Това ми напомня за брат ми. Един ден като се върнал от градинка майка ми го питала какво са яли и той казал "супа топче". И тя: "не се казва супа топче, казва се супа топчета". А той "ми то топчето беше само едно" 

). 
Толкова ми е пусто и мъчно, че се пръскам. Тя ми е като майка 

. Много неприятно е това с баба ти и не знам какво да ти кажа. Аз съм в подобна ситуация, но с брат ми и въпреки, че не сме чак толкова близки ми е ужасно мъчно, та си представям на теб какво ти е. Целувки от нас и дано все пак да има добри новини
Само да сколасам. И двете деца са ваканция, Великденска. Днес си имаме и гостенче с преспиване в къщи. Щяха да са три, но мъж ми отложи командировката, а той не е фен на такива детски партита с преспиване и ограничих бройката до едно
Като се върне от работа, ще го оставя с децата, за да отскоча и купя яйцата и боята. Утре пък синът ще ходи на гости с преспиване, а за петък имам планове да ги водя в едно съседно градче на разходка и театър. Козунаци меся всяка година, но не съм им майстор, дано тази да станат

Да оздравява по-скоро Силия и дано пък да не са познали докторите и да се оправи баба ти. Много кофти това с шефа. 
от мен!
Съгласна съм абсолютно с всички момичета преди мен, че не бива да допускате да се пука каквото и да било, търсете и друго мнение.
Препоръчани теми