Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 600
  • 279
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Ще изпратя смс на Нана и blanc като дойда на себе си след операцията.

Нана наистина е много гадно,но може да се  пребори с рака. Моя колежка премина през това изпитание точно преди да забременея и сега вече е на работа. Важното е да започне навреме лечението. Много кураж, сила и добри приятели за подкрепа и пожелавам. Praynig

Кайли, ще чакам миличка и ще стискам палци всичко да мине добре  Hug Hug Hug А ако дойдем за Гергьовден ще дойда и да те видя, ако е удобно.  Hug

Ние направихме страхотна разходка в Южния парк със сватята и снахата  Mr. Green Като свали снимките Митко ще кача да видите  Wink

# 181
Кайли, стискам палци, миличка!  Hug Praynig Peace Дано всичко мине леко и по най-добрия начин!  Hug Hug Hug
Praynig Praynig Praynig Peace
Много силно те гушкам, миличка, и ще чакам с нетърпение да се включиш  Hug Hug Hug

# 182
  • у дома
Kaili Hug Hug Hug  Praynig Praynig Praynig

# 183
  • варненка от София
Успех, Кайли! Всичко най-добро и бързо възстановяване от мен.  Hug

# 184
Успех Кайли!С теб сме  Hug

# 185
 Успех и от мен миличка! Hug Hug Hug

# 186
  • София
Кайли, стискам палци и аз  Hug

# 187
Кайли, стискам палци и аз  Hug
И аз също стискам палци и на двете ръце  Peace Кураж миличка,всичко ще е ок   Hug

# 188
Включвам се и аз към палцестискането.
Kaili, дано всичко мине добре! Praynig Hug

# 189
Kaili, пожелавам ти всичко да премине бързо и безпроблемно!  Praynig Разписвай се, че ще те мислим!   bouquet

# 190
Kaili, пожелавам ти всичко да премине бързо и безпроблемно!  Praynig Разписвай се, че ще те мислим!   bouquet
Kураж, Кайли HugВсичко ще бъде наред

# 191
Кайли,имаш и нашата подкрепа.Изпращаме ти цялата си позитивна енергия.Всичко ще бъде наред.
Нана,ужасно мъчно ми стана за приятелката ти.Пожелавам и да се пребори и да се радва мнооого дълги години на често гадният живот!!!Мен от време на време ме хваща страхотна параноя ,че имам рак някъде си.......и се чудя могат ли да се направят някакви изследвания,които да показват имаш ли нямаш ли........ newsm78

# 192
  • София
Кайли,имаш и нашата подкрепа.Изпращаме ти цялата си позитивна енергия.Всичко ще бъде наред.
Нана,ужасно мъчно ми стана за приятелката ти.Пожелавам и да се пребори и да се радва мнооого дълги години на често гадният живот!!!Мен от време на време ме хваща страхотна параноя ,че имам рак някъде си.......и се чудя могат ли да се направят някакви изследвания,които да показват имаш ли нямаш ли........ newsm78

Да, принципно можеш. Пускат се туморни маркери. Всеки има някакъв такъв период.  Hug

# 193
Дано всичко мине бързо и безпроблемно Praynig Hug Ще чакаме лично да напишеш, че си добре Peace

# 194
Кайли, кураж миличка, ано бързо мине всичко и много те мислим, да знаеш, че имаш приятелската ни подкрепа Hug

Нана, дано твоята приятелка се оправи и наистина позитивното мислене е много важно и куража на хората, които са около нея и я обичат.Много хора са се пребопили. Късмет и на нея!

Аз съм болна, дано и Даниел не се разболее. От петък съм с  боцкащо гърло, смучкам на д-р Тайс и ефизол, в носа-на Дани от стеримара. Дано отмине.

За секса, тати е командировка, отиде пак, а и докито каза да се пазим, та общо-взето суша или на свирки.

Общи условия

Активация на акаунт