Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 732
  • 279
  •   1
Отговори
# 210
Страхотна новина Hug Кайли- бързо възстановяване .чакамете отново усмихната и позитивна Hug

# 211
Браво на Кайли Hug  bouquet
На мен пък ми е едно криво - Деница още не се е оправила, ще пие още АБ. Покрай нея аз пак съм болна и ще пия два вида лекарства. Изобщо се скъсахме от боледуване последния месец Sad/аз още от зимата постоянно съм болна/.
Дано след празниците се оправим. Надявам се престоят във Велинград да ни се отрази добре Rolling Eyes.
Моето пътуване до Амстердам засега се потвърждава. Сестра ми е платила самолетните билети, само дано не стане нещо в последния момент Praynig

# 212
Благодаря на всички за хубавите пожелания!

Кайли, много се радвам на хубавата новина. Желая ти бързо възстановяване.

Айла, сладурките много приличат на теб. Аз доста често наглеждам майската тема, та сигурно оттам ще разбера за събитието.

# 213
  • София
Кайли , браво, много се радвам, пожелавам ти бързо възстановяване!

Успех и на бременните мами  Hug

Велмар, попълних анкетата.  Peace

# 214
  • София
Страхотна новина за Кайли, бързо възстановяване  Hug

Велмар - и аз я попълних

# 215
  • София
Супер новина! Много се радвам за Кайли! Бързо възстановяване й желая!  Hug  bouquet Peace
Албена, бързо да се оправяте!  Praynig Това за пътуване до Амстердам съм го пропуснала  Embarassed - кога е? Приятно изкарване!  Hug
И ние вървим към разболяване, Иво снощи имаше Т  Tired , дано опазим поне Алекс.  Praynig

моята баба днес става на 81г, да ни е жива и здрава  Hug , черпя ви по една тортичка

# 216
  • гр.София
 М-М-мм,каква торта Crazy!
 Здраве и дълголетие на баба ти, Елвинг!

Кайли- Hug Hug Hug

Всички болни -да оздравяват Praynig

С. вчера ми прави цирк на улицата. За едно бонбонче. Заинатих се и не й купих ,след като се наложи да влезем в хранит. стоки да взема мляко, хляб и мин. вода.
 И това като писна,  и лежа по тротоара, и се въргаля .А аз с багаж. Почти за косата я довлякох вкъщи.
 Направо се провалих като майка ooooh!.

Ей,много са сладки Ваня и Ники!

# 217
  • у дома
Kaili, прегръщам те  Hug  Heart Eyes
Aila, прекрасни сте  Hug

та, като стана въпрос за бременни, нови бебета и т.н. има удоволствието да ви съобщя една страхотна новина  Mr. Green Mr. Green Mr. Green ще залагате ли или да не ви мъча, щото съм сигурна, че няма да познаете  Flutter Mr. Green

dusheto, ме упълномощи да съобщя следната новина на августинки цитирам:

Blu, mnogo mersi, mili4ka!
Nie ve4e si imame bebe Ilina, rodi se na 23.04.2009, 3280, 50 cm. Ot v4era sme u doma i se gledkame:)
Pozdravi cjalata avgustinska banda ot nas naj, naj-surde4no!
Pozdravi ot nas!

в случай, че не сте разбрали, Начи е станал горд батко на малка принцеса  Party

стискам палци на всичките останали коремчета  Hug  bouquet

blanc, може и да те успокои - случвало ми се е и на мен с Ния  Mr. Green

ние пък от 1-ви до 4-ти май ще сме на Цигов Чарк  newsm44 а пък от 3-ти до 10-ти август на Албена  newsm03 newsm68 Ния ще бъде с двама кавалера  Blush

# 218
  • варненка от София
Чудесна новина за Душето, бях видяла случайно, че е бременна, но не знаех, че вече родила. Не исках да пиша в темата, защото е нещо лично и тя трябва да прецени дали да сподели или не. Много се зарадвах, като видях, че е бременна.
Зная, че искаше момиченце, нека й е жива и здрава, много да ги радва и слуша. Успех!   bouquet Hug

Кайли, радвам се, че всичко е минало добре, бързо възстановяване ти пожелавам и по-малко тревоги от тук нататък.

# 219
Блу, благодарности за информацията. Много се радвам за малката принцеса и цялото им прекрасно семейство Hug Поздрави я от мен.( А ако можеш да я склониш да драсне някой ред насм...... ще е чудесно.Липсва ми ..)

# 220
Ех, че хубави новини, тези дни. Честито на Душето, да е много здрава и усмихната малката принцеса, а бати много да помага  Hug Hug Hug Много се радвам и дано се разпише някой път.
Блу, благодаря, че ни зарадва   bouquet
Елфче, да ви е жива и здрава бабата и да й се радвате още дълго време  Hug Почерпката ти е невероятна  eat
Блан, ти пък, заради едно тръшкане и си се провалила  Laughing Hug Представям си колко ти е било кофти, ама дечицата ти са прекрасни  Heart Eyes

# 221
  • гр.София
 Добре дошла на бебе Илина!
 Душето, само здраве и щастие-ама по много!

А на вестоносеца-    bouquet
 леле,оправихте ми настроението!

# 222
  • София
Ей тамън влязох да напиша хубавата новина за Душето, че ми е писала и гледам Блу ме изпреварила  Mr. Green

Да е жива и здрава Илина!  Hug

Аз пък харесах хотел за море. Пу пу да не ни мине котка път, надявам се в края на август да заведем Кало в Лозенец.

# 223
  • София
Още една чудесна новина днес!  Hug Hug Hug  bouquet Да е жива и здрава малката Илина! Много поздрави на ДушетоHeart Eyes Hug Grinning Ей, много хубаво ми стана!  Grinning Hug И аз бих се радвала да ни се похвали сама  Heart Eyes толкоз ли сме лоши да му се не види, че ни зарязаха куп качествени хора  Thinking
Блан, при нас са редовни истериите заради мераци да се купи някой боклук. В повечето случаи обаче са роботи, рейнджъри, костенурки нинджа, мотористи, спайдърмени, супермени и батмани  Close Имаме хиляди изпочупени вкъщи, но всеки ден почти иска нов  ooooh!  Close

# 224
  • София
Честито на Душето   bouquet, да ти е жива  и здрава дъщеричката и нейния батко разбира се  Laughing

Елфче честито на дядо ти

А пък единият кавалер на Ния на морето е Миташки  Wink

И сега след като попълнихте анкетата на Велмар и аз да ви пратя нещо ( ако вече не сте го подписали, де)....просто не мога да повярвам, че при цялата неграмотност на нацията ни в момента са решили подобно нещо  ooooh!

http://bgpetition.com/knijoven-balgarski/index.html

Общи условия

Активация на акаунт