Май 2005- Тема 125

• 14 569
  • 338
  •   1
Отговори
# 300
Мерси за пожеланята.! Hug
Деспинке дано му мине вече.... Heart Eyes
Биренка хубаво парти.

# 301
Позагубих се, ама пролетно сме все навън  Embarassed

Честито на малки и големи рожденници!!!

Ние почивните дни мръднахме с Паталинското семейство до Рибарица - беше много хубаво - търчащи мърляви деца из дъждовен двор  Crazy.

Днес ни е партито за приятели, та Калоян няма търпение. Иначе баба и дядо ни подариха ей тази джиджавка - детенце е мнооооооооого доволно  Laughing .

Хубав ден!

# 302
Искам да честитя рожденните дни на всички дечица, които съм пропуснала и да и м пожелая здраве и весели игри....

Ками, на патерица, ама налои знаеш-от сърце ЧРД -да си все така мила, готина и точна ииии от ухажори да не се отървеш  bouquet!

ЧРД на Любачето и на Дамянчо newsm59!

И аз като Тиа се позагубух малко, но тези дни имаме доста ангажименти, които са свързани все с тичане напред-назад.....на 6 май кръщавахме на Бачковския манастир....тази и утре вечер сме на 2 абитуриентски бала....от др. седмица ще започвам организацията на РД на Иса....очакваме да ни доставят новата кола Audi Q7....ще ставам леля-сестричката ми е в 4-я месец.....
от 4 дни сме с нов дом. любимец-Ричи /чихуа-хуа на 50 дни.../....започнахме строежа на вилата, която е извън града...
Малко телеграфично ви нахвърлих новините край нас, но нямам много време...

Тиа, много ми хареса подаръка....би ли казала от къде е купен и снимките могат да се качват на компа, нали?

Последна редакция: сб, 09 май 2009, 09:38 от valia77

# 303
Валя могат да се качват, малко като параметри е по-зле от мобилния ми телефон  Laughing, но снима все пак не од там лошо. Ударо, прахо и влаго устойчив (води се че държи под вода 30 минути, което скрито от собственика ще тествам на морето с подводни снимки  Peace . Единствения проблем е че нямат доставка до Бг  Sad , а от тук купен е със супер надценка и по-малко памет  Tired . На нас ни го донесоха от щатите.

# 304
Благодаря ти  bouquet!

Открих го тук http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.to.ca02.25.07/1758896 ...и ги доставят до 7 дни до БГ.... ако някой иска да ми пише да поръчвам....

# 305
  • София

baloni bdbaloni baloni
ЧРД НА ЛЮБАЧЕТО!

Заспах към 3, станах много крива тази сутрин, Ема се събуди в 6.30 /тва защото е събота и не трябва да ходи на градина/ и замрънка за каквото си ще, сега се успокоявам с чаша кафе.  Tired

Тиа, готин подарък.

# 306
ЧРД на Любчо, да е жив и здрав! newsm59 nbirthday newsm67
Тиа много готин подарък...от каде е?
Вале да качиш снимки на кученцето и къщата!

# 307
Видях за подаръка..

# 308
 newsm59 Честит рожден ден на Любака! Да расте здраво и усмихнато дете!

Гуш, напоследък и Наско ми върти тези номера - събота и неделя става в 7 - 7.30ч., а през седмицата едва го вдигам за градина към 8. За това снощи му извъртях един номер. Казах му, че тази сутрин ще е на градина и ще го вдигам с алармата на телефона. Не стига, че заспа много бързо, но тази сутрин стана в девет без десет  Mr. Green

Деси, как е Ивчо? Започват ли да завяхват пъпките? Сетих се, че майка ми е казвала, че когато съм карала варицела ми е мажела пъпчиците с хлебна сода, размита във вода. Даже ме е слагала в голям леген с вода и вътре изсипана сода. Успокоявало сърбежа. Ако искаш пробвай.

Валя, много новини край вас, все хубави. Браво!

# 309
Честит рожден ден на Любака! Да бъде много здрав и все така добър батко! Весел празник!

Ние тази сутрин бяхме на РД на Марти на ro_shur, изкарахме много добре като изключим факта, че съм контузена (нежното ми краче е с грозен син оток, вследствие на сблъсък с  агресивен ръб)... и да изклюкам, че Румико ще си има братче или сестричка Blush

Тиа, много оригинален подарък...и скъп ooooh!
Чакаме снимките на младия фотограф Grinning

# 310
Честито на Любака! Да е здрав, палав и щастлив за радост на цялото семейство!

Тиа, прекрасен подарък! И Теа много я влече снимането, сега на екскурзията даже ни направи няколко нелоши снимки. Нелоши като композиция, иначе и двамата сме с физиономия на обясняващи учители в действие, по разбираеми причини Mr. Green

Ренка, чудесно парти, градинското парти си е най-добре, стига времето да е ок.

Аз освен че работих цял ден, работя и в момента и за утре се очертава същото... Празниците ще ми излязат през носа. За капак таткото е в командировка и сме... лудница.

В понеделник трябва да се организираме пак по някакъв начин (на рождения ден на таткото, впрочем) и да закараме Теа в Младост на лекар. Продължава да кашля, продължава и странната хрема - тука има, тука нема. По 5-6 яки сопола на ден, все зеленикави. Наздраве на вечерящите Mr. Green уф, страшна тема за разговор, няма що. Почти 100% сигурна съм, че има някаква буба в носа. Само не знам защо педиатърката ни мота чак досега със вземането на секрет. И за това всъщност съм почти 100% сигурна - защото Теа се разболя след 15 април, а тогава направленията са попривършили, нали така. Това, при положение, че 100 пъти сме повтаряли, че няма проблем да си платим, само да каже какво е... Излага се нещо напоследък лелята, но ще видим. Както и да е.

За подарък за Теа за РД си мисля за нещо полезно и за на двора. Мисля си за пясъчник. Ако някой знае къде има готин, затварящ се и не много скъп, да свирка.

# 311
Честит рожден ден на Любачето! Да е много ама много здрав и от време на време палав и непослушен!  Laughing

Тиа, много оригинален подарък...и скъп ooooh!
Тц ... 50$ е. Сайта от който Валя мисли да поръчва направо ме  Shocked облещиха с цената.

Ренката и аз съм се изкушавала да експериментирам така някоя съботна сутрин, че моето нали е с първи петли около 7.

# 312
Честит рожден ден Христо и Тодор!Весело и безгрижно детство! newsm59  party023
Чопраче да си жива и здрава и много щастлива. nbirthday  party002 Tada

# 313
Цитат
Вале да качиш снимки на кученцето и къщата!

Ками, къщата сега я строим...следващата седмица ще заливат плочата-още е рано за снимки.....а кучето тези дни ще го наснимам и ще го покажа....

# 314
Честито на патерици на малки и големи, които са празнували тези дни!Да са здрави, щастливи и винаги усмихнати!  bouquet

Ето и снимки от нашия рожден ден - http://www.kseniq.snimka.bg/album.php?album_id=375608

Общи условия

Активация на акаунт