ЮЛЧЕ Цветница посрещна вече, чака и Великден милото човече (тема 92)

• 10 503
  • 305
  •   1
Отговори
# 60
http://sofia.dir.bg/2009/04/13/news4291874.html

Това е то пример за търговията в здравеопазването

За тази статия... майка ми като беше тук ми разказа "от извора", жената е от нашия град и там страстите са много разгорещени, особено по отношение на любимата ми д-р Мазнейкова, която им е казала, че й няма нищо и после жената си е умряла.

# 61
  • София
Мъжът ми се прибра от работа, болен е. Обаче пак работи, седи си на компа и повтаря дай ми това, дай ми онова Имам три деца в момента Twisted Evil Бих отбой, де.

И моя не е на работа, но е мнооого изморен  Crossing Arms Прати Дени при майка си и отиде да си нанка  Crossing Arms А аз дондурках Маги сто часа и сега я приспах и естественно ще ходя да готвя  Twisted Evil Не мога пак да ви прочета като хората Crossing Arms
Не ми харесва да съм домакиня  Crossing Arms Чистя, след 10 мин пак кочина  Twisted Evil Готвя 100 часа, те го омитат за 2 яденета, а вчерашно не ядат  smile3534 Тъпня!

# 62
  • Sofia
Цитат на: ketito
, а вчерашно не ядат  smile3534 Тъпня!

А ако не им сготвиш днешно пак ли няма да ядат? newsm78

# 63
  • София
Цитат на: NBM link=topic=388227.msg1[color=red[quote author=ketito
, а вчерашно не ядат  smile3534 Тъпня!

А ако не им сготвиш днешно пак ли няма да ядат? newsm78
[/quote]

Ако не им сложа топло и подредено на масата, ще го карат само на сандвичи  Laughing Ама на мен понякога не ми пречи  Mr. Green

Забравих да ви кажа клюката  Mr. Green Тея двете госпоЙци Пърли и НБМ се познават от преди и затова така се хапят  Wink Македонски жилки  Laughing

# 64
 #Crazy стягам багаж -   утре сутрин ще ходим при родителите за празниците, ама мойто дзверо много криво, нищо не мога да свърша. Сега заспа, дано поспи 1ч-1.30ч че да се набуткам и аз. Да питам - за колко време избива зъбчето , подуто ни е венчето, но не е побеляло много - виждат се зъбчетата от вътрешната страна  newsm78, не съм му мерила Т , но май беше маллко по-топличък от обикновено и (незнам дали има нещо общо)снощи  и сутринта ака рядко - при полужение, че по принцип е даста твърдо и със зор  #Crazy  newsm78

и ние "вчерашно" не ядем( че и аз свикнах да не ям  Blush). И понеже ми писна да хвърлям - или готвя малко или ако остане го оставям за вдруги ден (е зависи какво е и дали понася да стои до тогава)
 оф много ми е спекло  и  сиво и убито и нямам никакво настроение................пък и днес трети ден вече не сум излизала от вкъщи  Tired

# 65
Кети, ти чак сега ли разбра клюката Simple Smile, те раздухаха връзката още като бяхме бременни Hug.

За починалата родилка нямам сили да коментирам Cry. Жал ми е за детенцето. Мир на душата й!

Снимки вече мога да разглеждам, нещо съм си била прецакала настройките за cookies Simple Smile. Довечера се връщам да видя снимките на Дуци, Дещо и Са. Днес гледах на Инка и Юцка. Много са ви хубави юнаците Heart Eyes.

Дуци, за хепатит са ме изследвали 2 пъти - в началото и в края на бременността.

Имах и друго да пиша и коментирам, но от сутринта върша 100 неща и забравих ooooh!. После ще дописвам.

# 66
  • София
Привет, тук (в Пловдив) не е много студено, макар и облачно. Ама фронта ще ни застигне, няма как Confused. Маги е с баба си на разходка и аз използвам намалението да драсна два реда.

Трудно ми е да кажа колко често се кърмим, защото освен за хранене кърмя и за приспиване и за успокояване... Но 4-5 поне се събират през деня, през нощта - 2-3, но пак за приспиване, а не защото е гладна.

За обсебването сте говорили... Според мен нашите деца са твърде малки, за да говорим все още за обсебване, на този етап по скоро те обсебват нас Laughing. ДеЩо го е казала много добре, напълно съм съгласна. Проблемът е не колко време прекарваме с децата си, а до кава степен ги възпитаваме на отговорност и самостоятелност. Това което винаги ми е правило впечатление, е че синовете на прекалено властни майки обикновено са плахи и нерешителни. Дъщерите не чак в такава степен Wink.

Статията не можах да я дочета  Sick.

# 67
  • София
Кети, ти чак сега ли разбра клюката Simple Smile, те раздухаха връзката още като бяхме бременни Hug.

Знаех, но бях забравила, Пърли ме подсети и ми светна  Laughing

А ти пък кога си ги съкратила тези Ил и Ал  Heart Eyes Много сладко.

# 68
Свекърва ми току-що изби рибата #Crazy. Заяви, че детето качва толкова малко, защото го кърмя сутрин и вечер. Трябвало да минем на ...кисело мляко! Mr. Green

# 69
Да питам - за колко време избива зъбчето , подуто ни е венчето, но не е побеляло много - виждат се зъбчетата от вътрешната страна  newsm78, не съм му мерила Т , но май беше маллко по-топличък от обикновено и (незнам дали има нещо общо)снощи  и сутринта ака рядко - при полужение, че по принцип е даста твърдо и със зор  #Crazy  newsm78

и ние "вчерашно" не ядем( че и аз свикнах да не ям  Blush). И понеже ми писна да хвърлям - или готвя малко или ако остане го оставям за вдруги ден (е зависи какво е и дали понася да стои до тогава)
Зъб ще е, скоро ще е, може би за Великден. И у нас не харесват вчерашно, но аз съм твърда - готвя през ден, никога два поредни дни, освен ако не ми е дошла някаква муза.
Ра, свкърва ти е за хоспитализация в специализирано заведение, бутни и едно рамо  Wink  (майтапя се, ама направо ме уби)

# 70
Миленче  - дано избие скоро ..........иначе аз ще избия на някъде  #Cussing out
 Я ми кажи в Сливен   освен до изчислителния център има ли още някъде да продават сравнително евтени лятни колички.

Ра  тя и майка  ми викаше така  Mr. Green , сега сме на кис. мляко и се чудя какво ли ще измисли да се заяжда

# 71
За това ли било така, бе Кети, аз бях сигурна, че спорим защото сме на различни мнения Simple Smile

Ра, моето дете защо е толкова толкова голямо, като го кърмя по 4-5 пъти на ден и още 2-3 на нощ, свекърва ти не знам какво ще каже по тоя въпрос... Не й се връзвай на жената, има си мнение Simple Smile

Астарта, ти научи ли шведския вече Simple Smile

# 72
  • Добрич
Най- накрая ви прочетох!
   Аелияя  bouquet за темата!
   Севги, колажът е много хубав!   bouquet
   Лазарките на дещо са прекрасни, както и всички снимки, които видях.
   Фио, ми мен ме пуснаха в църквата. Даже попа ни похвали, че си кръщаваме толкова малко детето. newsm78
    Мойто дете също се опитва да пълзи, но само на ди вана, пък там няма място. Преди малко даже "слезе" само. Ра нямам думи за това, което е казала свекърва ти #Crazy
    На нас ни прозираха зъбчетата доста време преди да избият.Дано на вас ви избият по скоро! Peace Даже кучешките прорязаха първо, но стоят от 4 месеца така. Избиха първо тези долу по средата с интервал от една седмица.
    Много ми е мъчно за жената и за детенцето, че няма да види майка си!

# 73
  • Sofia
Докога се ползват бодита за бельо? Купила съм едни гащи на Дени за лятото, чудя се ще влезат ли  употреба, че предните, дето ги бях купила си ги прибрах неползвани Sunglasses

# 74
НБМ, бодито е по-удобно при децата с памперси. ИНаче дори и комплектът ни за изписване имаше потниче и гащи. Аз ги ползвах през лятото. Имам и памперс-гащи, защото обикновените трудно влизат, ако са точния размер.

Общи условия

Активация на акаунт