Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 573
  • 279
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Велмар, весели празници! И лек път  Wink Heart Eyes Hug

# 91
  • гр.София
 И от мен лек път.
 И на всички-приятно изкарване на празниците.
 Ние както винаги сме си тук  Simple Smile

# 92
Весели празници!

Ние с Дани сме щастливи, посрещнахме  тати и баба и сега ще сме си заедно

# 93
  • София
И от мен лек път.
 И на всички-приятно изкарване на празниците.
 Ние както винаги сме си тук  Simple Smile

И ние. С парцала и кофата.

# 94
Бубче моите съболезнования за приятелката ти. Flowers Rose Flowers Rose Лек път към Сандански и дано да успееш да се насладиш на празника въпреки мъката.

Blanc добре съм, малко изтощена че съм на работа и с обилен цикъл, но се държа. Вече казах на шефката за операцията и сега гледам да приключа с належащите неща. В понеделник ще си пусна лабораторните изследвания и другата седмица ще говоря с лекаря кога ще ме приеме в болницата.
Утре съм на работа. Ще има емоции с децата когато видят боядисаните яйца. Да видя как ще се справят с чукането на яйцата. Wink

Вече сложих да си сваря яйцата за в къщи, изпратих Краси да посрещне багаж от нашите по автобуса и да напазарува. А после ще изпратя баща и син на разходка за да се оправя спокойно с почистването,готвенето и другите задачи.

Лек ден на всички и приятно изкарване на празниците. Hug

# 95
# 96
Elwing прекрасни сте! Hug

# 97
  • София
Бубче, моите съболезнавания  Sad

Elwing , много е сладък малкия, пък баткото много е пораснал  Hug Май не си приличат, нали. Преди да родя Криси, очаквах, че ще прилича много на брат си, пък те не съвсем . Да са ти живи и здрави  Hug

Весело изкарване на празниците   bouquet

# 98
  • Sofia
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ, МАЦКИ!!!!

# 99
  • варненка от София
Ани, като видях Алекс единственото, което ми дойде на ум е, че е ПРЕКРАСЕН! Много ми стана мило и драго да го видя, както и Ивчо. Абе да са ти живи и здрави юнаците, големи сладкиши са!

Аз до сега месих козунаци, чакам да втасат, че да започва да оформям и да плета, днес на това съм се отдала  chef.

Снощи имахме перипетии с Шушено и май щяхме да ходим по болници посред нощ, но за сега се отложи, надявам се да не е нещо лошо. Сега не ми се пише за това, ама снощи бях като упоена, без грам адекватна реакция  Tired Ревахме и двете...

Пожелавам ви весело посрещане на празниците, с много приятни мигове. Бъдете здравички, това е най-важното!

# 100
  • гр.София
Доживяхме!И мен разчувства. Сякаш вече го познавам малкото човече-такова усещане имам като гледам снимката му.
 А този десен върху който лежи Александър-цялата ни детска стая във Ф-ци е в това хасе -спално бельо, плюс пердета.

Пък да знаете,колко са сладки на живо Марти и Криси на Елена!!
 А на другия ден се оказа,че в новините по БНТ предимно тях са снимали. Гледах записа чак тогава.

Марулка Praynig. Какви екшъни сте имали пак?! Дано всичко е зад гърба ви.
 Кайли-много ще ти стискам палци.

Чак сега варя яйца. С. спи,понеже бяхме на РД в Патиланци. За първи път да няма лудница там и беше прекрасно.
 После в Люлин,докато се мотаехме по пазара ни спря...Нори.

# 101
Марулка, бъдете здравички! И снимай козунаците да се насладим от разстояние.

Елфче, ами големи са сладури твойте мъже, а на Алекс колко му е голямо леглото. Пу-пу, да не им е уроки. Откъде е тази блузка на Ивчо, със Симба, и ние сме големи фенове на Цар Лъв.

Днес боядисахме яйцата, станаха чудесни. Правихме разходки, толкова е щастлив с тати, че не иска да ляга. Вече заспива сам. Следобяд валя, но ние пак излизахме на разходка.

Хубава и спокойна нощ

# 102
Привет и от нас Laughing
Бубче,приеми и моите съболезнувания
Елфче,много сладко това бебче пу...пу...Каква косичка има само Hug Hug Hug а бати наистина голям мъж,Да са ти много здравички Heart Eyes За другото не му мисли Naughty аз днес като ги гледах как се забавляват Ники в паяка и Наско го разхожда и му говори и двамата се смеят с глас забравих за грижите.Е има и караници,да не му бута играчките но надявам се ще го преодолее.Отделно,че Наско ако ръба нещо,вафла морков или каквото успея да го убедя да лхапне ги оставя навсякъде и трябва да следя непрекаснато,че вчера хванах Неки с парченце шоколад,но добре,че беше навреме преди да го пъхне в устата ooooh!
  Зя градена мога да те посъветвам да опиташ,че ще е много по лесно.Аз съжелявам,че не пратих Наско на ясла,сега разходките ми са доста сложни #Crazy Той на люлка иска,Ники не иска в количка и вече лудвам с две мрънкащи дечица.Поне да искаше да ходи при баба си,че да отпочина малко,но справяме се Peace
  Кайли,успех миличка,дано всичко мине без проблем Praynig
  Марулка,дано не е нищо сериозно при вас Hug
 Лек път на всички които ще пътуват Heart Eyes
  Щах да пиша и още но забравих какво Embarassed май леглото ме зове,че ни мъчат два зъба с Ники и едвам гледам вече,доно се успокои и поспи малко та да дремна и аз Wink
  Весел празник!

# 103
Христос воскресе!
И ние днес се отдадохме на яйца и козунаци  Laughing Не че имаме голяма заслуга за козунаците де - трудната част я свърши машината  Embarassed Лори много се радва на яйчицата, цял ден върви и ни маца по челата  Laughing и много сладко си пее "Чук, чук, яйчице". Представям си какъв купон ще е утре  Crazy трябва да си скрия малко яйца за раздаване, докато не са отишли всички  Laughing

Елфче, пу-пу-пу-пу-пу  Heart Eyes Страхотно ни е малкото геройче  Heart Eyes Има очичките на батко, както е и при Криси  Hug Да му цункаш босите крачета от нас  Hug Hug Hug
Марулче, дано не е нещо сериозно при вас  Praynig Гушкам ви и двете и да хвърлиш някоя снимка на красотите, които си сътворила.
Кайли  Flowers Four Leaf Clover Hug

Ние май няма да спим тази нощ  Sad На Лорката нещо й потече нослето днес и сега е неспокойна. Пък  и аз съм се хванала в последния момент да правя разни щуротии за утре, луда работа  Crazy

# 104
Во истина Воскресе!
Нека Бог да ви пази !

Как ми липсва атмосферата на празника...

Ние се готвим все още за него, ще ходим на служба с българите от блока, днес с Ники боядисахме яйцата, а тази година за първи път ще съм с купен козунак, нещо не си организирах времето правилно, но за сметка на това изглежда много вкусен,италиански  е Crazy 

Елфче почти се разплаках,така преживявах всичко около вас че сега като го видях на живо и ми стана толкова мило...,толкова е сладък,душица просто...Ивчо и той е голям сладур,да са ти живи и здрави другото са бели кахъри  Hug

Бубче ,знам че не е утеха в такъв момент,но да си отидеш по Великден е голяма чест,явно е била много добър човек твоята близка, хубавите хора все на големи празници си отиват,Бог да я прости и да пази душата и!  Hug

Браво за протеста,така се прави истинска промяна.

Прави сте за Ники,знам ,той си ми е много специален,толкова е музикален,чак ме изумява,научи се да свири на баритон от няколко показвания ,а това е един от най трудните инструменти,аз един звук не успях да извадя ,роден е за артист ,такъв бохем е  Mr. Green

Да ви се похваля от два дни сме с къси ръкави,не мога да повярвам,най сетне топло време!!!
Решихме утре да правим барбекю но го дават дъждовно,искрено се моля да не познаят че така сме се наточили  Mr. Green  chef

Весели празници на всички и внимавайте по пътищата!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт