Ето едно любезно мнение например:

Като искате изливайте си някъде другаде зависта и злобата

Просто вече ставате смешни .
Жена ми вече я изгонихте, но мен няма да можете. Не съм обидил никой, не употребявам груби изрази, само изказвам мнение и задавам въпроси. На мен ми харесва тук, а на вас ако не ви харесва не ви задължава да ми обръщате внимание. И гледам си писаното и не виждам никъде нито завист, нито злоба. Къде ли ги видя ти? Та и тръгна и да ме гониш. Аз нямам нищо против това, което се пише в темата, ти си тази, на която не и харесва.
Круела, моето мнение не съм го казал, но въпреки това съм обвинен, че съм търгаш, че имам някаква полза да пробутвам боклуците на децата. Както казах имаме 3 деца. И мисля, че сме ги възпитали добре. Жената дори прекалява с храненето - тъй като е на Дюкан ни подлага на разни здравословни храни постоянно като ни кара да пасем домати и краставици, да пием таратори и отказва да ни пържи каквото и да било в къщи. Така че сами можете да прецените какви храни ядат децата ми постоянно. Но лично аз не смятам, че децата ще се разболеят ако ядат от време на време вафли, солети, дори и чипс, а не само и непрекъснато плодове. От 20 години работя с деца и виждам, че когато нещо се забранява в къщи е по-привлекателно и се наваксва в училището, когато няма кой да ги контролира. И категорично не съм съгласен децата ми да закусват само с плодове, предпочитам да ядат сандвич или тестяна закуска - баничка, тутманик, мит или нещо от този род. Естествено за пържена не мога и да мечтая, това е забранено у нас, както споменах.

Това мъжът на Зла вещица ли е? Ако за него говориш, отговорила съм му на всички въпроси. Е, чак изречение по изречение не съм се занимавала, отговорих точно толкова, колкото прецених за необходимо, от уважение.
Не, не си отговорила, все още си чакам отговорите. Но по начинът, по който си мислиш, че остроумно ги заобикаляш си отговарям сам, че такива няма да получа. Защото пишеш само, което ти изнася, а това да отговориш на въпросите ми не е така.