Усещате ли бебоците да хълцат в корема ви?

• 9 882
  • 167
  •   1
Отговори
# 120
Това е най-яркият ми спомен от бременността - малкия се скъсваше да хълца!И сега е така-много често хълцука Simple Smile

# 121
И моят бебок страшно много хълцаше в корема, даже по едно време мислех че си въобразявам. Ама не - като се роди продължи да си хълца редовно докато навърши 7-8 месеца.

# 122
  • София
Върна ме в моята бременност. Даже като спреше да хълца се притеснявах. Grinning Още си хълца поне през ден.

# 123
  • Бургас
да,усещах го да хълца най-редовно...и доста дълго.
 Laughing
не е проблем,ако говорим за едно и също усещане. Laughing

# 124
Не знам точно какво трябва да е усещането за такова хълцикане. Аз моя юнак го усещам много, но незнам дали е хълцане, ритане или юмручета  Rolling Eyes

# 125
усещаше се, особено последните месеци. наистина е забавно

# 126
Да, усещах я доста често по 2-3 пъти на ден.

# 127
Усещах. И двата пъти.

# 128
Да, усещах го да хълца много често.  Даже всеки ден.  От както се е родил моят син така си и хълца след всяко хранене. 

# 129
# 130
Усеща се,много е сладурско  newsm32

# 131
Да, много често я усещах да хълца,това беше едно от най-смешните и приятни усещания! Grinning

# 132
Много често го усещах да хълца.В началото въобще не ми се вярваше,че подскачането на корема ми е от това,ама явно от това си беше  Crazy

# 133
Моята щерка хълцаше почти постоянно. Беше много сладко усещане Simple Smile

# 134
ами немога да преценя дали си шава в корема ми или хълца, ама каквото и да прави, усещането е мн приятно.
таткото неможех да го накарам да си сложи ръката на корема ми(на горкия все му беше на гърдите ми), ама откакто го ритна и вече ръката му е залепена за корема ми и все се оплаква че бебока не го рита

Общи условия

Активация на акаунт