Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 535
  • 279
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Честито и от мен на Душето  bouquet
Блу, да вземем да се видим, ние ще сме във Велинград по това време Peace
Елфче, жива и здрава да е баба ти  bouquet Средата на м.Юни ще се правя на лекарка Peace Ще ходя на конгрес със сестра ми. Дано се разминете с разболяването Praynig
Нана, дано успеете да отидете Praynig Hug Ние май ще пропуснем морето и тази година. Сестра ми ни поканиха с тях на Ахтопол, но те ходят края на Юни, пък ние излизаме в отпуск м.Август, та ще видим newsm78
Блан, разбирам те много добре, на мен Влади ми се тръшкаше така ooooh! И сега не разбира много от "не". Добре, че Деница е по-разбрана.
Пух, аз го видях това преди ден-два и честно казано не знаех как да реагирам Rolling Eyes

Ето и няколко снимки на Деница
http://www.avgustinki.snimka.bg/album.php?album_id=360714&pid=11876614

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 18:38 от albena_vlady

# 227
  • София
Албенче силно се надявам. Но вече не смея да си правя никакви планове.

Моята приятелка сега ми каза, че и вторият преглед при друг специалист е потвърдил диагнозата. Злокачествен тумор. Ще я оперират в най-скоро време.
Моля ви всички - помолете се за нея. Има две деца, като второто е още бебе на 7 месеца.  Cry

# 228
  • София
Нана кураж на приятелката ти.
 HugДано да е в ранна фаза - ако е така има много големи шансове всичко да се оправи. Вдъхвайте й кураж и оптимизъм най-вече

# 229
Кайли, господ си знае работата, прекрасно е Hugи бързо възстановяване

Полито, и аз тъкмо гледам ти си в 35, Айла 39, а тя още не е тръгнала да ражда. Късмет и на двете ви, милички. Бързо, безпроблемно и да гушкате бебочетата, като се родят.

Айла, тези каки чудесно ще се справят, като ги гледам как правят сладки, ще ти помагат. Сладурчета са и двете. Пу-пу.

Нана, дано молбите ни дадат положителен резултат.

Албена Влади, Деница е направо като Барби. Пу-пу.

На Велмар къде да намеря анкетата?
Блу, тази я попълник с един огромен ферман излияние против.

Честито бебоче Илина на Душето. Батко Начи да помага. Много здрави и да папка и да спинка, за да расте голяма

Елвинг, да е жива и зрава баба и да доживее още праунуци, както казва мойта баба.

Бланк, С. трябва да се научи, все пак какво може и кога. Не си лоша майка, просто и обясненията понякога не помагат и тогава много се инатят и те изкарват извън нерви.

# 230
Цитат на: pepejeans link=topic=388156.[color=magenta
msg11050455#msg11050455 date=1240937625]
Албена Влади, Деница е направо като Барби. Пу-пу. Абсолютно Peace Аз съм й фен отдавна. Наистина е много красиво дете!
На Велмар къде да намеря анкетата? в подписа Mr. Green

Елвинг, да е жива и зрава баба и да доживее още праунуци, както казва мойта баба.
присъединявам се към поздравите и пожеланията Hug Да е жива и здрава Grinning

# 231
  • София
Сватьо оправи си цитатите  Mr. Green

# 232
Сватьо оправи си цитатите  Mr. Green
Е- айде сега.... Wink Нали се разбира SunglassesМързи ме тотално. Седнала съм на бира и се правя че не забелязвам дивотиите на Дария Mr. Green

# 233
Нана ще се моля разбира се,но и тя трябва много да се моли и да вярва! Praynig Hug

Много се радвам за Кайли,айде сега като се оправиш започвайте работа за ново бебче  Mr. Green

Браво и за Душето ,да са живи и здрави цялото им семейство!  bouquet
Честито им ново попълнение!Дано се разпише и тук Rolling Eyes
Макар че една приятелска връзка се поддържа трудно с много компромиси и разбиране от двете страни ,аз много бързо се паля но никога не мога да се сърдя толкова дълго,ако наистина държа на някой.

Елфче ЧРД и на баба ти,пожелавам и още дълги години живот и здраве и много радости покрай деца и внуци! Hug  bouquet

Бени,да ти предадем с Анди малко холандски учтивости  Mr. GreenМного се радвам за екскурзията и ти си знаеш ,снимките с разказ са просто задължителни  FlutterА Денница е просто кукличка!!!Много е хубава ,пу-пу!

Блан,Ники се тръшкаше така когато отказвах да го нося,сега не иска да учи,даааа,определено се проваляш,предлагам ти да го полеем за да сме и пропили се майки не само провалени  Mr. Green

Много се радвам и на всички с вече уредени почивки,ще има да ви се радваме в албумите с Еличка....

