Отговори
# 45
Добро утро, днес гадно време  #Cussing out
Ето няколко по нови снимчици и от нас , пък току виж сме намерили и ние булка hahaha http://www.snimka.bg/album.php?album_id=321373&pid=11559340
Честито кръщене на Цеци   bouquet
Всички бебоци са голееееми сладури, нали са си нашите  Laughing
Пуки как беше тортата? Дани похапна ли  Joy

# 46
Я да се запиша,а после пак!
Аз докато ви хвана и оп нова темичка Grinning Heart Eyes

# 47
Мацки, някой може ли да помогне с координати на добър детски дерматолог?
Ние нали имах ме доста премеждия и ходих ме на 3 различни доктора и тази беше най - добрата в 13ДКЦ в Лозенец д-р Калина Танева 0884616650, работи и със здравната каса Peace
Пуки тортата изглежда доста вкусна,таткото как реагира?
Кло малката принцеса е страхотна,много ми хареса в новия костюм.
И всички бебовци който гледах са страшно пораснали а какви мъничета бяха Heart Eyes

# 48
Много са сладки всички бебчета   love001  Честита месечинка на бебе Олег на shivani,бебе на svetla_zh,бебе Добромир на ВЧЕРА,бебе Пламена на VVV2007,бебе Виктория на kirionka

# 49
  • София
niel, e_kateto, много благодаря за координатите, за приятелка са, детенцето е октомврийче също, но тя не си пада по форуми, ще и дам телефоните. Благодаря ви още веднъж  Hug  bouquet

# 50
  • София
Мананка, да ти е жив и здрав малкия християнин!  Hug Ние с Рая ще сме на гости на мама в края на април и се надявам да се видиме този път!
Клото, Вероника е страшна с този тоалет! Пу пу!
Гале, Маги е много сладка и венеца как и отивааааа!
Мими, като гледам Миро как се е омазал с пюре все едно мойта Рая, само дето имат разлика в количеството на изяденото  Joy Да ти е жив и здрав!
Днес много студено беее, няма да излизаме! Рая е много кисела от два дни, май зъбите я мъчат, така реве, на моменти се чудя как да я успокоя. За главата съм се хванала! И естествено не яде по този повод. В четвъртък сме на консултация и дали ще е качила нещо просто не ми се мисли!

# 51
Добро утро дами. Времето е мрачно, но пожелавам в душите ни да е слънчево  Hug
честито кръщене на Цеци!!!!!!!

манана,как се държа малкия на кръщенето,добре ли мина?ние ще правим след месец и да си призная малко ме е страх как ще е,да не се уплаши и да плачка много милото.
и не беше ли много студено да го къпят целия?
Лиянка, попът каза, че това е най-кроткото бебе, което е кръщавал до сега  Simple Smile През цялото време не му се чу гласчето, даже заспа по едно време. А след като биде изкъпан в коритото, гледа през цялото врее с огромен интерес. Баткото също го кръщавахме малък и се държа по същия начин. Започвам да си мисля, че когтао са по-малки децата нямат страх от непознати и от водата и съответно по-лесно приемат кръщението.
Баткото започна да се срамува от непознати, да се крие и дърпа, след като стана на годинка и три-четири месеца.
Гале, ако някога решите да сменяте зета ...  Whistling Нали си знаеш, че сме хубави и кротки  Blush

# 52
Някой да е давал червено цвекло?Аз вчера купих и мисля да направя днес на беба Simple Smile
Много съм доволна че беба си хапва добре мойте пюрета  Joy
Ядем вече попара всяка сутрин и са ни разрешени цитрусите и вече опитахме ананаса.Вчера и дадох и жълтък за първи път

