"Малките ни деца, ще се борят с шарени яйца"

• 20 640
  • 287
  •   1
Отговори
# 60
Весело изкарване на празника и на теб Дани.  smile3525

# 61
  • София
Аз май бяха писала за методиката при писаните яйца - сваряване, охлаждане (не до напълно студени), рисуване (писане с восък), боядисване в топла (гореща) боя за кратко.

# 62
  • Добрич
Здравейте момичета Hug

Радвам се , че не сте забравили моя рожденник. Благодаря на всички Ви за поздравите  bouquet

GERI, относно гърдите - аз също имах фиброаденом, носих си го в себе си 11 години. Проследявах го на всеки 6 месеца. Най-накрай се реших и го отстранихме оперативно. След това като забременях с Алекс ми откриха нова бучка. И така раждане, кърмене, отново проследяване. Този път бучката я отстранихме на 10 декември 2008 година, биопсията ми показа , че е бенигнен филоиден тумор. Радвам се , че всичко за сега е ОК! Отново си ходя на профилактични прегледи! Дано занапред да нямам такива проблеми!
Трябва много стриктно да си ходиш на прегледи и да проследяваш бучката!

За нас какво да кажа Алекс ходи на ясла, каката на училище, а аз на работа. Нямам много време за нета, но момичета проследявам темичката, когато мога.

Целувки на всички малки и вече големи геройчета и на техните майчета Hug

# 63
 HugПривет!
момичета, аз бях извън бургас .Добре съм Hug
Сега, отивам да ви чета Hug

# 64
  • София,
Привет на всички!  Hug
Къде сте изчезнали всички  newsm78 явно повечето боядисвате яйца Laughing. Дано да Ви станат хубави, а не като моите още ме е яд, но днес не ми се боядисваха отново, предпочетох да поизлезем с Вероника на разходка да се видим с приятелчетата.  Blush
ТУк вече има нет, тоест у бабата, та няма да сме откъснати вече и ще ВИ понаглеждам отново! ХАйде похвалете се с яйчицата, покажете и снимки. Аз сега ще лепя лепенки на тези дето уж ги рисувахме с Ицко, та поне да заприличат на нещо ooooh!.

# 65
Привет и от мен. И аз съм готова с яйцата. Коки ме събуди много рано тази сутрин и още в 9 часа бях вече готова с яйцата.
Ние снощи имахме малък инцидент. Коки се спъна от нищото и падайки се удари в спалнята и му потече кръв от нослето. Поплака си доста, а и аз с него, защото тази кръв от носа ме уплаши много. А най - интересното е, че няма синина никъде нито на нослето, нито на челото. Знам, че тепърва ще пада, то така растът децата, но действително много се уплаших.

# 66
И аз съм готова с боядисването. В интерес на истината яйцата станаха не по-различни от друга година. По-различен ефект се получи с боята, която беше под формата на пръчици. Направих само две с писалката, защото наистина е доста трудоемко, но не съм очарована.
Жорко не го включих в начинанието, защото после не ми се чистеше наново цялата кухня  Rolling Eyes Използвах времето, когато спеше  Mr. Green

Та така... Сега не мога  да кача снимки, че падна батерията на апарата. Като се зареди, ще ги изтипосам  hahaha

Гери, радвам се, че сте добре  Hug С всички да е така  Peace

# 67
  • София
Боядисването на яйцата у нас беше катастрофално. Аз се поизнервих. Алекс гладен, спи му се, врещи с пълен глас. Мацнах го с 1вото яйце.

Като всяка българска работа... хубавите желатинови бои вече не са това, което бяха. Някаква оцветена вода. Мъж ми сътвори чудеса от храброст Simple Smile Яйцата хич не стават за снимка Simple Smile

Пробвах писалката в/у едно яйце и става г/д. Пробвах с восък от свещ. Ще трябва да искам обаче пчелен восък от дядо ми.

# 68
Христос Возкресе момичета. Весело изкарване на празника. easter easter easter
Ето ги и моите яйца.http://media.snimka.bg/2716/011686969-thumb.jpg

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 10:28 от Aleksi_Koko

# 69
  • Русе
Здравейте! Честито Возкресение Христово!
Мога ли да се присъединя към отбора ви?
На 13 април родих моето осмаче Георги. Роди се 2 400 гр. и 46 см. Престоя 4 дена в кувиоз и сега  на АБ за да пребори инфекцията. Все още сме в болницата но се надявам тия ни да ни изпишат. След цял ден четене се оказа че отглеждането на недоносено дете се отличава от доносените. Затова искам да се присъединя към вас , за да мога да получавам адекватни съвети.
На първо време моля някои да ми обясни за коригираните месеци newsm78

Последна редакция: нд, 19 апр 2009, 16:21 от eli_dechkin

# 70
  • София
Ели, добре дошла    Hug

Твоя бързак е с мерките на моя Алекс. Само дето Алекс се роди със сантиметър по-къс (45см) Simple Smile

За коригираната възраст прочети тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362431.0

# 71
Честито Возкресение Христово на всички!
Не съм писала от няколко дни защото от както си взехме малкия Дани не ми остава време да седна на компютъра. И все пак да св похваля - малкия е много кротък яде си, спи си, ака си на всяко хранене абе за сега нещата са ОК в петък сме на контролен преглед и да ни бият БЦЖ ваксината. Ако имам някакви затруднения и въпроси ще ви пиша за съвети.
Засега това е от мен, като имам време пак ще пиша .... Laughing

# 72
Ели добре дошла. smile3525
Ваня много се радвам за вас, че вече сте си вкъщи и заедно. Hug Дано бебчо от тук нататък няма никакви проблеми. Peace

# 73
  • Русе
  bouquet, момичета!
Ако правилно съм разбрала за коригираната дата, ще броя с един месец напред. Педито на децата е малко заблудена и искам да се подготвя. Сега отивам да търся за ваксините какво сте писали.

# 74
Здравейте  bouquet
Eli_dechkin,  bouquetДобре дошла Hug
Христос Возкресе ,
момичета  bouquet  bouquet
AnMary,много ми харесва аватара ти Wink

Общи условия

Активация на акаунт