Ние се готвим да ходим на едни бунгала на 18 и май до едно езеро не много далеч от тук,да видим и ние малко природа,дано да стане,че заради объркан адрес ни "клъцнаха" детските този месец  #Cussing out
Адрес който вече четири пъти се обаждам за да го оправям ,абе какво да ви говоря става ли дума за бюрокрация в цял свят е едно и също.
Иван го боли един счупен зъб,което значи едно $ 700 минимум,аз съм  болна с кашлица и не мога да работя а този месец не са и ме викали и си нямам идея как ще стане всичко с наема , храна, зъб въобще  определено нашия театър тук е драматичен... Rolling Eyes

# 234
Велмар, попълних анкетата Peace
Марги, дано и при вас всичко се нареди положително Praynig Hug
За детето ми, направо се засрамих от толкова комплименти Embarassed
Да си похваля девойката, от една седмица спи без памперс през нощта Peace Каза ми, че вече е голяма и не иска памперса. Обеща да подари останалите в плика на братовчедка си Wink
По отношение на другото ми дете, днес ми се обадиха от една рекламна агенция и аз им казах, че не се интересувам от предложението им. Не знам дали постъпих правилно, даже и не разпитах за подробности Rolling Eyes. Смятам, че за детето ми е по-важно да се учи добре и да спортува, а не да се интересува дали ще се бори за участие в реклама и как ще се почувства като не го изберат. Обясних му на Влади мнението ми по въпроса и мисля, че той ме разбра. Ако беше свързано с училище или някакъв курс, нямаше и да се замисля, щях да му позволя веднага Peace

# 235
В момента аз умувам дали да пусна Дария да снима една реклама на някакълужени сав ресторант newsm78  До утре трябва да кажа, макар че мойто не  едва ли ще се приеме Blush
 Албенче- абсолютно подкрепям логиката ти за  страни4ните занимания  на Влади Peace Има си време за всичко. Конкурсите ( всякакви) са добър стимул, но  много зависи как ги приема детето....
А за комплиментите за  Деничка.....абсолютно заслужени са Peace

МАрго.... Hug

# 236
Здравейте момичета! Ние се завърнахме миналата седмица от Картахена(Колумбия), изкарахме си много хубаво, само че друг път ако ходим ще сме на хотел, че роднините на мъжа ми ми дойдоха в повече Mr. Green Вчера си купих и машинка за постригване и успешно постригах моето диване учудващо лесно, много съм доволна ще пусна снимки после. Чудесни новини за Кайли и Душето Hug Много хубави снимки и дечица и бременни супер сте всички!  Heart Eyes Нана късмет на приятелката ти, дано всичко мине добре, и мен много ме е страх от такива неща, преди да тръгна септември миналата година и на мен ми намериха бучка в гърдата, ходих на мамограф и т.н но слава богу не е нищо опасно, тогава и ми препоръчаха да си сменя спиралата с хормонална вместо да пия хормони, като си дойда септември пак ще ходя. Успех на всички бременни и скоро да гушкате здрави бебчета! Попълних анкетата за здравословното хранене и петицията, дано има някакъв резултат. Чао за сега по късно пак ще се включа

# 237
  • гр.София
реклама на някакълужени сав ресторант

newsm78 Joy

Албена
, И двете деца са ти много красиви.
 Не че някой ме е питал, но може би само на познати бих дала, да ги ползват за реклама за нещо.
 Мъжете-модели малко ме потрисат (ако това е единственото им занимание)

Марго,вие сте факири в областта на финансите. Дано се подредят нещата.

Цветиаб, на мен една бучка ми се разнесе от самосебе си  след раждането и кърменето.Тя и не беше злокачествена, но един лекар държеше да ме реже, а пък друг ме убеди,че е достатъчно редовното наблюдение.

Пух, че тази петиция я подписвах миналата година по това време, че и на протест ходих. Уж всичко се нареди.

Хайде, ДОБРУТРО!

# 238
Кайли,много се радвам за успешната операция. Hug
  Душе-поздравления за смелостта и куража да станеш пак майка.Честито ти момиченце,пожелавам ви много щастие,любов и здраве!
 Нана-сигурна съм ,че положителното мислене помага.В момента чета една книга The Secret на Rhonda Byrne.Невероятна е -за силата на положителното мислене,за живота,проблемите,трудностите,болестите и как да се преборим с тях и да сме щастливи.Има и филм(май е научнопопулярен) пак така се казва.Още не съм го гледала,че чакам удобен момент,с приятелка на чаша вино......Но го потърси-гледайте го........Успех и напълно излекуване пожелавам на приятелката ти.
 Петицията на Пух я подписах.Думи нямам-много се ядосах.Що ли не ни разпродадат държавата тия скапани правителства,да си разделят парите и да спрат с простотиите си!!!Аман!!!
 На Велмар още не,че видях ,че трябва да пишеш ,освен да посочваш отговорите. Embarassed
мама Марго-Представяй си ,че си си в БГ .........  Mr. Green и тук кризата си се усеща.Всички май сме затегнали коланите.Дано при вас по-скоро се подобри положението!!! Hug
 Албенче,Деничка наистина е  ужасно красива.Дори леко ми прилича на Шайло(на Бранджелина) с тези сини очи и плътни устенца.

Цветяб-чакаме снимки от Колумбия.......с нетърпение.

Бланк-аз отдавна съм се провалила като майка...... Confused Вчера с Марти си разменихме ролите и аз бях детето,а тя майката.Аз хленча,че искам мляко,филмче,дъвки,не искам да се обличам и т.н..,а тя като почна да ми се кара със заплашителен тон:"Купихме дъвки,тик-так,близалка......всичко купихме,какво искаш още? ........Само не ми казвай какво да правя.................Всеки ден  ти казвам да слушаш и да не правиш бели.........Сега карам ти се..........."(край на цитата  Embarassed Embarassed Embarassed)

# 239
Миленка, страшна е тази Марти Laughing
И нас Деница понякога ни подрежда, но най-вече се упражнява над батко си - "Ще те накажа и ще те пратя навън и после няма да си имаш майка".
ЦветиАБ, сещай се по-често за нас Hug
Сега отивам да свърша малко работа и после може да се включа пак.

Общи условия

Активация на акаунт