Като пролетни цветя са АВГУСТинските деца!

• 14 532
  • 279
  •   1
Отговори
# 240
Хубави новини за Kaili и Dusheto. Hug
Kaili, ще чакаме включване от теб. Hug
Dusheto, честита ви дъщеричка!Много да ви радва!
Nana77, дано приятелката ти се оправи. Praynig
Mmilena, Марти е опасна. Simple Smile
И Вики много говори, просто не млъква.На моменти ми идва да си сложа тапи в ушите, само 5 минути тишина искам. Crazy Simple Smile
А снощи искаше да спи с клечки за уши в ръка ( всяка вечер има различно хрумване с какво да спи, я кукла, я дреха, лист...с каквото последно е играла).За нещата, които преценя, че не са подходящи и отказвам.И съответно снощи след моя отказ ми вика:"Мамо, штъ, штъ ...", тук я виждам как ме гледа и трескаво мисли, мисли и накрая: "...штъ изям!" Joy

Много хубави снимчици видях, и Ваня и Ники, и Деничка - всички са сладури. Heart Eyes

# 241
Ох, миленче, оправи ми настроението с тая Марти Joy Голяма е скица hahaha
Бланк...още не съм си купила мишка.... Blush Mr. Green Whistling Затуй пиша глупости..ТИ да не би да се опитваш да откриеш смисъл в моите постове... Joy
И все пак- снимките са за ресторант някакъв и - ново 20- и аз трябва да участвам Shocked.....

# 242
  • София
И все пак- снимките са за ресторант някакъв и - ново 20- и аз трябва да участвам Shocked.....

Ич недей. Ти не си за ресторант, теб трябва за сладкарница да те изтипосат  Mr. Green

# 243
  • гр.София
 А,Велмар-реклама на сладкарница Joy

От августинските номера-ръце на кръста и поучително размахване на пръст-към мен, към Петър.
 Номерът с " А ти ще ми купиш ли ей тия обувки!!Искам,много искам! " и
  подобаващо мрънкане от моя страна, действаше безотказно при Пепи. Ама при С. изобщо не минава .

# 244
  • София
Тук станало весело  Laughing
Не се съмнявам, че искат да снимат всички споменати  Heart Eyes Hug , красота сте!  Heart Eyes Албена, къде са видели Влади?
Нас може да ни поканят за озвучаване на някой филм на ужасите с най-дразнещия бебешки плач  Whistling Laughing Иначе - включете ме в отбора на провалените майки - сигурно аз не правя нещо като хората - щом и двете ми деца не са спокойни като бебета   Rolling Eyes Ох, не ми обръщайте внимание, драматизирам сигурно, но освен че съм в сат. дупка като не съм се наспала съм ужасно крива и като гледам едва ли в близките години ще се изправя Embarassed Blush  Laughing Но ако децата наистина са огледало за нас като родители - потресена съм от себе си - при една игра с детенце на неговата възраст (защото по-големите не смее да ги поучава) Ивчо не спря да повтаря думата "не" - не прави това, не минавай оттам, не така, не пипай това и т.н.  Rolling Eyes

# 245
Елфче, в училище.
А ти ще видиш, че като поотрасте малко Алекс ще пропускаш някои неща покрай ушите си и ще ти е по-лесно Peace Ама до тогава трябва да търпиш Wink А нали знаеш какво казват за ревящите бебета.

# 246
  • София
ами той Влади наистина е изключително красив, да ви е жив и здрав  Hug
а какво казват за ревящите деца? не го знам  Rolling Eyes

# 247
Елфче, ти си хем в сатурнова дупка, хем в следродилна депресия, и колики са ви на главата, а като ти почне и косопада..... Crazy Joy
Споко бе- ще се справиш и сега Wink няма къде д аходиш Grinning
Да ви кажа за провала в майчинството..... Това че тропа с крак, вкъща ми цитатите и т.н..- е ясно. Ама съм го ударила на плен самотек.... ooooh! решава кога, дали и каква й се яде- ходи, обслужва се.....( майка й в чата Whistling) ,решава че ще си сменя памперса- сменя го Crazy, после решава че ще ходи до тоалетна- ходи си соло....и за финал, докато майка й вече е на вино/бира, решава че й се доспива и се ориентира към легло( или където там реши Blush)
 Тълкувай го като самостоятелност Sunglasses  ПОнякога трябва да ти падне пердето и да гледаш положително Mr. Green

# 248
Че ревящите и неспокойни бебета са кротки и послушни като пораснат.
ПОнякога трябва да ти падне пердето и да гледаш положително Mr. Green
И аз това имах предвид Peace

