Усещате ли бебоците да хълцат в корема ви?

• 9 883
  • 167
  •   1
Отговори
# 105
Да.Корема ми подскачаше през 5сеунди доста продължително и така разбрах,че е хълцане.
И сега хълца много продължително.

# 106
Да, редовно го усещах. Много ми харесваше чувството Laughing

# 107
Усещах и то доста често. В началото не знаех какво е това и доста се бях притеснила.

# 108
  • ул. "Мечтание"
Синчето хълцаше страшно много докато бременех с него. Като се роди същопродължи да хълца много!  Laughing

# 109
До последно не можах да разбера кога хълца и кога ме рита. Simple Smile По еднакъв начин ги усещах.

# 110
Аз го усещах, много хълцаше Simple Smile

# 111
Доста често усещам пулсиране, все едно че пулсира голямо човешко сърце, но някак си по-учестено и по-близко, отколкото усещам собственото си сърце. В началото беше стряскащо, не съм си и помисляла, че това е хълцане.

# 112
да, много ясно, видимо ми подскачаше коремът на определено място и то сравнително дълго и често похълцваше Heart Eyes Flutter

# 113
Да някъде след седмия месец

# 114
  • София
Синчето хълцаше страшно много докато бременех с него. Като се роди също продължи да хълца много!  Laughing
И при нас беше така  Peace

# 115
Края на 8-я и през 9-я моята бебка неспираше да хълца. Така силно хълцаше,че ми подскачаше целия корем.  Hug

# 116
Дори да е хълцала, не съм разбрала. Виж, за ритането риташе и блъскаше много.

# 117
И моето бебче хълцаше, а другите ме гледаха странно като им казвах,но като излезе на бял свят се поувериха защото моят прин много често хълца.

# 118
Да  на  ден по  няколко  пъти.

# 119
Да доста често хълцаше. След като се роди пак хълцаше винаги след като се нахрани. Бебешка му работа Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт