ЮЛЧЕ Цветница посрещна вече, чака и Великден милото човече (тема 92)

• 10 503
  • 305
  •   1
Отговори
# 90
НБМ, не зная дали е вирусно, никой не знае. Лекарите вдигат рамене, гърдите са чисти, няма проблеми с ушите, няма Т, гърлото било съвсем леко раздразнено, но се сополиви, стичат се секретите надолу и повръща и има разстройство. Хомеопатът мисли, че са зъби. И аз съм склонна да му повярвам, макар че и неговите илачи не повлияха особено, само Т смъкнаха (но всъщност може и сама да си падна Т, не съм убедена).

Астарта, стискам палци бързо да излязат зъбките на Илия!
Бухти, много ви е хубава колата! Със здраве да я карате!

# 91
момичета да ви питам вашите деца кой номер буйки носят, че на нашто дЯти 17-ти номер му е малък  Thinking баба му донесе страхотни буйки на Добрич, обачеееее......

# 92
  • Sofia
Ние сме на 18.

# 93
хм НБМ то  newsm78 по тая логика на месец растат крачетата с един номер....баща му има голям крак...вашия татко с голям крак ли е?

# 94
  • Sofia
хм НБМ то  newsm78 по тая логика на месец растат крачетата с един номер....баща му има голям крак...вашия татко с голям крак ли е?

Да Peace И с големи длани е. И двете сме ги наследили. Той Дени е и висок де.

# 95
Хайде сега пак дружно да мерим крачета Mr. Green Тя Тони поне сравни крачетата на Ди с тези на другите варненски бебета и се успокои.

# 96
  • Добрич
Ами аз обиколих всички магазини за детски играчки в Добрич. Никъде нямат. #Crazy Предлагат ми само килимчета с активни гимнастики. То в нашия град какво ли има! Thinking Този с буквите, който е показала NBM май е с букви и цифри newsm78 Тези пъзели лесно ли се разглобяват? Стават и за игра. Изглеждат ми много хубави тези килимчета, стават и за по- големи деца.
 Нашите обувки са на КиК и са 15/16№ и са му добре.

# 97
  • София
 Shockedние вече сме с 20-ти номер

# 98
нашите са 16-17 на КиК , но са му големи и му се изхлузват от крачето и трябва да е с дебело чорапче  Rolling Eyes

# 99
Новите маратонки на Илия са 20 номер. Има съвсем малко разстояние пред пръстите, а на ширина са му идеални. Но и той е висок, а го има и наследствения фактор (брат му носи 30 номер на 3.5 год.)

# 100
Ние с Любабел бяхме в Мола да си търси рокля тя и пропуснахме дъжда. Обаче аз нали станах редовен посетител на Илиенци и всичко ми се струваше адски скъпо Laughing

Инка, Бобо изглежда много доволен на новите снимки! Ти пиши по често и се включвай във варненската дискусия - чакаме те!
Това да не съм го чула повече Naughty Мразя тия скайп дискусии Crossing Arms
Инка съвсем ще зачезне.

# 101
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352105&pid=11574028

Малко днескашни снимки.

Дуци, да не ме биеш, че си тормозя детето?  Mr. Green Joy

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=352105&pid=11574032 - някой ме питаше дали си приличам със сестра ми понеже сме близначки. Познайте 10-те прилики  Twisted Evil

Отчет: Дани има вече 3 зъбчета, не пълзи, 75 см е висок, тежи 9 кг. и 500 гр., носи 19 номер обувки, седи стабилно, изправя се сам и ходи като се подпира. От 5 дни го слагам на гърне и вече сме на един памперс на ден /не мога да повярвам, че стана толкова лесно - бях се заредила с огромно търпение/. Heart Eyes Казва мама, но според мен несъзнателно, бързо му омръзват всички негови играчки и се прехвърля на дистанционни, пластмасови шишета, кабели и какви ли не други щуротии.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 19:16 от Desita Dimova

# 102
  • Sofia
Дани е невероятен сладур, а как позира само!! Heart Eyes

# 103
  • Добрич
Десита изобщо не си приличате със сестра ти.
Май подготвяш Дани за модел Joy. Много е сладък и фотогеничен! Peace

# 104
Момичета буйките са на фирма Делфи Прим Добрич, сега се поразрових за инфо, оказва се, че като качество са като КиК, но предлагат 80% от продукцията в чужбина. Ще ги предложа за продажба на разни познати в квартала, ако не стане ще ги пусна в Продавалника, но ако някой тук ги иска да свирка, ще ги снимам....

Общи условия

Активация на акаунт