък за цветница

• 13 813
  • 85
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Темата става свежарска, я кажете тогава, защо свекърва ми все ми подарява цветя в саксия- да не би да иска да ме закопае? Mr. Green

Или да изсъхнеш като цвете. Mr. Green Или да хубавееш като цвете. Rolling Eyes Или да те гледат като цвете. newsm78
 Laughing Laughing Laughing
Преди доста години,една състудентка на моя приятелка постоянно и засяваше едно и също цвете в саксия и и подаряваше без повод.Веднъж дори и беше ушила собственоръчно потник за лятото,пак така-без повод.През тази учебна година приятелката ми не можа да си вземе изпита по анатомия,явява се дори на ликвидация и едва и писаха среден 3.А е умно момиче и по всичко имаше шестици,взимаше си изпитите от раз.Нещата се оправиха,когато изхвърлихме всички саксии,подарени от колежката и,а потника изгорихме.Може да ви се стори глупаво,но така си беше...

# 61
Преди доста години,една състудентка на моя приятелка постоянно и засяваше едно и също цвете в саксия и и подаряваше без повод.Веднъж дори и беше ушила собственоръчно потник за лятото,пак така-без повод.През тази учебна година приятелката ми не можа да си вземе изпита по анатомия,явява се дори на ликвидация и едва и писаха среден 3.А е умно момиче и по всичко имаше шестици,взимаше си изпитите от раз.Нещата се оправиха,когато изхвърлихме всички саксии,подарени от колежката и,а потника изгорихме.Може да ви се стори глупаво,но така си беше...

Нещата се оправят от самосебе си обикновено след изпита по анатомия. Joy Joy Ако успееш да прескочиш.

# 62
  • Варна
Много ли е гаден Crazy?

# 63
Ужасен е.Аз съм имала изпит по пластична анатомия с конспект-целия учебник. Laughing Минах го,де.

# 64
  • София
Малко на шега, но може да са били 10, защото и Божиите заповеди са десет.Просто да ти напомнят за тях ,за да не ги забравяш:  newsm78

1.Аз съм Господ, Бог твой, да нямаш други богове освен Мене !

2.Не изговаряй напразно името на Бога !

3.Помни да осветяваш седмия ден, неделята !

4.Почитай баща си и майка си!

5.Не убивай!

6.Не прелюбодействай!

7.Не кради!

8.Не лъжесвидетелствай!

9.Не пожелавай жената на ближния си!

10.Не пожелавай имота на ближния си!

# 65
  • Варна
Тайна, тия вируси в подписа ти нарочно ли са сложени. Баси мизерията дето ми направиха на компа като ги отворих. Close

# 66
  • София
Тайна, тия вируси в подписа ти нарочно ли са сложени. Баси мизерията дето ми направиха на компа като ги отворих. Close
Като ги слагах нямаше вируси и досега никой ,който ги е гледал не се е оплакал. Shocked

# 67
  • София
Нищо им няма на линковете, съвсем са си наред.

# 68
Вирусите са от покварата на магическото влияние, заляло внезапно форума с постването на темата.
Логично е преди това да ги е нямало.  Rolling Eyes  Laughing
По повод на самата тема...това си е чиста параноя. Това, че жената се занимава с тези неща, не значи автоматично, че иска да навреди - искала е да направи подарък, да зарадва. Толкова я и възприемаш като човек, щом си склонна да изхвърлиш подаръка й, защото се била занимавала с "магии". Подаръкът е съвсем тематичен, между другото.
Ако пък наистина е искала да навреди, щеше да усетиш доста набързо. За съжаление. Но пък знам ли и аз, понякога предразсъдъкът е най-ефективната защита.

# 69
  • на брега на морето

И аз имам подарък яйце , незнам , и то не за Великден, а за бебе, изплаши ме. Thinking

Необходимо е уплашените да знаят, че яйцето ВИНАГИ
е прекрасен, добър символ. Олицетворява раждането
на нов живот. Това води началото си още от езически
времена. В основите на строежи са вграждали яйце, за
да отблъскват злото. Овалът е съвършената природна
форма. Когато Мария Магдалена е отишла на гроба
Господен да помаже с миро тялото на Иисус, тя носела
в кошница яйца, за да обядва. Дева Мария е подарявала
яйца на войниците под Разпятието, за да не бъдат толкова
жестоки със Сина й. Нейните сълзи покапали върху белите
яйца и ги оцветили с чудни цветове. Червеният цвят на
великденските яйца символизира кръвта на Иисус. Тъй
че магия за лошо с яйце не се получава.

Тайна, онуй с големите очи в подписа ти е неописуемо готино newsm47

# 70
  • София
Нали, много ми е сладко лемурчето, как си папка!

А аз знам, че с яйца се развалят магии...а не се правят.Аз имам свещички яйца, дъщеря ми ги донесе за един Великден, раздали сме на всеки, който си  хареса.Не съм си и помисляла, че може да означват нещо друго.

# 71
  • София
абе правят се магии...ама с истински яйца май....сурови....нещо имаше , че като счупиш яйце и вътре е пълно с кръв нещо беше черна магия някаква...не помня за какво.....щурутя пълна....

# 72
  • София
 Изсмукват отрицателната енергия/болестта или магията, но пак е за добро.

# 73
абе правят се магии...ама с истински яйца май....сурови....нещо имаше , че като счупиш яйце и вътре е пълно с кръв нещо беше черна магия някаква...не помня за какво.....щурутя пълна....

Пълно с кръв яйце няма как да видиш, но може да намериш кървав съсирек. Не бързайте да се наврете от страх под леглото, спокойно. Това може да се случи само с оплодено яйце - така изглежда зародишът на пиленцето.

# 74
  • София
беее аз като дете щях да си пържа яйца веднъж...та имах едно доста кърваво яйце...не съсирек...после 2 години яйца не исках да погледна...ама съмнявам се да е магия...но тогава разни такива неща ми говориха.....вместо белтък имаше кръв....бе не знам...мн гнусно беше.....не страшно Wink

Общи условия

Активация на акаунт