Стъклен балкон, или остъкляване със сгъваемо стъкло

• 228 203
  • 540
  •   1
Отговори
# 210
Замислям се за зимна градина, ще ви следя.

# 211
  • Бургас

Здравейте,мъжът ми се занимава с дограма,правил е и безпрофилно остъкляване,попринцип на пазара в Бг. се предлага само турска система,има и гръцка но е много по скъпа. За мнение и поглед мъжът ми въобще не го харесва,не е практично,няма как да се сложат комарници(за нас по морето са важни) ,от към изолация е много слабо. Но все пак всеки си решева.Ако имате други въпроси ще помогнем.

Последна редакция: пн, 11 яну 2016, 15:18 от Mamma

# 212
Много красиво остъкляване. Някой правил ли е наскоро, защото темата е започнала много отдавна. Каква е цената?

# 213
  • София

Здравейте,мъжът ми се занимава с дограма,правил е и безпрофилно остъкляване,попринцип на пазара в Бг. се предлага само турска система,има и гръцка но е много по скъпа. За мнение и поглед мъжът ми въобще не го харесва,не е практично,няма как да се сложат комарници(за нас по морето са важни) ,от към изолация е много слабо. Но все пак всеки си решева.Ако имате други въпроси ще помогнем.

Такова остъкляване обикновено не се прави с цел изолация или усвояване. Идеята е по-скоро да можеш от време на време да позатваряш откритата си тераса (частично или напълно) - да не ти духа на врата през летните вечери докато си пиеш виното, например.

Следя темата отдавна, но ММ още не е узрял за идеята. Надявам се следващата пролет най-после да го направим. Wink Аз дори мисля нашето "остъкляване" да не е за цялата тераса, а само половината - не знам дали е възможно newsm78

# 214
  • Бургас
Много красиво остъкляване. Някой правил ли е наскоро, защото темата е започнала много отдавна. Каква е цената?

Около 200-240 лв на квадрат,зависи от района (в София е по скъпата цена),това е цена с монтажа!

# 215
Ако искам да го "остъкля" с ветроупорни завеси /ветрозащитни/ - това по темата ли е?

# 216
Здравейте, искам да си направя такова остъкляване но не мога да открия фирма в Стара Загора която да го прави, намерихме една която прави само с материали "Дорма" и терасата ни ще струва над 10 000 което е прекалено много моля Ви за помощ някои в Ст.Загора да знае към кого мога да се обърна?

# 217
  • София
Проверихте ли по фирмите които предлагат пвц дограма в гради ви? Обикновено повечето от тях правят и подобно остъкляване

# 218
Благодаря за съвета ще проверя!

# 219
В крайна сметка от фирма Савана ще дойдат да направят остъкляването надявам се да сме доволни.

# 220
Момичета от Савана ми искат 50% от сумата (която не е малко преди да започнат работа), но ме притеснява че няма никакви договори и т.н.т има ли вариант да ме излъжат по някакъв начин, моля Ви за съвет ?

# 221
  • София
По принцип е нормално да искат някаква част от сумата като предплата, но как така без договор  Shocked Договор би трябвало да има задължително, иначе за какво ги даваш тези пари?

# 222
Ами дойдоха в Ст.Загора взеха размера, оставиха една банкова сметка и казаха като преведете парите ще започнем работа до 2-3 седмици ще е готово, но няма нито договор ,нито нищо сметка са ми написали че се води на ЕТ САВАНА-СТЕФАНОВ . Искам да попитам някой които е правил при тях дали е подписвал договор или се действа на доверие, не мисля че ще ме излъжат но все пак се притеснявам.

# 223
# 224
  • Варна
Никоя уважаваща себе си фирма не работи без договор. Това са глупости!
Как ще докажеш за какво си дала тези пари? А гаранцията как ще се уреди?
Настоявай за договор, ако ти откажат сигнализирай.

Общи условия

Активация на акаунт