Отговори
# 75
  • София
Ооо,Шивани,къде се губиш. Честита ви половин годинка.

....

ами, както установихме времето толкова бързо минава!

целувам го, мачкам го, гушкам го, галя го  по безброй пъти и не ми остава време за форума.

бързам да го нацелувам сега възможно най-силно и много, защото утре като се събудя ще е станал на една годинка, а след още един ден ще е станал абитуриент!

smile3525

# 76
Здравейте ето малко снимки и от нас   http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346726&pid=11573840

# 77
  • при любимите ми хора
Shivani,честита половин годинка на Олег!

Благодаря за милите думи за моето диваненце.. Hug ..
И нея я мъчат зъби от месец...един ден е трагедия,на другия е по-добре...реве без причина,после ми се хили,като ряпа....никакви признаци  други за зъби освен и подсеченото дупе...до там! Кога ще избия...не ми се мисли.Мажа с Дентинокс ,за да заспи инак е луда работа.Давам омеопатични тукашни...май за мое успокоени повече...

Мананка,мъжо каза другата година щеси правим втора щерка.. Mr. Green

Магдалена ,не говори,тя крещи....на лампата,на телевизора,на играчките...бе на всичко и всички...на кой се е метнала...незнам Whistling

Аз пък се чудя какво да й давам сутрн освен каша,като тя неще никакво плодово пюре...всички видове съм ги яла вече,но не и тя. Laughing

Дезирела,честито ви зъбче!  bouquet

# 78
barzova много сте сладки,ние сме със същия кош за кола и проходилката но във зелено  Laughing  ,а зологическата във Плевен или Ловеч е  newsm78 ,и аз съм от Плевенския край Дезирела,честито ви зъбче gale  smile3501  да има повече мацки

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 18:37 от Patenceto84

# 79
  • Варна
Абе като ви слушам как се храните всички, то ние най-злояди бяхме, ама аз така го дресирах да яде всичко,че ушите плющят.Даже вече не му пея и танцувам докато го храня. Twisted Evil Ще го науча и на попара и още как, ама питам за алтернативи ей така, поне и за разнообразие  да има. И се сещам грис със сирене и мясло не става ли? newsm78 Вместо кус кус?

# 80
Малееееееее какви сладки бебчета,ама то нащо си е най Laughing
Честито ви зъбче Дезирела!
Барзова ,а тази с носията е просто върха Hug иде ти да я схрускаш принцесата!
Честито на всички празнуващи днес  bouquet
И аз дадох днес каша на Фризокрем и моята стана на буци ,но прочетох отговора благодаря и аз ще пробвам с миксерчето,ааааааааааа като я давах днес на обяд по-колко пъти мога да я давам и мога ли утре да я дам към 20ч. та да видим дали ще спи повечко,че сега само се събужда!

# 81
  • Варна
Савич, ако изоставате с теглото,може да даваш всеки ден, а ако сте шишкави през ден. Останалите дни може да почваш кисел или квото си решиш вече.

# 82
barzova много сте сладки,ние сме със същия кош за кола и проходилката но във зелено  Laughing  ,а зологическата във Плевен или Ловеч е  newsm78 ,и аз съм от Плевенския край Дезирела,честито ви зъбче gale  smile3501  да има повече мацки

Здравей, аз съм от Троян незнам дали има зоологическа градина в Плевен, но в Ловеч има със сигурност  smile3521

# 83
Честит имен ден на всички цветя и дървета (макар и малко на патерица Simple Smile Да са ви живи и здрави и с много късмет!  Laughing

Честито кръщене на Цеци! Simple Smile Ама аз искам да питам манана отказва ли се да е наша свекърва, че да знам да търся нов момък на моето момиче!  Sunglasses

Гале, много е сладка госпожицата, видях че вече сте в седналата количка. При нас толкова духа, че не смея да я вадя от коша още... Sad

Мими, Барзова, много са ви сладки и порастнали бебоците!   bouquet

а сега да ви се похваля - от миналия петък станах леля на прекрасните Калина и Савина! Братовчедка ми се бори дълго за тях и сега всички сме много щастливи покрай нея! Simple Smile

