Отговори
# 30
Наистина е страхотна тортата, аз днес не успях да ям торта, но поне си помечтах за тази шоколадовата  eat
Напоследък много месечинки, да са живи и здрави дечицата.
Днес не можахме да излезем навън дори, много студено е времето във Варна  Close Ужас направо
Диди ние днес си направихме разходка в морската (не по плажа) от 2 до 4 беше хубаво времето е подухваше но вчера беше по студено

# 31
  • при любимите ми хора
Записче!

Пуки ,да са живи и здрави свата и зетя!!! Mr. Green Много да се слушат и радват!
Тортата прекрасна,а остана ли нещо за нас?? Joy

Честити есечинки на всички дечица!!

Лилянка,що не си пребила детето още ,а?За кога чакаш....ааа да му се невиди и акълите на  свекито ти... #Cussing out

# 32
Честито на всички именници и на всички бебчета навършващи половин годинка днес!!!   bouquet  Hug

# 33
Честит Име Ден на всички мами и бебчета, които имат красиви цветни имена   bouquet
Бъдете живи, здрави и красиви като имената, с които се наречени.
Днес нашият малък именник стана и православен християнин. Споделям снимки от събитието с всички, които искат да гледат  Hug
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=364001

# 34
Честит празник на всички мами и бебета ,които празнуват днес !Да сте ни живи и здрави !
Честит празник на Цеци на Манана-вече праведен християнин!

# 35
Честито кръщение на Цеци!!!   bouquet

# 36
честито кръщене на Цеци!!!!!!!

манана,как се държа малкия на кръщенето,добре ли мина?ние ще правим след месец и да си призная малко ме е страх как ще е,да не се уплаши и да плачка много милото.
и не беше ли много студено да го къпят целия?

# 37
От много време обещавам снимки. Най-после се наканих да ги кача Simple Smile
http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=294461&pid=11556359

# 38
честито кръщене на Цеци!!!!!!!

# 39
mimisofia miro е много сладак

# 40
  • при любимите ми хора
Mими,много готин Миро бе...що го криеш,а? Crossing Arms Heart Eyes

Мананка,да ви е здраво и винаги усмихнато християнчето Цеци.  bouquet

Да ви покажа и нашата Лазарка... Mr. Green http://picasaweb.google.com/galina.dimitrova1/MagdalenaApril#5323919556081010178

# 41
gale много е сладка   bouquet

# 42
олеее кви сте хубавки Laughing Laughing

# 43
  Честит имен ден със закъснение на всички мами и деца!Бъдете много усмихнати и здравички!  bouquet  bouquet  bouquet

Вчера бяхме извън града и затова не можах да се включа.

Мананче , честито кръщене на Цеци!  bouquet

Мими, Миро е страхотен  bouquet

Ние сме добре, Боби много се забавлява сред природата.На ремонта му се види края, та скоро ще сме в новото жилище.

Хубав ден ви желая Hug

# 44
Добро утро!!!
Дано седмицата на всички да започне късметлийски, напук на времето, което прогнозират синоптиците.
Чак ми се доплака като казаха, че щяло да бъде по-студено отколкото през уийкенда Shocked особено за Варна това означава снежна буря и 120 км/ч вятър.Направо не знам какво да очаквам

gale пу-пу да не й е уруки на госпожицата, страшна сладуранка е. С тези очи колко мъжки сърца ще разбие
А Миро си го харесах за зет Crazy

Общи условия

Активация на акаунт