Странен подарък за цветница

• 13 821
  • 85
  •   1
Отговори
# 30
Имам чувството, че някои хора влизат тук само, за да се заяждат и да леят злобата си.

... каза огорчено Феята на съпричастието, разтвори
блестящите си крилца и отлетя...

Защо оспамихте темата на момичето???
Като не ви харесва не пишете. Елементарно!!!

# 31
Имам чувството, че някои хора влизат тук само, за да се заяждат и да леят злобата си.

... каза огорчено Феята на съпричастието, разтвори
блестящите си крилца и отлетя...

хехехе,се едно чета на мъжа ми постовете!
Между другото съм абсолютно на едно мнение с Иванка Тръмп!
По някога хората се психират повече от необходимо и се вкарват в некви филми
и накрая естествено друг им е виновен Shocked

# 32
Явно не сте в добри взаимоотношения с човека, донесъл подаръка.
А може пък да е искал да направи крачка към сдобряване. Помисли за държанието му при последната среща.
Аз например много обичам да подарявам и да ми подаряват свещи, защото създават приятна атмосфера в къщи.

# 33
И преди да са заключили темата...

Търсиш под вола теле.Съвсем травиален предвеликденски подарък.Не се оставяй страха да те обхване,защото само заради това можеш да се разболееш,не заради подаръка.Не вярвам в тези измишльотини-магии,уруки и много ме е яд на хора които си губят времето да правят такива неща,но още повече ме е яд на хора,които им вярват.

# 34
Много моля, ако на още някой му подарят подобен интересен подарък, от който се страхува или опасява, че е омагьосан да не го изхвърля, а да ми го прати. Координати на ЛС.  Crazy

# 35
Ми що не го попита защо са точно 10, като толкова си се втрещила от тоя факт? И защо ти подарява подаръка по-рано? Може да има напълно логично обяснение.
И това 10, много тъпо...9 да бяха - 9 кръга на ада, 7 - седемте смъртни гряха, ама 10.. newsm78 Нищо не ми идва наум с числото 10, пфф! Crossing Arms

# 36
Знаеш ли Мис Диор, с майка ми имам особено трудни отношения. До преди две години имаше ключ от нашият дом (ние от техния - не, разбира се). Постоянно ми изчезваха дрехи и ги намирах на места, на които никога не бях ги сложила. Носеше на децата разни потници (бельо, каквото те никога не са носили) и настояваше да го облекат веднага и да преспят с него Rolling Eyes На мъжът ми също. Носеше шишенца с вода, като твърдеше, че това е светена вода (може и да е била, не знам), да съм ръсела къщата с нея и да пия от нея...  Shocked Ей такива неща. След време от вуйчо си (нейният брат, Бог да го прости) разбрах, че редовно е ходила по Божурище и околностите при разни врачки и гледачки, че и него мъкнела със себе си, защото не смеела сама, а баща ми е далеч, далеч от подобни неща. Все на нея се случваше ей така непозната да я заговори и да и каже "Аз разбирам разни неща и да ти кажа ти си много добра жена, но дъщеря ти ще страда много, ако не направи това и онова." и тя ме навиваше, и напъваше да правя каквото и казала въпросната жена. Това ме побъркваше, но не защото ме притесняваше, че е магия или нещо такова, а защото е адски досадно и налудничаво. От две години майка ми вече няма ключ от дома ни. Всичките ми неща са там, където съм ги оставила и не намирам разни странни боклучета, заврени къде ли не. От почти година нямам никакъв контакт с нея, по съвсем други причини, които не са важни в момента, но животът ми е от спокоен, по-спокоен.
Когато един човек те дразни, носи ти отрицателни емоции и ти навява неприятни мисли, просто не контактувай с него, камо ли пък да приемаш подаръци по какъвто и да е повод. Иначе, да вярваш, че се опитва да те омагьосва, е наистина малко крейзи! Hug

# 37
  • Варна
.......
Когато един човек те дразни, носи ти отрицателни емоции и ти навява неприятни мисли, просто не контактувай с него, камо ли пък да приемаш подаръци по какъвто и да е повод. Иначе, да вярваш, че се опитва да те омагьосва, е наистина малко крейзи! Hug

Не мога да не контактувам, защото живеем в 1 двор. Никога не съм се разбирала с него и няма да мога, просто защото той не е човек за мен. Пълен алкохолик, започва работа и като вземе 10 лв на следващия ден не отива на работа защото се напива, предсказва бъдещето на хората за 1 водка, не се къпе с месеци и прави магии. Купува си разни топки, кълба, чувала съм го да говори на топката и да казва "Няма да успееш"   Crazy . Не съм се спихясала, ако се притеснявах от всеки негов подарък, до сега да бях откачила. Не ми пука, просто ми стана адски интересно и исках да разбера какво точно значи това, ако изобщо значи нещо. Естествено не изключвам варианта, че може и да няма зла умисъл, но въпреки всичко .... си имам 1 на ум за него.

Иванка Тръмп , със сигурност си изтълкувала думите ми неправилно .

Най-обикновени бели,  декоративни (оставаше и църковни да са)
Ти изобщо даваш ли си сметка какво пишеш?
На зло куче - зъл прът.

С това изречение обяснявам, че свещите бях най-обикновени бели - декоративни, и това в скобите го написах за да уточня, че само това оставаше - църковни свещи и вече щеше да е пълна програмата.  Crazy Тона ми изобщо не е бил зъл, не искам и да го показвам, щото много ще се изложа  Crazy Недей се пали така, леле колко обиди получих на именния си ден  ooooh! само защото исках да знам ако някой е запознат със същността на магията да сподели опит и да каже какво значи. Не съм нито откачена, нито зла, нито нещо друго от изброените.  Hug

pasinet следващия подарък от чичото директно ти го пращам, дай координати  tooth

ПП: само да добавя, че живота ми си върви сравнително нормално и не мисля, че съм омагьосана - не търся под вола теле както някои се изрази по горе

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 22:24 от Miss Dior Cherie

# 38
Не мога да не контактувам, защото живеем в 1 двор.
Стига, моля ти се! Не можеш  Mr. Green Аз до сега ти писах за майка си! Да не мислиш, че аз можах от раз? Толкова време ми трябваше, за да го направя това нещо? Но тя побърква всички, които са около нея. Само баща ми удържа, просто защото е пълен непукист и не му пука за нищичко, включително и за мен.
Та като толкова си впечатлена от това, че ти прави магии и донякъде се осланяш на тази си вяра, би трябвало да знаеш, че казват, че магията (или това, което смяташ за такава) се изхвърля в течаща вода, а не в кофата за боклук. Simple Smile

И честит имен ден!  bouquet

# 39
  • Варна
......... би трябвало да знаеш, че казват, че магията (или това, което смяташ за такава) се изхвърля в течаща вода, а не в кофата за боклук. Simple Smile

Абе знам ама къде да я търся тази вода сега, не ми се занимаваше. Пък и си мисля, че това е по скоро суеверие, а аз на суеверия не робувам  Wink

Благодаря   Hug

# 40
Пълен алкохолик, започва работа и като вземе 10 лв на следващия ден не отива на работа защото се напива, предсказва бъдещето на хората за 1 водка, не се къпе с месеци и прави магии. Купува си разни топки, кълба, чувала съм го да говори на топката и да казва "Няма да успееш"   Crazy .

Изглежда безобиден, неприятен, но безобиден. Ако беше голям магьосник, нямаше да е в това положение.  Wink А и ако беше наистина с такива способности и иска да ти навреди след като живеете в един двор до сега да го беше направи успешно.
Весел празник и не се стягай от такива неща. Просто го избягвай.

# 41
А някой да знае нещо за спално бельо...което е рязано и после зашито наново и е тайно вкаран в дома на ""Омагьосания""... в деня на сватбата му...говоря само за плика

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 12:39 от *Poli*

# 42
А някой да знае нещо за спално бельо...което е рязано и после зашито наново и е тайно вкаран в дома на ""Омагьосания""... в деня на сватбата му...говоря само за плика
Боже! ooooh! С какви неща се занимават хората...
Изгори го! Simple Smile

# 43
Мис Диор, не се тревожи. Всичко е в главата на
човека. Ако се плашиш нищо чудно съвсем да се
паникьосаш. Щом се уплашиш прочети си Киприя-
новата молитва. .......
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=281008.0;all

# 44
Не си сама.  Hug Ето-чети си:
http://horoskop.rozali.com/zagadki/c7569_10.html

P.S.Голяма работа е форумът. Laughing  човек се учи,учи......  Thinking #Crazy newsm78

Общи условия

Активация на акаунт