Отговори
# 285
Офф,незнам.И аз имам спомен че се правеше на водна баня,ама след като видях че само шоколада не става течен,добавих и малко вода... Mr. Green Абе изтормозих се с тази глазура.

Ето и снимките(да не ми се смеете много ей)

Нели,дано се оправяте вече. Praynig

# 286
  • Бургас
Честити ходещи крачета на хубавата Яна и на Симо! Смело и стабилно напред да вървят!
 При нас нищо ново. Младежът Стефко наш се сети, че може върви и на вън и се започна с големия стрес. Вчера, така се просна по гръб, че чак главичката му издрънча в асфалта, добре че беше с качулка малко да омекоти удара. още чувам звука в ушите си. Ама нали си имаме цицка оправачка, бързо забравихме инцидента. Тази вечер пък, понеже кошарата му е зона забранена за престой, камо ли за спане  Laughing, се изтупурка от леглото на земята. Това обаче пък сме го тренирали в 5-ти месец, от същото място,  и благодарение на светкавичнатами намеса, мисля, че изобщо не осъзна какво стана. Grinning.
Ави, много се зарадвах за новата работа на вашия тати, отдъхнах си направо.  Hug
По празниците я карах лежерно, ни съм точила, ни съм готвила, да е жива и здрава майка ми да ни посреща и изпраща още много години! Чистенето и него малко символично го направих, имам да си довършвам миене на прозорци за още месец напред, че "тоя мошеник строителя сложил повече прозорци от тухли, да пести от материали"(цитирам баба ми). Едни яйца боядисах и това беше, и то повече пръстите си изцапахме отколкото да ги хвана боята. Живот и здаве ще се понапъна повече в по-съзнателните времена на Стефко. Laughing
Готи, искрено ти съчуствам за ученето. По-склонна съм да се опъна на къра с мотика отколкото пак да се захвана с учение, мозъка ми трайно изтече с околоплодните води  Laughing
Прегръдки и целувки от нас!

# 287
Добро утро !
Моята дъщеря определено си е от ранобудните  Mr. Green Гледам Чара и тя е на балкона,и съдя че и при тях
положението си е по старо му  Heart Eyes Освен да направя аз кафето днес

Моля заповядайте !

Честити ходещи крачета на Яна и Симо! Все напред и все нагоре да ви водят мили деца!

Ние сме добре,и Ева и аз и корема  Grinning Роси  Hug Hug Hug Вчера доктора ми каза че на 80% бебето е момиче  Mr. Green Другия път ще ми потвърди със сигурност.Ева я беше видял още в 13 седмица и тогава ми каза че е на 100% сигурен,ама аз нали съм Тома неверни,не го взех на сериозно.Е,сега обаче му вярвам и на 80-то процента  Mr. Green

В Пловдив беше каквото беше с пролетта,зимата се върна вече. Отврат ! Добре че си имаме МОЛ,да се разхождаме и ние в студовете  Mr. Green

Ставам да си играя,няма начин просто  Crazy
Хубав ден на всички!

# 288
Добро утро, хайде на кафенцето и прясноизцеден портокалов сок
Пожелавам ви един зареден с настроение ден

# 289
  • София
Добро утор!

Хайде на кафето:
Heart Eyes
И едно, от любимата ми верига за такива напитки:

ИзабелитаHug Hug Hug Домъчняло ми е и за вас!  HugЩе ти звънна, като сме дабече една от друга! Crossing Arms
Танче, хиляди благодарности! newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 Hug
Росита, Ави, Виви, Мери, Изида, бургаски отбор -  Hug
Ади, браво мила! smile3501 А защо не се получи разтапянето на шоколадът? А го сложиш в тефлонов съд на котлона и за нула време се стопи. Беше от тези фин млечнтите шоколади, със синята опаковка. Дано се сещаш за кои говоря....Другия път ще се получи! Peace
Хубав и слънчев ден на всички! Hug

# 290
  • София
Добро утро Grinning

Тук сме вече, прочетох всичко, сегаще се връщам да гледам линковете със снимки и клипове Grinning

Честито на проходилата банда- Калоян, Яна, Симеон, Али Grinning

Ние си изкарахме прекрасно, само че децата понастинаха, та сега сме си вкъщи, Камен е кисел и ми е само в ръцете, та ми е малко свободното врем, но въпреки това и аз метнах едни скалички вчера  Grinning

Ако случайно ми се отвори малко свободно време ще се пробвам снимки да кача. Предполагам, че като видя снимките ви ще коментирам, макар и със задна дата Grinning На първо четене- поздравления за Валерия, Кат и Кас за артистичните яйца, и за Лили и Пламена също Grinning Аааа и за козунаците на Мария, Голдънчето и Пухка Grinning

# 291
Ауууу , не мога да не се разпиша след кафето на Голдънчето  Heart Eyes
Не че на кафетата на Изабелка и Слънчице им има нещо, ама както ми е кисело тая сутрин, този сексапил ми дойде дюшеш.
Изчезвам към Несебър, че ще се оптам да преборя един хотел да ги окомпютрим hahaha
Виви, твоя пост ме накара да се усмихна много тази сутрин Wink
Изабелка  Hug Незнам защо, но имам усещането, че Ева ще си има братче Peace
Ади, и от мен браво Peace Аз съм на диета вече сериозно Sad
Голямо освинване, голямо нещо беше по празниците Twisted Evil
Изчезвам, че закъснявам Peace

# 292
# 293
  • България
Добро утро и от мен! Hug
Изабелка,Слънчице,Голдънче,Благодаря ви за кафенцето  Hug
Ади,много добре са станали скаличките  smile3501 ,аз сигурно ще се пробвам днес,че козунак,колкото искаш и какво ще го правя иначе...Само да питам захарта не се ли разтапя първо или така директно  newsm78,знам ли да не хруска  Embarassed
Ади снощи пак ака 2 пъти и през нощта пак  ooooh! Писна ми вече.Дано се оправя.Не ми се искаше АБ да давам ,ама като гледам иначе няма изгледи за оправяне.Иначе пък започна да се отпуска вече сам да ходи  Heart Eyes и се чудя кога да му направя прощъпулник-сега или като стане по-стабилен ,че се клатушка като пате още  hahaha .Ние май ще вземем приза-най-мързеливо бебе  Joy , а и с говоренето-нищо,само "айде" знае и то когато говорим по телефона  Rolling Eyes Хайде ставам,после ако мога ще се включа.
Лек и успешен ден  Hug Hug Hug

# 294
  • София
Добро утро!
Дайте предложения за заглавие на новата ни темичка.

# 295
Хайде   в новата ни темичка!

Общи условия

Активация на акаунт