Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 604
  • 279
  •   1
Отговори
# 195
Кайли, успех и от мен  Hug

Ние събота ходихме до зоо-то. Имаше много народ. Малката се забавлява много. Най-интересни й бяха маймунките, меците и пипотаните (хипопотамите). Накрая й се допса и докато стигнем до колата направо изпадна в истерия........

Аз чакам бебо всеки момент, защото се оказа, че е започнал родилен процес, макар и без разкритие. Главичката на бебето почти е излязла (така да се каже). Усещането е едно такова, все едно ми е много широко и всеки момент ще снеса яйце  Embarassed

# 196
 Леле,Полито 87 ,хайде взимай багажа и отивай в болницата.Пожелавам ти леко раждане.

# 197
  • София
  Полито стискам палци за леко раждане и здраво бебче  Simple Smile Ще чакаме новини скоро  Simple Smile
  Ето малко снимки от мен на бъдещите каки и моят корем - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=370075

# 198
  • София
Полито - успешно раждане  Hug

Кайли - и аз се присъединявам към останалите - успех
 Hug

Нана - кураж и вяра за твоята приятелка  Hug

# 199
  • София
За секса, тати е командировка, отиде пак, а и докито каза да се пазим, та общо-взето суша или на свирки.
hahaha Joy Laughing
Полито, леко раждане!  Hug Praynig Дано все пак успееш поне няколко дни да устискаш!
Айла, страхотни сте с мадамите!  Hug Heart Eyes И те са фини като майка си.  Simple Smile А коремчето ти е  Crazy Heart Eyes

# 200
  • варненка от София
Мимка, уникални сте. А в гръб видя ли те, не мога да кажа, че си бременна. Уф, как се затъжих за вас  Cry

Ама май ще пропусна идването в София, лекарката ми не ме пуска да летя, а тогава за когато планирах идване, щях да съм почти в 8-ми месец. Та за Коледа се надявам да се видим в пълен състав. Hug Hug Hug

Поли, леко раждане. Отивам да чистя и нареждам, че ремонта приключи, но сега предстои най-гадното...

# 201
Айла, страхотна бременна си Hug леле- как минава времето..... ooooh!доста напредвате, момичета Wink Много ви се радвам.

Момичета, моля за съдействие... Rolling Eyes Каня ви да участвате в проучване на СНБМ за храненето в детските градини и семейството като попълните анкетата Морков vs Чипс. А ти за кои си?.

Проучването е абсолютно анонимно, верни отговори няма - бъдете искрени! 

Ако имате въпроси към анкетата и към другите ни кампании за здравословно хранене, насреща съм Hug! Благодаря ви предварително!    bouquet

# 202
Олеее, Поли, леко раждане и здраво и усмихнато бебче и от мен  Peace Стискам палци и ще те чакам да се включиш с нетърпение  Hug
Нана, моля се силно за приятелката ти  Praynig Много сили и вяра й пожелавам и на всички около нея  Hug
Миленка, и аз напоследък изпадам в такива състояния и тревожни мисли. Откактопочина дядо направо не мога да се позная  Cry Яко съм се депресирала - дано да успея скоро да се справя, че въобще не се чувствам добре  Cry
Айла, благодаря за снимчиците  Hug Прекрасни сте  Heart Eyes
Марулка, дано да имаш помощник в чистенето и да се похвалиш и ти със снимчици.
Нана, а вие изчистихте ли? Банята ви е много хубава  Peace
Велмарче, после ще прегледам акетата и ще отговоря, че не съм спала цяла нощ  Crazy, а и спящата красавица ме дърпа към спалнята  Laughing

Сигурно пропускам нещо, но се включих набързо да пожелая късмет на Полито, а и надниквам за новини около Кайли.

# 203
  • София
Сватьо - естествено, че чипс - кви са тия гадни моркови  Mr. Green

Ванче изчистихме, даже сложихме част от аксесоарите, друга част още не съм купила. Ама и дотам ще стигнем.

# 204
Леле, момичета, извинявайте! Май не предадох информацията както трябва. Още няма да раждам, но очаквам всеки момент да започне самият процес и тогава тръгвам към болницата. Благодаря ви все пак на всички и още веднъж се извинявам  Embarassed

# 205
  • София
  Поли, колкото повече се забави раждането, толково по-добре, така че това е още по-добра новина  Simple Smile

# 206
Полито желая ти каквото и да става да завърши успешно  Hug Heart Eyes

Миме,толкова си елегантна пак,как го постигаш не знам,аз ако пак забременея ще ударя 100 кила,браво  на теб за вида ти,а малките са порасни и са станали още по сладки  Heart Eyes

# 207
  • гр.София
 Полито, стискам всички палци и пръсти!  bouquet
 Кайли ,чакаме те в темата!  bouquet
 Велмар,все я отлагам тази анкета , ама щом си рекла Hug
 Ех, Марулке, жалко.  Важното е да си добре. Ще потърпиш малко още.

# 208
  • София
Току що получих смс от Кайли с най-хубавата новина  newsm44 Изрязали са само миомата и са успели да запазят матката!

Кайли чакаме те бързо възстановяване!  Hug Hug Hug Hug

# 209
Ех, че хубава новина  Peace Много се радвам, Нана, благодаря   bouquet Бързо възстановяване на Кайли, ще  я чакам с нетърпение да се включи  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт