Усещате ли бебоците да хълцат в корема ви?

• 9 889
  • 167
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
и моята бебка хълцаше последния месец в корема ми, тогава не знаех че е това и аз си мислех че доста ритмично рита, даже бях споменавала в някоя темичка, но имаше доста които ми се присмяха, че не било възможно!
и сега малката продължава да хълца понякога от преяждане понякога от глад бебешка и работа smile3521

# 91
Да, Анетка много хълцаше към края. Много забавно беше и сега продължава да си хълца от време на време.
Не, не съм усещала. Малко странно ми се струва това... newsm78
Странно ти е, защото явно не си го усещала, но по принцип въобще не е странно  Peace.

# 92
  • София
Мойта девойка хълцаше в корема ми по няколко пъти на ден, чак беше изнервящо на моменти  Rolling Eyes И след като се роди, си беше същото хълцало  Laughing   

# 93
  • до една звездичка
Кое му е странното? Rolling Eyes

Да, Анетка много хълцаше към края. Много забавно беше и сега продължава да си хълца от време на време.
Странно ти е, защото явно не си го усещала, но по принцип въобще не е странно  Peace.

Е, хайде, много ви моля, мамите, които са го усещали и не им е странно, да не ангажират останалите със констатации и мнение, а? Peace
След като съм писала, че ми е странно, значи не съм усещала.
А трябвало ли е? Или това е задължително, а не зависещо от физиологията на майката и плода?

# 94
не съм усещала хълцане.И на мен ми се вижда странно.Изобщо не съм чувала,че е възможно да хълца докато е вътре:roll:

# 95
  • Mars Hotel
Да, много често. Продължава и досега.

# 96
И на мене ми се е случвало да усещам равномерни подритвания и винаги съм се чудела как може да рита така. Сега разбирам , че това може да е хълцане. Следващият път като започне , ще му обърна повече внимание.

# 97
Сега като ви чета си обяснявам какво беше онова което усетих преди няколко дни. Беше точно като равномерен пулс от страната на момичето. Както започна, така и отшумя след около пет минути. Усещаше се когато сложех ръка върху мястото.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 17:48 от Kasidy

# 98

След като съм писала, че ми е странно, значи не съм усещала.
А трябвало ли е? Или това е задължително, а не зависещо от физиологията на майката и плода?
[/quote]

Точно това исках да кажа, че щом не си го усещала, затова ти е странно, но по принцип не е странно и повечето бебоци хълцат още докато са в корема. Аз, ако не го бях усетила, сигурно и на мен щеше да ми е странно. Не се заяждам в никакъв случай  Peace, ако ти е прозвучало така съжалявам, не ми е било такава целта. На въпроса ти - не, не е задължително бебето да хълца и честно казано, не знам от какво зависи.

# 99
И с двете съм усещала.

# 100
  • София
Аз също не съм усещала хълцането на бебчо. Даже като отидох на 3Д към 7 месец и доктора ми каза, че в момента хълца, пак не го усетих.  Blush

# 101
  • Пловдив
Усещах го  Peace

# 102
За първи път чувам, че хълцат в корема Simple Smile Усещам понякога едно ритмично пулсиране, но не знаех, че е хълцане.

# 103
  • София
Ооо да, усещах го и то доста често  Laughing

# 104
Бебока хълцаше много и продължително.Забелязах,че го прави ,когато съм гладна.Simple Smile
Като се роди пак хълцаше много в началото.

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 22:09 от ДесиХ2

Общи условия

Активация на акаунт