pogar,каква алтернатива да дам? Казах,че съм ЗА това,в училищата да се продават и пресни плодове и зеленчуци,натурални сокове. Всеки да има право на избор. Как да не я намирам за безмисленна тази наредба като навсякъде около нас е залято с тези храни? Ако се продават само в училищата,ок. И как няма да злорадствам на подобни коментари? Първо,че щом си на различно мнение от болшинството тук,то това значи,че си неграмотен или боклук. А какво говори това за хората които си позволяват да дават подобни определения. Ок,заяждам се,но само аз ли? Веднага посочвам за пример тео777. Веднъж й се извиних,че съм я объркала с друг и тя реши да бълва цялата си злоба и да продължи да се държи арогантно. Аз имах достойнството да й се извиня публично,а тя показа каква е. И второ-как няма да се държа подигравателно? Щели да организират 'матинета' и да превъзпитават родителите,как да си гледат децата. Смях,смях,смях
Направиха така, че децата да си мечтаят за чипс, кубети, зрънчо и К***-К*** Light. Всичките са супер скъпи продукти, от евтини суровини. А, забравих, да включа и разходите за реклама.