# 249
  • София
надявах се това да прочета  Mr. Green
Че ревящите и неспокойни бебета са кротки и послушни като пораснат
значи трябва и Ивчо да е много послушен  Thinking
за положителната нагласа сте прави, ама аз съм си меланхолично-депресивна натура по принцип
ще се оправя, няма къде да ходя
както каза една приятелка - прекалено отговорна си, за да си позволиш да полудееш  Simple Smile

# 250
надявах се това да прочета  Mr. Green
Че ревящите и неспокойни бебета са кротки и послушни като пораснат
значи трябва и Ивчо да е много послушен  Thinking
А дано.... Rolling Eyes Надеждата умира последна......
както каза една приятелка - прекалено отговорна си, за да си позволиш да полудееш  Simple Smile
Tова ми хареса Grinning Peace

# 251
Тези дни сте толкова активни и така ви се радвам  Laughing Hug Усмихвате ме и ви благодаря   bouquet
Много мами ми се губят и ми липсват  Sad Така се радвам като се включи някой позабравил ни  Peace
Елфче  Hug Да нацелувкаш сладурите от нас  Laughing Ще видиш как ще те носят на ръце след време  Peace
Сега отивам да кажа на татито да се готви за бурните тинейджърски години на Лоретка  Crazy Щом сега е толкова кротка, значи ще ни побърка тогава  Wink Аз предпочитам сега да ме тормози, пък после да съм спокойна, ама кой ме пита  Laughing
Велмарче, много ти се радвам на свободата, която даваш на Дари  Peace Аз съм голям идиот и не мога да се пречупя  ooooh! Пък и Лоретка е токова глупаче, че в повечето ситуации не може да се усети какво да прави  Laughing

# 252
  • варненка от София
Ха добра вечер!

albena_vlady, Деничка е просто прекрасна, особено на последната снимка е страшно красива, просто я видях след години като засукана мадама, много нежно детенце. Да ви е жива и здравичка!

Миленка, Марти ми е любима от край време, страшно оправно дете ми се види, но гледайки майката, няма как да е иначе!  Hug

На провалилите се майки аферим, доста ще набъбне тази група, щото и аз се виждам в нея  Mr. Green

Сега и аз да се похваля КУПИХМЕ КОЛА! От днес вече си имаме Тойота Пикник, още не съм я видяла, защото Тошко я кара от София насам, но утре вече ще се уверя лично, че имаме ново возило. Също така днес вече приключихме тотално с почистването след ремонта и прерязах лентата. Холът е боядисан, спретнат, в спалнята направихме местенце за бебешкото креватче, климатика е монтиран, диваните и столовете днес ги изчистиха от една фирма. Едвам дишам вече, но съм удовлетворена. Другата седмица с чиста съвест ще мога да си почина подобаващо. Планираме разходка до Икея в Букурещ, както и до Приморско. Да усетя, че мъж ми е отпускар и да си почина  Joy

Та да взема да ви почерпя по повод новите придобивки:

# 253
Марулка, честито и за ремонта, и за колата Hug
С удоволствие си вземам бонбон и ви казвам лека нощ Hug

# 254
Ей, мамчета отново ме разсмивате с тези дечица! Как нареждат само, виждаме себе си по този начин.

Марулка, честита кола, дано пространството вътре ви стига като се роди бебка. Тъкмо ще разходите новата кола до Букурещ, а далече ли е от Варна?
Хубаво е да си вкъщи  да ти е хубаво.Радвам се, че е приключил ремонта и най-вече да ви харесва и да ви е удобно.

Елфче, може би и аз ще се присъединя към тази група.

Мама Марто Hugи сме сигурни, че ще натамъните нещата.
А за снимките и рекламите, е децата са прекрасни, няма спор.

Албена влади, как успява да става да пишка нощем, след махането на памперса. И Даниел спа няколко дни без памперс, като каза че вече е голям мъж и ще даде памперсите на бебето. Обаче се напишква по два пъти да сутринта и ако не сваря навреме да го преубуя, направо му е студено д-то.

Велмар,  с мишката също се смях.

Ембър, Даниел също решава почти всеки път с какво ще се къпе и понякога ко ще гушне. Като намерихме една рибка на брега на езерото, искаше да я къпе с него, разхождаже я, караше я в колелото, навсякъд с нея и се сърдеше като не си я намери. Сега е някъде в колата, изсъхнала съвсем, но поне не мирише.  Затова бяхме принудени да купим изкуствени пластмасови рибки и въдица.
А днес ходихме в един зоо магазин до нас и си хареса зайче и рибки, естествено. Навивам се да му купим и рибки с аквариум..
Хубава и спокойна нощ. Сега заспах с него и станах да угася лампата, изкъпах се и реших да си ви видя.
Лека Hug

Общи условия

Активация на акаунт