Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 580
  • 279
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Добро утро!

Кайли веднага споделям кафенцето, макар и виртуално.

Сега да се казвам голяма дума и да се заричам, ама съм решила да дойдем за Гергьовден. Дано не ми мине котка път.

Момичета, да ви кажа, че по-хубаво от вкъщи няма. Снощи с Митко изчистихме, пуснах 4 перални и с кеф си легнах в собственото си легло. Този ремонт ме изцеди тотално и ми стига за следващите няколко години. Пу пу да не казвам голяма дума.  Wink

# 136
Елфче, наистина са страхотни двете братчета! Hug

b]nana77 [/b] , честита баня и завръщане у дома.

И при нас няма нищо ново - днес Гого и татко му ще ходят да купуват нови рибки "шалени", че се оказа, че си развъждаме само водорасли в аквариума. А вчера ми обясняваше, че е ял ябълки в гладината, а пък едно детенце.... Laughing

Kaili Hug

# 137
  • София
Христос возкресе  Grinning

Елфче много са ти хубави момчетата, пу пу  Hug ....нали знаеш колко бързо се забравя какво е било като поотрасне малко и вече само се усмихва и гука.

Браво на майсторките на козунаци.

Нана и Ембър честити ви бани

Албенче мерси за поздрава, не се объркала професията  Grinning

Айла стискам палци

Кайли успех при доктора

Ние изкарахме спокойни празници и сега отново на работа, чакам 6-те почивни, че няма да пътуваме ( за първи път) и най-накрая може би ще си почина и пооправя в къщи.

# 138
Хайде сега да ви видя- какви ги вършите в това гадно време , та ви няма тук Crossing Arms
Започнах да търся нова тема Crazy Не така, моля ви Grinning

# 139
  • София
Тук съм ма сватьо, ма работя  Mr. Green

Прибрах си детето. Да го похваля сам вечеря ориз с вилица  Wink Оставих го да видя как ще се справи, то пък взе, че се наяде и то без особени жертви по пода  Mr. Green

# 140
Първо, честити празници на всички (макар и с такова закъснение)!

Нана, честита баня. Много хубави цветове сте избрали.

Момичета, козунаците ви са страхотни. Аз мога само да мечтая да сътворя нещо такова.

На мен клавиатурата ми се счупи, та докато вземем нова, само си ви четях. Щях да пиша доста неща,но за съжаление вече забравих какво...

Аз да се похваля. Взех книжка  newsm44 Едва ме допуснаха на изпита с тоя корем. За сметка на това, обаче, самият изпит продължи само 5-6 мин. Даяджията се беше шашнал много да не ми стане нещо и направо си ми подари книжката.

Хайде направете една срещичка, та и аз да ви видя най-накрая на живо...

# 141
Полито-честито за книжката.Леко и безаварийно да си караш!

Абе,то е само 8.13ч ,ама дали да не сложа нещо за

, някой по-засукан младеж

.............пък дано да повдигна  настроенията и повиша активността. Hug Че откакто Дани и Елиона не се вясват голяма суша ни е нападнала. hahaha

Хайде сега да ви видя  Joy hahaha Joy hahaha

# 142
  • София
Не че нещо...ама уиски не пия, пък младежите не са ми в категорията  Mr. Green

Дай кафенцето  Joy

# 143
Ох, разби ме с тея "чудеса". Откакто съм бременна алкохол не съм близвала, а така ми се допийва от време на време... А за мъжко тяло какво да кажа. Още от началото имам забрана за близости с мъжа ми... Та затова самоще им се порадвам.

Неделя пак излизахме с колелото. Малката, милата, е направо трагичен случай. Изобщо не се сеща какво да прави.

# 144
Е, как да не се включи човек при такива благинки.... Mr. Green

polito_87 , честита книжка! А Гого също не се сеща да върти педалите...по-скоро си държи краката на педалите, но не ги върти...

Днес ще ходиме за рибки и вчера той си хареса за мой най-голям ужас гупи....дано днес в магазина да размисли... Grinning

Айде, айдеееее на среща....!

Мами, дайте идеи за подаръци за белгийци...жена и деца на 13, 14, 15...никкккаква идея нямам какво да им взема. newsm78

# 145
Здравейте и от мен Hug
Ние пак сме у дома, Деница е със силно червени гърло и кашля като магаре Crazy
Поли, честита ти книжка Hug Безаварийно шофиране ти пожелавам Peace
Нана, на теб честита ти баня. Много е хубава Peace
Елфче, доживяхме да ги видим и твоите сладурковци Grinning Да са ти живи и здрави Hug
Ния е много сладка на колелото, как сигурно кара. Нашето е още на тавана, трябва да го свалим и да го пробваме newsm78
Козунаците няма да ги коментирам  bouquet. Аз и друг път съм писала, че съм леко вързана в ръцете, та само ще се радвам на вашите творения Hug
Сигурно пропускам много неща, но не успявам да запомня всичко прочетено  Embarassed
Аз пък тъкмо се нагласих да пусна няколко по-нови снимки на моята щерка  и се отказах. Влади е развалил настройките на монитора и сега всички налични снимки са с едни сенки и петна, направо ужас ooooh! Някой, ако има идея как да ги оправя, ще съм много благодарна  да сподели:hug:
Анди, идея за подаръци не мога да ти дам, и аз много се затруднявам когато се наложи да купувам. Успех с рибките Peace
За среща и аз съм навита Party

# 146
Полито, помагай й ти малко и обяснявай къде да сложи крачетата, дано не са й далече педалите. Честито за книжката, пък ако не се научи малката може да продължи направо на колата Joy

Нана, банята е станала чудесна! да я севтосате подобаващо Wink

Миленка, какъв хумор имаш само, добре, че си ти да пуснеш някой мъж след споделено питие. Благодаря!

Даниел кара сам триколката, но искахме да му купим истинско колело, дали има за тази възраст? Ще се поразровим, трябва да намерим, ще се изкефи детето. Втори ден на градина и вече иска да ходи, знае, че батко му Лъчо ще го вземе, после мама и тати и ако е хубаво времето, ще хвърлиме камъчета и пръчки в езерото довечера, това ни е любимото сега и се сърди ако не отидем.
Вчера закарах тати сутринта на работа, а Дани си спинкал, докато се върна. Притеснено ми беше, ама днес се събуди от алармата и не можа да стане работа, та тати сам се оправя по пътищата.

Анди, на децата може играчки, някакви занимателни, като влезеш в магазина ще ти помогнат, а на майката дали няма да й хареса нещо от сорта кутия за бижута, нещо от антикварния магазин, нещо свързано с България. Дано си харесат подаръците. Късмет с харесването на рибките. Аз исках на Дани да вземем един аквариум и да си отглеждаме рибки, ама той иска Немо, а те се гледат май в специални условия. Имаш ли представа и можем ли да гледаме? Мерси

След едноседмичния престои с Дани, изобщо не ми се ходи на работа, ама, засега така, пък ще видим, ако се изморя много - болничен.
За среща съм навита, даже тъкмо ще ме видите мецанка с корем, едвам се тътря.

# 147
  • гр.София
 Знаех си аз че изпускам нещо важно Crazy
 Милена,ти май в 8 сутринта си си легнала?!

Полито, браво за книжката !!! Много и благородно ти завиждам!
 Хубава кола и безаварийно каране ти пожелавам.

Анди,купи им ... ужас,не знам.
 Дай повече информация. Като за близки ли, етно ли трябва да е...?
 И кой ще плаща Laughing?
 Знаеш ли какви хубави неща има в подлеза под Президенството?

ПП   И С. е хремава и кашляща.

Пепеджинс-каква мецанка си,щом успяваш да шофираш?! Hug

# 148
Nana77, честита баня.Много е хубава! Peace
Polito_87, честита книжка.Леко и безаварийно шофиране! Peace

Вики гледа клипчето как Ния кара колело и веднага каза искам и аз.Ние ентусиазирани веднага купихме, чичо й де  Simple Smile ( че му беше голям мерак, пък аз все виках, че е рано).Наш`та девойка обаче не ще да се качи... ooooh!.Като я питаме защо, отговора е :"Страх ме е." Crazy
И сега така си стои.Луда работа. Crossing Arms Simple Smile

# 149
Дари си ги приказва всякакви на тема страх, като например" страх ме е на ...краченцето" Crazy , на ръчичката, на дупето..... Joy
Ама не е от страх че толкоз бойна че ако снимам синките й, ще ме арестуват от закрила на детето Whistling

Общи условия

Активация на акаунт