Иначе малко ъпдейт за нас - Бояна е около 8.5кг, основно на кърма (много съм щастлива, че успявам да се цедя в офиса и така да продължаваме с кърменето), макар че вече опита тиква цигулка и тиквичка. За съжаление още няма напредък с акането и правим клизми през 2-3 дена, защото става доста неспокойна... водичка също и предлагам от около 2 седмици - понякога пиива бая, понякога хич. Започна да се буди да иска мляко по 2 пъти на нощ, което не се е случвало от както беше на месец, но отдавам това на колики от захранването, зъби и може би някакъв скок на растежа. Иначе е една бърборанка - приказва - айде, мама, мам, бабаба, дада, ръмжи от време на време и се смее много Simple Smile седи доста стабилно сама, НЕ се обръща още, но скоро ще може да сяда сама както е тръгнало Simple Smile това за обръщането не ме притеснява, като происка ще го направи Simple Smile иначе обича да седи изправена и от време на време танцува с мелодииките като я държим така. хайде, аз ще си подхващам работата Simple Smile много целувки за вас и да
нагушкате бебоците си  Hug

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 20:55 от Darina21

# 84
Савич, ако изоставате с теглото,може да даваш всеки ден, а ако сте шишкави през ден. Останалите дни може да почваш кисел или квото си решиш вече.
На мен педка ми каза за изоставащо тегло през ден а за нормално 2 пъти в седмицата  Peace
Пуки добра идея за кус-кус и грис  PeaceАз грис давах на Денко забравила съм  Joy

# 85

Я се опитай да даваш на Миро каша през ден или пък 2 пъти седмично  newsm62

# 86
за каши си говорите последно взех на Хип праскова+кайсия е никак не я хареса правя и дозата изяжда 2 лъжички и се дърпа, на Хумана май и е любима засега, вземала съм и на слънчо ама много брашнян вкус има  Thinking
Да питам мамите които са правили изследванията на 6я месец-всичко ок ли е?, аз на мойто бебче много ги забавих и докторицата май ще ми дърпа ушите  Embarassed

# 87
А откога трябва да се въвеждат тези каши, аз още се опитвам да я накарам да прояде повечето зеленчукови пюрета, че е голям зор, ама тя късно поиска да яде нещо различно от мляко. Дали не сме много изостанали от плана?

# 88
Гале, така каза декември една приятелка от другия отчетен, че мъжът й приискал да работи за второ като видял снимки на Цеци и януари се похвали, че очаква септемврийче  Wink
Даре споко бре душа - аз имам двама сина все пак, пък и двамата са хубавци  Whistling Сподели, ако не е проблем как е с кризата при вас. Почнаха ли да се оправят нещата и какви са прогнозите за при нас, че дотука винаги пристига много преиначена истината  Thinking
Цеци все още яде само оризова безмлечна каша. Предполагам, че тази седмица ще вкараме и карто, но всички е в зависимост от състоянието на мама. Нещо се разболявам днес и гледам да съм колкото се може по-далече от децата, но някак си не става  Rolling Eyes

# 89
  • София
Здравейте-не съм се вясвала напоследък, но времето въобще не ми стига. Вчера бяхме кръстници на един Цветан, на нашите кумци бебчето, а и сме в усилена подготовка за рождения ден на каката, а и влади изисква все повече внимание.
Вече се обръща и не мога да го оставя почти никъде. Буквално за един ден се промени-както не правеше нищо, така взе, че в един ден се заобръща и си откри пръстите на краката и сега са му в устата. Днес му беше първото изтърсване от леглото - докато му приготвях пюрето за обяд беше паднал от спалнята.

Каша му давам през ден. Моята любима каша /мирише страхотно и няма дете дето да не я обича/ е Банан и череши на Хумана.

Кус-кус има детски на Плазмон-с различни големини е според възрастта на бебчето. Соня много го обича и често вечеря такъв кус-кус със сирене и филе.

хайде изчезвам и обещавам да съм по-редовна.

Общи условия

Активация на акаунт