Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 581
  • 279
  •   1
Отговори
# 150
Elwing, забравих да каже, че е много сладък Алекс. Още веднъж жив и здрав да ви е!  Hug
Polito, честита книжка. Леко и безаварийно шофиране. И цаката му е да караш колкото се може повече.
pepejeans, не съм Анди, ама да ти кажа, че рибки, като Немо се гледат в морска-солена вода и много трудно се поддържа такъв аквариум. Трябват и корали и други морски растения. И една рибка от този вид струва около 60лв. Определено мога да кажа, че покрай мъжа ми, вече и от тези неща разбирам.  Peace

# 151
blanc, по-скоро като за близки, но на прилични цени... Wink Майката е много стилна жена, така че идеята за купия за бижута е добра....а вече съм им подарявала гърне за готвене, и разни дървени неща на децата, така че по скоро нещо интересно, но не-битово... Grinning

А децата са големи за играчки, пък от книги не знам дали ще се впечатлят....уффф, голям проблем....аааа, и един мъж пропуснах ( а на него му отиваме на гости Crazy)

[рибки, като Немо се гледат в морска-солена вода и много трудно се поддържа такъв аквариум. Трябват и корали и други морски растения. И една рибка от този вид струва около 60лв.

Peace

# 152
pepejeans , има колела с помощни гуми точно като за тях.Водят ги за деца от 2 до 4 год. Седалката се мести, така че детето да достига педалите, кормилото също се мести. Ние първо гледахме в Джъмбото, но там струваха по 150лв. После отидохме до Илиенци. Същите колела варираха от 75 до 95 лв.

# 153
  • у дома
Даниел кара сам триколката, но искахме да му купим истинско колело, дали има за тази възраст?

ти клипчето на Ния не гледа ли, та питаш?  Mr. Green Mr. Green мога да ти препоръчам магазин, от който взехме нииното колело, в кв. Дървеница бл.28 Peace байкърски багазин, държи го наш приятел Wink ако искаш и тилифон ще ти дам  Mr. Green Hug  bouquet

# 154
Наш Виктор е изключително далече от идеята да върти педалите на колелото. Оти да се мори човечето, като може някой балама да го тика? Mr. Green
Днес сутринта по пътя за градината ентусиазирано ми казва "Мамо, ти си динозавър!"  Crazy "А ти какво си?" "А-а-а, аз съм малък динозавър"  hahaha
Такива ми ти работи. Ако го беше казал баткото щях да се обидя /нещо в смисъл- виж се какво си изкопаемо/. От Виктор си е същински комплимент  Hug

# 155
  • гр.София
 Добро утро!

Мойта кокона ,след като я наказах да стои зад вратата ,взе да подвиква- лоша мама,лоша мама.

Думата динозавър е много сложна,Елиа! Как я изговаря Виктор?

Кайли,какво стана при доктора?

# 156
 Eй,вчера как сте ме отрязали в началото.................кой,не пие уиски,кой не му се нравят момчетата........... Crossing Arms Ето ви сега скучно кафе....  Wink
  Анди,купи ли подаръците??? Може да вземеш за децата федербал за четирима с мрежа.Май има на Роканор,Уилсън...по спортните магазини. Peace
  Марти казва на динозавъра "динозаБър"-това и е една от любимите думи.Иначе се е научила ,като и се карам или не е доволна от нещо да хъска  Crazy  hahaha,което е хем много смешно,хем е 100пъти по-добре от предишните и реакции-крещене и плезене.Сега поне страничните хора не знаят за какво става дума като дойде и ми изхъска.(А го прави много силно и истинско Twisted EvilMr. Green  Mr. Green

# 157
  • София
Ох, мерси   bouquet
Кафето ми е остро нужно тази сутрин.

# 158
Eeee, на мен и вчерашните предложения ми харесаха, ама и на кафе съм доволна  Laughing

# 159
Благодаря на Адрианска и Анди за отговора за Немо.

Блу, не съм го гледала, понеже не ми се стартира нещо от компютъра.

Полито, благодаря за инфо-то за колелата, ще може да наминем към Илиянци.

Миленка, ето сега и кафе, да няма недоволни Hug

Снощи спахме без памперс, сам не искаше. До 4 сутринта, докато не го събудих да пишаме,беше сух, обаче той си лежа мързеливо и поспаливо и аз като отидох да се изпишкам, той беше се изпишкал в гащите Simple Smileно, ще пораснем, ще се научим.

Бланк, между другото имам още място за корема отпред до кормилото. Надявам се пак да съм подвижна, че имам нужда.

Последна редакция: пт, 24 апр 2009, 15:11 от pepejeans

# 160
  • у дома
Блу, не съм го гледала, понеже не ми се стартира нещо от компютъра.

ето, ТОВА е колелото с Ния   Mr. Green , на DRAG, не помня колко струваше, но между 100-140 лева  Peace няма да съжаляваш, ако вземете такова  Peace

# 161
  • София
Ох, мерси   bouquet
Кафето ми е остро нужно тази сутрин.

а, при мен всяка сутрин е така Joy

Ммилена - добре, че само хъска, Миташки плюе ( не точно, ама е доста близко до това майсторство), интересно откъде го е научил  newsm78, не се сещам да сме плюли ( поне не пред него  hahaha)....
А за почерпката мерси ( тази от вчера) - плакнах, плакнах очи  Blush

# 162
А за почерпката мерси ( тази от вчера) - плакнах, плакнах очи  Blush
Абе- хора- пролетта дойде и вие .... WhistlingДа очакваме ли още бебета скоро Wink

и аз се зарадвах на виртуалното кафе, защото нямам реално Rolling Eyes егати охраната и режима- само дето не  ме карат да се събличам на входа ooooh!  ДО тоалетната отказвам да ходя, за да си спестя поне там проверки Crazy
Радвам се че след малко ще си тръгна Party

# 163
  • гр.София

егати охраната и режима- само дето не  ме карат да се събличам на входа ooooh!  ДО тоалетната отказвам да ходя, за да си спестя поне там проверки Crazy

Край,Велмар. Сега трябва да кажеш,къде е това.

# 164

егати охраната и режима- само дето не  ме карат да се събличам на входа ooooh!  ДО тоалетната отказвам да ходя, за да си спестя поне там проверки Crazy

Край,Велмар. Сега трябва да кажеш,къде е това.

Е как къде- в НДК-то на културата Crazy

Общи условия

Активация на акаунт