Странен подарък за цветница

• 13 811
  • 85
  •   1
Отговори
# 45
А някой да знае нещо за спално бельо...което е рязано и после зашито наново и е тайно вкаран в дома на ""Омагьосания""... в деня на сватбата му...говоря само за плика
Боже! ooooh! С какви неща се занимават хората...
Изгори го! Simple Smile
Не давай такива съвети.Нали знаете,че някои вируси в компютъра се активизират ,когато се пробваш да изтриеш файла? Laughing
Не всичко е в главата на човек.Защото има хора,чиято омраза е способна да навреди на друг човек.Истината е не,че не трябва да вярваш,а да вярваш в себе си и собствената си сила.

# 46
  • на брега на морето
Недей се пали така, леле колко обиди получих на именния си ден  ooooh! 

Извинявам се.

Не разбрах, че празнуваш на Цветница.

# 47
А някой да знае нещо за спално бельо...което е рязано и после зашито наново и е тайно вкаран в дома на ""Омагьосания""... в деня на сватбата му...говоря само за плика
Изгори го! Simple Smile
Не давай такива съвети.Нали знаете,че някои вируси в компютъра се активизират ,когато се пробваш да изтриеш файла? Laughing
Не всичко е в главата на човек.Защото има хора,чиято омраза е способна да навреди на друг човек.Истината е не,че не трябва да вярваш,а да вярваш в себе си и собствената си сила.

Peace

Честит празник на патерици на авторката и на всички именници!   bouquet

# 48
Аз не разбрах каква е връзката между магиите и свещника  Thinking

# 49
Тая тема още ли се дъвче?! 

# 50
А някой да знае нещо за спално бельо...което е рязано и после зашито наново и е тайно вкаран в дома на ""oмагьосания""... в деня на сватбата му...говоря само за плика
Изгори го! Simple Smile

Случи се на мои много близки, мисля, че го пуснаха в реката... Но след сватбата имаха много проблеми, докато не намериха този плик и не го изхвърлиха! ... проблем е, че по-късно се намериха и 2 калъвки, а сега ме е страх да не дойде и чаршафа  при нас Confused

# 51
Ако горният плик е срязан, за да се пъхне по-лесно вътре юрган или одеало и после е зашит - какъв е проблемът? Освен, че са улеснили младите всеки път да си гонят излезлият от калъфката юрган...

# 52
Не, бил е срязан на парчета (да кажем на Sunglasses и отново бил зашит!

# 53

Може да е един вид "Patchwork",  а не това,за което искат да си мислят.

# 54
  • Vienna
Абе, вие други проблеми нямате ли си?
все едно в друг век живеете.... направо като 4ета и не мога да повярвам.

# 55
  • Варна
Абе, вие други проблеми нямате ли си?
все едно в друг век живеете.... направо като 4ета и не мога да повярвам.

Ми ти кво правиш тука тогава? Laughing
 Mr. Green

# 56
  • София
 Темата става свежарска, я кажете тогава, защо свекърва ми все ми подарява цветя в саксия- да не би да иска да ме закопае? Mr. Green

# 57

Може да е един вид "Patchwork",  а не това,за което искат да си мислят.

След нещастията, които ги сполетиха... няма какво друго да е!

# 58
  • Варна
Темата става свежарска, я кажете тогава, защо свекърва ми все ми подарява цветя в саксия- да не би да иска да ме закопае? Mr. Green

Или да изсъхнеш като цвете. Mr. Green Или да хубавееш като цвете. Rolling Eyes Или да те гледат като цвете. newsm78
 Laughing Laughing Laughing

# 59

И аз имам подарък яйце , незнам , и то не за Великден, а за бебе, изплаши ме. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт