"Малките ни деца, ще се борят с шарени яйца"

• 20 628
  • 287
  •   1
Отговори
# 30
сега се обадих да питам за Дани, казаха че моге и да не го местят и в петак направо да го изпишат, но на обяд ще ми кажат със сигурност.... Joy

# 31
  • София,
ДОбро утро! Hug
КАк сте днес, нещо никой няма пак в темата, защо така? newsm78
Аз съм станала от рано, но нещо ужасно ми се спи, от вчерашното упражнение се чувствам ужасно изморена Embarassed, а тепърва ме чака още много, но само се помотвам от сутринта. ДОпълних албувчето с още снимки, но после видях, че доста се повтарят та досега си играх да ги трия, ама ми писна, по тъп сайт от Снимка БГ не съм виждала - скъса ми нервите. Сега ще се организирам с чистенето и по късно пак ще трия.
сега се обадих да питам за Дани, казаха че моге и да не го местят и в петак направо да го изпишат, но на обяд ще ми кажат със сигурност.... Joy

ВАня много се радвам - дано направо да го изпишат малкия юнак, той е добре на килограми,така че няма нужда да го местят, важното е да му свърши курсът с лекарствата и да се оправи - да си прибереш в къщи едзно пораснало и най вече здраво момченце! Hug

Ивана как си днес - оздравяваш ли, а ЖОрката как е дано се оправите, че идват празници.

МОмичета ще боядисвате ли яйца, дайте да обменим опит и някоя нова техника. Аз тази година мисля да ги рисувам с восък, ама да видим какво ще стнае Mr. Green
Айде изчезвам да чистя, че вчера ходих за кухнята чак в 13,30 и Вероника яде чак в 14  Embarassed, ама то си е много работа.  Hug

# 32

много хубава новина, хайде в петък Дани да си е в къщи с мама  Hug
Аз да се похваля, моя Шошко много добре понесе Пентаксима, аз много се притеснявах, а вчера като го теглих беше 4630 гр.
Педито ми се накара че не съм махнала нощното хранене, ама аз си мисля че като се събуди и е гладен по-добре да си му дам мляко отколкото да го тъпча с вода
Вие кога отказахте нощното хранене?
Хубав ден на всички

# 33
Браво на бебешока на Ваня, че скоро ще си е вкъщи  Hug

Аз съм по-добре. Още ме мъчи носа, ама той ми е най-проблемното място при такива настинки и вируси, та с него сигурно ще се влача още месец.
За щастие Жорко е добре, покашля, но все по-рядко. Тази седмица го гледа баба му, много се разбират, много се слушат, изобщо никакви оплаквания нямам  Mr. Green С бибата нещата също са на 6...няма да се налага тати да я поправя, май  hahaha
Имахме една интересна случка в събота, която направо ме шашна. Ставайки от следобедния сън, каза, че има пиш... Аз се почудих, но му донесох гърнето. В резултат на което той си свали памперса и се изпишка ВЪТРЕ В ГЪРНЕТО  Thinking После имаше похвали, ръкопляскания, браво, браво...Нооо, до тук с ентусиазма - случката и до днес не се е повторила за съжаление  ooooh! Но и аз не го насилвам все още...

Та такива неща при нас. В очакване сме на Великден. Смятам яйца да боядисвам в събота. Аз също имам намерение да ги рисувам с восък, поръчала съм си една писалка специално за това, ако ми я донесат, ще пробвам. Вчера си купих едни желирани бои под формата на моливи. Разрязва се отвор, колкото голям искаш да е и рисуваш така. Да видим дали нещо ще се получи  Blush

# 34
  • Варна
vanq123, страхотна новина - ще си имаш подарък за Великден!
Nefertity, не слушай педиатърката - когато детето е готово, само ще се откаже от нощното хранене - не е нужно да го държиш гладно. Ако те притеснява педи - казвай й, че не яде нощем  Wink.
ivanah, дано се оправиш до неделя, че да си празнувате спокойно. А за гърнето - и Вики веднъж ми бе донесъл гърнето (беше пишкал вътре няколко пъти дотогава) и ме бе шашнал. После няколко седмици отказваше да сяда дори на гърнето. Но сега си пишка там. Явно това е началото на осъзнаването.
Днес излязоха резултатите от едната лаборатория - изолирали са бактерия - не от тази, от която се опасявах, но сме я имали веднъж- протеус мирабилис. Май след боледуване пак я имахме. Ще попрочета, че не ми се дава пак антибиотик. Чакам резултата и от втората лаборатория.
Хубав ден на всички! (И Дани, не се преработвай днес  Heart Eyes)

# 35
  • София
Добър ден и от мен.

Ваня дано изпишат малкото човече Simple Smile Според мен на килограми е ок. Алекс го изписаха с тегло 2400 гр.

Дани и мен не ми харесва снимка.бг. Щяло да има нова версия, но нямало да я пускат скоро, поне няколко месеца.

Аз да ви се оплача от Алекс. Пищи по цял ден. Не неговото си пищене, а рев. Не мога да си позная детето.
Може и зъби да го мъчат, защото се сополиви. Всичко бута в устата. Ама на мен нещо нервите ми хич ги няма Sad

# 36
 Joy.....НИС ЩЕ НИ ИЗПИСВАТ В ПЕТАК ....ЛЕЛЕ УМИРАМ ОТ ЩАСТИЕ ..... Joy

# 37
Ваня много много се радвам, че ще го изпишат малкото слънце в петък. Hug Наистина най - хубавият подарък ще си имаш за Великден.

# 38
  • София
Здравейте от мен в новата тема. Аз докато ви прочета и 2 страници сте изписали.  Joy Мъжо чак вчера ми пусна и на мен интерннет и досега наваксвах Simple Smile
Ваня, много се радвам, че за Великден ще сте заедно с бебо.  Hug

Аз от толкова четене вече занравих какво сте писали  Blush ще ме извинявате.

Viki_76 да се оправяш бързо... много хубаво че Вики се разбира добре с баба си.

Ние пък с гърнето сме много зле, уж ги слагах когато бяхме в софия, но те само седят и нищо не вършат. По едно време Дани дори не искаше да сяда. Те обаче казват след като свършат голямата работа, дори понякога и след като са пишкали, явно вече правят разлика. Ще трябва да съм по настоятелна.

Приятен следобед на всички, аз ще почина малко докато спят. После ще ходим на разходка до Петрич.  Hug

# 39
Joy.....НИС ЩЕ НИ ИЗПИСВАТ В ПЕТАК ....ЛЕЛЕ УМИРАМ ОТ ЩАСТИЕ ..... Joy

Браво, чудесен подарък за Великден  Hug

# 40
  • панагюрище
Здравейте и от мен!
Нямахме интернет тези дни и затова се изгубихме малко. Не успях да изчета всичко, че  доста съм изпуснала,но ще наваксам утре.
Иначе при нас всичко е ок. Най - сетне първите две зъбчета избиха.Едното се показа вече цялото, а на другото само едното крайче. Избиха сравнително лесно, без температура и разстройство, само с леки проплаквания през нощта.Вече започна да яде непасирана храна, постоянно си дърдори нещо, единстеното което се разбира е "та-та".По- рядко се чува "ма-ма".Започва да се опитва да стои на  крачетата и като я държим прави някакви опити  за крачки.
Миналата седмица ходихме на ДК и резултатът е 8500гр и 70 см.Пораснала е с 200 гр и 1 см.Даже си мислех че с тази пневмония дето искара нищо няма да е качила, така че съм доволна.
Утре ще ходим на София на УНГ, защото от както се е родила постоянно и свирка нослето.Единстенно когато спи е спокойно. Въпреки, че нашта педиатърка ме убеждава , че било нормално аз не й вярвам и днес най-накрая е убедих да ми даде направление.Та ще видим какво ще кажат утре специалистите.Дано да не е нещо сериозно.

Добре дошла на новата мама! Чудесно е че малкият юнак вече е добре и много скоро ще си е в къщи и мама ще си гушка наволя!

Е толкова от мен. Утре ще пиша, за да ви кажа как е минал прегледа.
Лека и спокойна нощ!

# 41
  • София
Силванке свиркай по-рано ве. Да се видим. Simple Smile
Къде ще водите малката? Аз съм водила Дияна в МВР б-ца.

Алекс по мерки е колкото твойта буба. Само, че е малко по-висок.

Аз за всеки случай юе ти пратя тел на ЛС Simple Smile

# 42
  • София,
Дбро утро Hug
ХАйде ставайте да пием кафе, и да почваме да боядисваме яйчицата, нямам търпение, чак ръцете ме сърбят Mr. Green
Ивана аз се сдобих точно с такава писалка и восък и ще се пробвам с нея да  видим какво ще измайсторя Mr. Green
СИлванка, радвам се че Криси е добре и честити Ви збчета, всичките така да ги вадитеф без проблем. А за нослето да те питам правили ли сте носен секрет да видите от какво е, те специалистите точно това ще Ви накарат да направите  newsm78. Успех днес на прегледа и дано ВИ няма нищо. МОжете да я заведете в МА в детската белодробна клиника при др. Улевинов - той е специалист УНГ и преглежда там, много е добър, аз поне съм доволна от него.
Ваня, хайде - днес имаш много работа, всичко трябва да приготвите за бебо дето не сте успяли, дано утре Ви върви по вода и да се приберете в къщи! Hug
Ан- МАри как върви пленера, кога ще се прибира Диана.
БОлничките да оздравяват, че иде празник! Hug
ГЕри как си, ходи ли вчера на лекар. Thinking
Аз чакам Вероника да се наспи, да закусим и малко да поизлезем на разходка, че днес времето вече ще е хубаво, тъкмо е изгряла слънчице, само дано да се стопли. От това гадно време и тази рязка смяна на температурата явно нещо е позастинала, защото ака доста рядко, което хич не е характерно за нея newsm78. А може и да и никне пак някой зъб. ТАзи нощ беше много неспокойна, отдавна не е било така, проплаква на сън и то доста, буди се, върти се, пъшка. Или я болеше коремчето, или са зъби  newsm78, а и подкашляше няколко пъти. ooooh!

# 43
ОХ, толкова неща имаме да оправяме ,че просто не знам как ще се справим....трябва до отидем да купим и ваничка ....добре, че вчера успях да измия банята и да свърша някои неща, но кухнята ни е малко в ремонт и чак довечера ще е готова за да мога да изчистя и там....абе програмата е пална даже сега ще си направя списък с нещата които трябва да свърша...да не забравя нещо....подсетете ме за нещо което ще ми е особенно нужно като вземем бебо...? newsm78

# 44
Дундурела, аз вчера прочетох указанието на писалката и излиза, че яйцата се шарят сурови, после се слагат във боя и се варят с нея. Ама водата не трябвало да завира, за да не се разтопи восъка. Чудя се тогава как ще се сварят яйцата във вода до  70 градуса /така пише/, като при толкова няма да е завряла  smile3516Незнам...Нещо ми се срина ентусиазма с това начинание. Ама ще пробвам, де...няма да пропусна  newsm47 Ти как смяташ, че става... Дали съм разбрала правилно технологията  newsm12

Ваня, стягайте се за новото присъствие вкъщи... Имаш цял ден на разположение  newsm10

Хубав ден   love001

Общи условия

Активация на акаунт