Усещате ли бебоците да хълцат в корема ви?

• 9 876
  • 167
  •   1
Отговори
# 135
Усещам го от известно време.... Доста различно е от останалите връткания и ритници, които понякога са двойни... Хълцането, lqnka, си е единично подскачане и то през няколко секунди, не е толкова често колкото ти тупка сърцето примерно през 5-7-10 секунди. От хълцане и подскачане даже ми се е повръщало... сякаш ме хваща морска болест, но не се оплаквам!  Party

# 136
Четох за наблюдения,според които плода спи по 2 начина-дълбок и лек сън.При дълбок сън той е неподвижен. При лек сън цялото тяло не се движи, но от време на време ръцете и краката трепват, както и диафрагмата. При тези, малко внезапни и случайни движения на майката й се струва, че детето хълца.

# 137
Да, усещах го как хълца и беше много приятно.
Имах една книга за бременни и вътре пишеше, че бебето хълца.
Споделих това с АГ-то ми, а той ми се изсмя и каза, че това са пълни глупости.  #Crazy

# 138
Четох за наблюдения,според които плода спи по 2 начина-дълбок и лек сън.При дълбок сън той е неподвижен. При лек сън цялото тяло не се движи, но от време на време ръцете и краката трепват, както и диафрагмата. При тези, малко внезапни и случайни движения на майката й се струва, че детето хълца.

ами много ритмично ще трябва да потрепва,все едно играе аеробика. Peace
На доста места чета,че детето хълца в утробата,както и защо хълца.

# 139
  • София
Усещах ги много и двамата ми бяха хлъцльовци. Mr. Green

# 140
Да, усещах, много хълцаше в коремчето. Хълца и сега когато се роди, особено първия месец.

# 141
Аз усещах постоянно как хълца-и при допир се усещаше леко.Беше много забавно. Laughing

# 142
  • София
Да. Понякога е приятно, друг път... събуждащо... Embarassed

# 143
Усещах го. Той хълцаше по 2-3 пъти на ден. Сега също много хълца.

# 144
Усещах го поне веднъж дневно да хълца. И сега е същият хлъцльо baby_neutral

# 145
Да, доста често хълцаше! Приятни моменти.

# 146
Да, усещах го как хълца и беше много приятно и смешно !

# 147
О да усещах я.Толкова равномерно и продължително беше(по 5-10 мин),беше адски приятно,чак ми липсва.Тя и сега много хълца ooooh!

# 148
Не съм усещала такова нещо. Thinking

# 149
О да усещах я.Толкова равномерно и продължително беше(по 5-10 мин),беше адски приятно,чак ми липсва.Тя и сега много хълца ooooh!
И при нас е така.Сега като се разхълца на моменти няма спиране.А докато беше в корема усещах хълцане всеки ден го правеше това  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт