да си пада на воля. Просто ми стана любопитно и вашите деца ли падат
)
Ето мъничка почерпка от нас,но за това пък калорична за оправяне на настроението.Благодарим за поздравите.
То този Имен ден много малко хора го знаят и за поредна година няма да го празнуваме официално.
Съответно е на почти последните места.А в едната ДГ ,където приемат повече деца изобщо я няма в списъците....

да си пада на воля. Просто ми стана любопитно и вашите деца ли падат
)
хареса ми....

а на вас бързичко оздравяване 
Преди седмица повръща и сега все иска да ходи в тоалетната.Започна да плюе всичко което хапне,и си мислех,че е някакъв стрес.Но сега като хапва и казва,че му пада зъбчето,и си мисля,да не му растат кътници и да го боли.От друга страна има и преструвки за повече внимание,защото като му се скарам или го карам да яде все иска да спинка ,явно си го е изградил като защитна реакция
Виждам се в чудо
Отделно,че е невъзможно да го оставя при баба му,реве и вече и тя не може да се справя с него,а беше при нея като коте. 

и аз съв по тези цветове 
то там трябва да си професор,че да кандидатстваш с тези точки нищо не разбирам 
а за памперса,Наско сам каза,че не иска и аз му се доверих.Само два пъти ми пишва,но се усеща и бързо ме кара да ходим в тоалетната.
и лека вечер

Докато те прехвърлят от един лекар на друг и може да си починеш. 
С това променливо време е най-лесно да настине човек.
Не се притеснявай мила, всичко ще мине добре. Каквото и решение да вземат докторите - най-важното е ти да си здрава и да си добре. 

. Ще изчакам да дойде лекарят ни на работа и отивам да ме види.
Не се притеснявай мила, всичко ще мине добре. Каквото и решение да вземат докторите - най-важното е ти да си здрава и да си добре.
Препоръчани теми