да ви се похваля Стелито от около 2 седмици почна да си бърбори разни срички и тук от 2 дена повтаря само та-та и та-те
Днес за първи път и дадох попара много и се муси обаче едва изяде 2 лъжички макар че и я направих с чайче и със захар и пак неще. Ние от една седмица сме в София на гости на сестра ми, и тя има бебенце ама нейното е на 40 дена и мойта все иска да я закача и да бърка в устата Манана много хубави снимки от кръщенето много е послушен.

Мими-Миро станал голям хубавец

Гале като някое ангелче е твоята госпожица с това венче на главата

И ние от около седмица си говорим, но "бу-ба" и "ба-ба"
Имаме си и второ зъбче 
Ех много са хубави Миро и Магдалена бе пу-пу все повече се разхубавява това момиченце

DEZIRELA Честито озъбване! Да са ви много здрави, бели и красиви зъбчета!
Miss Fairy Аз взех урината сутринта след като станахме, смених им памперса, сложих й едно от тези пликчета за урина и стана
Събрахме около 10мл. 
Мазах венците с панадол, но май не подейства.Беше се отказал преди 2 месеца от залъгалката, ама тези дни я прощя, ми то по-хубаво нея да дъвче, вместо всичко наоколо.Ама с какво настървение хапе...Днес отивам до кухнята, оставила съм го на активната гимнастика на спалнята, връщам се и що да видя - милия под гимнастиката се наврял и я хапе
Прави ми впечатление, че много иска да седи прав и да си подскача,(като го държа аз де) незнам дали не му е още рано
. Малчовец "проговори" като беше на 4 мес. и20 дена
, каза ма-ма, после ба-ба, а от известно време само си бръмчи, май е забравил, не,че аз не му го припомням ежедневно

Тогава дядо поп каза, че му било имен ден, а сега за Цеци ми се стори най-подходящия ден 
аз съм чула за рано излизане на зъби ама пак за толкова късно-не!