# 53
Здравейте мацки,
да ви се похваля Стелито от около 2 седмици почна да си бърбори разни срички и тук от 2 дена повтаря само та-та и та-те Simple Smile Днес за първи път и дадох попара много и се муси обаче едва изяде 2 лъжички макар че и я направих с чайче и със захар и пак неще. Ние от една седмица сме в София на гости на сестра ми, и тя има бебенце ама нейното е на 40 дена и мойта все иска да я закача и да бърка в устата  Laughing изкарахме и лека настинка-пихме сироп стодал,какпки за нос виброцил (ама хич не мога да я хвана да и ги сложа)  Twisted Evil и витамин С
Манана много хубави снимки от кръщенето много е послушен. Hug
Мими-Миро станал голям хубавец  Heart Eyes
Гале като някое ангелче е твоята госпожица с това венче на главата  newsm76

# 54
Благодаря на всички за милите думи  Hug Всички октомврийски бебенца са страхотни Simple Smile

Гале, Маги все едно е с лещи. Страхотен цвят на очите. Таткото да приготвя пушката Wink

# 55
Здравейте! Заради хубавото време, бяхме по цял ден навън, нямах време за нета. Само влизах да 4ета по- малко!

Честито на патерица, на всички цветя и "дървета"!:)

Честито на всички бебенца, които станаха вече на половин годинка!!! Да растът бързо и безпроблемно, за радост на мама и тате!

Да се похвалим, и ние вече си имаме първото зъбче, вчера като се прибрахме от разходка, видях, че се е появило долу в дясно. Не сме усетили как е излязло. Дано всички бебета така да изкарват зъбчетата. Напълно в унисон с темата, се опитваме да си лапаме и крачетата, но нали сме малко дебелички, не ни се отдава много. Иначе много иска да седи, въпреки, че не е много стабилна още. Хапваме си вече и плодови пщренца, започна и много по редовно да ака, че имахме проблем с това. Но откакто опита плодовете, зеленчуковите ги хапва с неохота, все им се мръщи. Яде само тези, в които има морков. Другите не иска и да ги опита даже.... Иначе е бърборана от доста време, не че и се разбира нещо, но не спира да си бърбори нещо. не ми се мисли, когато наистина проговори...
Скоро се готвим и ние за половин годинката, а после и баткото ни става на 4-ри. Как бързо си минава времето...

Пожелавам на всички весели празници, много усмивки и приятни мигове с най- близките хора!!!

# 56
  • Варна
Цитат
Гале, ако някога решите да сменяте зета ... 

newsm48   Смее ли някой да ми вземе снахата, а?  fight

# 57
Здравейте на всички!

Мананче,честито кръщене на малкия герой!Да е жив и здрав!

Мими,колко е пораднал Миро.Нямаше да го позная,ако не беше казал,че е той.Браво на голямото момченце!

Ние сме добре.Вики е станал като вършачка-за нула време се върти на 360 градуса,търкаля се,като Стелито на Светли постоянно си джомоли нещо както казва една съседка-тата,баба,мама,дядя,тити,рити и всякакви подобни.
Вчера беше много послушен на църквата,а после и на ресторанта си кротуваше.Не можах да повярвам.Приятелите,с които бяхме,казаха,че е много кротък.

Пуки,Гери,вие казахте ,че доста сте взимали урина.Понеже утре следобед трябва да носим на педито,кажете ми моля ви колко часа предварително може да се вземе урината-може ли примерно да  се вземе сутринта,или е по-добре да се вземе преди да отидем на прегледа.Ако още някой има опит моиля да сподели.

# 58
  • Варна
Мисс, до 1 час след вземането трябва да я занесете в лабораторията. Така са ми казвали самите лаборатории, а не лекарите.

# 59
Здравейте и от нас,ние бяхме при едната баба на гости  и вчера се завърнахме.Да честитим на всички именници,на новия християнин и на прекрасните Лазарки,всички са толкова красиви ,от сутринта им се любувам и ме зареждат с топлинка в това иначе толкова мрачно време!
Май и нас ни мъчат зъбките ,малко по-нервен е на моменти и иска да отхапе каквото докопа.Вчера му дадох коричка хляб и така кладко си я дъвка милия,даже се разплака като му я взех, така я беше размекнал,  беше ме страх да не отхапе и да се задави.
На нас пък докоторката ни каза, че ще взима кръв и урина ,но не каза да я носим ние,може би там ще я вземе ,знам ли или да и звънна да я питам да не се наложи пак да се разкарваме? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт