Отговори
# 60
Здравейте мацки,
да ви се похваля Стелито от около 2 седмици почна да си бърбори разни срички и тук от 2 дена повтаря само та-та и та-те Simple Smile Днес за първи път и дадох попара много и се муси обаче едва изяде 2 лъжички макар че и я направих с чайче и със захар и пак неще. Ние от една седмица сме в София на гости на сестра ми, и тя има бебенце ама нейното е на 40 дена и мойта все иска да я закача и да бърка в устата  Laughing изкарахме и лека настинка-пихме сироп стодал,какпки за нос виброцил (ама хич не мога да я хвана да и ги сложа)  Twisted Evil и витамин С
Манана много хубави снимки от кръщенето много е послушен. Hug
Мими-Миро станал голям хубавец  Heart Eyes
Гале като някое ангелче е твоята госпожица с това венче на главата  newsm76

И ние от около седмица си говорим, но "бу-ба" и "ба-ба" Simple Smile Имаме си и второ зъбче  newsm47

Ех много са хубави Миро и Магдалена бе пу-пу все повече се разхубавява това момиченце Simple Smile

DEZIRELA Честито озъбване! Да са ви много здрави, бели и красиви зъбчета!

Miss Fairy Аз взех урината сутринта след като станахме, смених им памперса, сложих й едно от тези пликчета за урина и стана Simple Smile Събрахме около 10мл.

# 61
Здравейте, момичета!  bouquet
Честито кръщене на Цеци!
Сигурно от половин час се любувам на бебоците, толкова са сладки и красиви!:baby_neutral:
Ей, днес отвратително това време, няма да се разхождаме, нищо пък ще форумстваме Mr. GreenИ нас толкова ни мъчат зъбките, особено нощем Sad Мазах венците с панадол, но май не подейства.Беше се отказал преди 2 месеца от залъгалката, ама тези дни я прощя, ми то по-хубаво нея да дъвче, вместо всичко наоколо.Ама с какво настървение хапе...Днес отивам до кухнята, оставила съм го на активната гимнастика на спалнята, връщам се и що да видя - милия под гимнастиката се наврял и я хапе Joy Прави ми впечатление, че много иска да седи прав и да си подскача,(като го държа аз де) незнам дали не му е още рано newsm78 . Малчовец "проговори" като беше на 4 мес. и20 дена #Crazy, каза ма-ма, после ба-ба, а от известно време само си бръмчи, май е забравил, не,че аз не му го припомням ежедневно Mr. Green Ние другата седмица ставаме на 6 мес. Laughing и трябва да звъня на ни джи-пито за изследванията.Да ви питам, кръв кога се взима на бебе?Имам предвид рано сутринта ли(като на голям човек)или може по всяко време? newsm78

# 62
  • Велико Търново
Мими, Миро направо разтапя тук http://www.oktomvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=294461&pid=11556407

Мананче, и от мен честити за кръщенето! Мисля моята Пипи да я кръстим лятото, че да е по-топличко, в едно манастирче на Арбанаси. Ама избора на кръстник ми е голям проблем Sad Близки роднини могат ли да стават кръстници? Имам предвид мой първи братовчед да стане кръстник на Преслава... Не съм го решила де.

# 63
Maнянка, честито кръщене на Цеци! Много хубав ден сте избрали, ние кръстихме синът ни на Великден, но той беше почти на две и доста плака.
Гале, прекрасна е Магдалена. Абе всички бебчета са сладури.
Неди, на теб все се каня да ти похваля госпожицата. Подозирам, че един ден ще разбива сърца.
Дезирела, честито първо зъбче!
Благодаря на всички за милите думи! Щях да пиша още нещо, но забравих какво.. После пак ще се включа, като се сетя.

# 64
Наде всеки, освен родителите, може да стане кръстник на детето. Единствените условия са да е вярващ християнин, добър човеки да обича дечко  Peace
Кло и ние кръстихме баткото на Великден пред ве години  Grinning Тогава дядо поп каза, че му било имен ден, а сега за Цеци ми се стори най-подходящия ден  Wink
Всички госпожици са големи красавици, но ние тайно и подлно ще се стремим да откраднем една  Whistling

# 65
  • Варна
Цитат
но ние тайно и подлно ще се стремим да откраднем една 

smile3533 box box box blahblah blahblah blahblah  Stuck Out Tongue Winking Eye  Stuck Out Tongue Winking Eye newsm29 newsm29

# 66
Дезирела, честито първо зъбче!ние имаме от една седмица ве4е Simple Smile сега се мъчиме за другите...

Ниел аз го мажа с daktarin,  успокояващ е доста.

Ние рядко бъбриме, обаче като почне име цял репертоар на думички (буф, гуф...)

Матрачето вече е долу че правиме разни акробации, как е при вас?

# 67
  • Велико Търново
За зъбчета се разприказвахте, та да ви кажа нещо - на една позната детенцето онзи ден му излезе първото зъбче, а е на годинка и 17 дни Simple Smile

# 68
 newsm12 аз съм чула за рано излизане на зъби ама пак за толкова късно-не!

# 69
ох зъби,зъбииииииии.
досега съм го приспивала пред блока в количката ито в този вятър,ама какво да се прави нямаше заспиване ни на ръце,ни в количката вътре никъде.с течен панадол ли мажете само това не съм пробвала?!

# 70
  liqnka и ние сме така трети ден нося го  на ръце и пак реве,мажа го със Calgel но нищо не помага

# 71
  • София
  bouquet  bouquet  bouquet

ДНЕС ОЛЕГ ИМА МИНИ ЧРД,

НАВЪРШВА ШЕСТ МЕСЕЦА!

ПО ЕДИН ПРОЛЕТЕН КОКТЕЙЛ ЗА ВСИЧКИ!  bouquet  bouquet  bouquet

# 72
  • Варна
Ооо,Шивани,къде се губиш. Честита ви половин годинка.

Аз преди малко за първи път правих кисел на Дани, и ооо чудо,той го хареса и изяде 170 грама. Shocked
Тайната рецепта на кисела беше следната : 150 гр. вода, 1 ч.л. царевично нишесте, това като го варих 5 минути,изключих котлона и добавих 1 лъжица захар и половин бурканче пюре от ябълки.Като изстина,добавих 5 мерителни лъжички адаптирано мляко и готово.

Да питам някой знае ли алтернатива на попарата, защото почти съм сигурна,че моя няма да обича попара и се чудя какво друго може да се дава за закуска?

# 73
  • Варна
Благодарим за почерпката, много освежаващо ни дойде!

Patenceto84 и liqnka май освен Панадола друго не помага. И аз го мажа с Калгела, ама той за секунди го усмуква и пак рев. Аз го пробвах на свойте венци- много слаб ефект, само за малко и после нищо не се усеща.

Моя хубусник нещо се излага. Повече бръщолевеше като беше на 3-4 месеца, после имаше еднин период от две, три седмици ръмжене, а сега по- рядко се обажда и то ако чува чужд разговор. Аз му гукам, правя се на клоун, а той седи и ми се радва мълчешком. Дано да му мине и мълчаливия период по- скоро.

Vicky_s, за акробатските номера- вече джъмпира от леглото- на земята. Явно се стресна и сега много внимавам къде го оставям, че и моя акъл изкара.

Много усмивки в този мрачен ден!!!!!!!!

# 74
Пуки и аз вчера купих кисел ама готов от череши и от ябълки ама забравих да направя днес  Embarassed
Аз днес за сефте направих пюре от черв. цвекло и си изяде всичко.
Пуки заместващо попара освен каша аз не се сещам друго  newsm78 Ама ти го пробвай пък може да те изненада

Общи условия

Активация на акаунт