Отговори
# 255
Здравейте милички.
Днес като за първи работен ден ще претичам набързо през темата. Искам да кажа, че дечицата всичките са прелестни.
По въпроса за обичките - аз свалих медицинските на каката сигурно 1/2 година след поставянето, и едва тогава сложих златните, проблеми не съм имала. Дано бързо да се оправят на Плами ушенцата.  Hug
Голдънче - честито прохождане на Яна! Да я водят краченцата все напред и нагоре, стабилно и сигурно.
Честито прохождане и на Симо!!! Жив и здрав, много стабилен и бързоходко!
Кат - "професор Вучков" е страшен. Малката Вики е сладурана, мечтая си някой ден и Али да има такава коса... моето по тези стандарти е още плешиво  Sad Искам и аз вече да връзвам опашлета, ама няма.
Кристи - да завиваш и обличаш царя Калоян, че не го искаме в редиците на болните, къш!  Flutter
Роси - ЧРД на половинката, а Алекс е страхотен кавалер. Целувки за него.
Прощавайте, че сигурно пропускам много неща, хора и събития, но днес просто не мога да се организирам. Тези дни бяхме на обиколки, по село, до нашите и бабите, с децата навън за да им наваксам за през седмицата и просто не мога да се добера в кондиция до компа. Още повече, че го закъсах със зъб и умирам от болки на моменти, като болката от зъба отива в дясното ухо и е кошмар!
Засега ви казвам чао, дано довечера да мога да пиша повече.

# 256
Слънце,Сребърната вода я продават в аптеките.Другото и название е Аркол.
Ефро,много гушки и цунки на теб и принцесата!
Драконче,на две на три и пак колко си изписала,отде време намираш не знам! Hug
Кат,имаме същата шапка само,че в розово HugЩе я взема на Дряново да ги сестрьосаме hahaha
Мери,не ни обяснявай,ами вземи ги снимай двете сладунди.То и ние,като ни храни каката наужким ядем всичко,а после на масата #CrazyНацелувай ми красотите,довечера живот и здраве ще имам работа на компа до късно-та може да се видим онлайн,ако не си се трупясала Grinning А относно пърхането около братовчеда си абсолютно права,той пък не ни обръща много внимание защото пърха около Карина,а тя на свой ред не им обръща внимание понеже пърха около баткото второкласник,който пък и идея си няма какво да прави с тая банда бебешоци Joy
Бубе,Бубе,понеже до сега като луда хвърчах из кухнята да задушавам,припенвам,правя десерти и тем подобни,че я спрях от детската кухня,щото не е ли като на сестра й-не ще да яде.Та направо не знам ти как успяваш newsm78И като знам,че в момента ми се върти втората пералня,а трябва да пускам и трета...а едва вчера смогнах с гладенето на старите пранета,и сме по-малка бройка от вас.. newsm78 #Crazy Искрено ти съчувствам в ежедневното стресиране което изживяваш,особенно сега като мама я няма при вас Hug
Камчи,направо ти съчувствам за Росалкеното парти,представям си как се обслужват банда невръстни пубери с мания по русалките.Ама и на нас ни е любим сериала,та дано не се светнем скоро и ние да искаме подобни партита Praynig Hug
Ееееееееееееее само аз ли съм тук?Я слизайте от балкона Wink
Вижте какво намерих докато се рових за рецепти.Супер вкусно звучи,а стар козунак колкото си искаш тия дни.
http://ilrai.blogspot.com/

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 14:34 от Кас

# 257
  • София
hahaha hahaha hahaha
А относно пърхането около братовчеда си абсолютно права,той пък не ни обръща много внимание защото пърха около Карина,а тя на свой ред не им обръща внимание понеже пърха около баткото второкласник,който пък и идея си няма какво да прави с тая банда бебешоци

Косичката на Вики не е много дълга и е като перушинка. Наистина когато я вържа изглежда по-дълга, ама са й много плешиви опашлетата.

Ох, одеве ни се случи случка в стил Анюта. Вики се удари и падна, устата й беше цялата в кръв. Добре, че запазих хладнокръвие. Знам, че това е нормално, ама още нямам много опит с това. Вики беше по-внимателна преди, а сега повече щурее и вече иска да се катери. Добре, че сме по-назад с тези неща, та да черпя от вашият опит Wink
Чудя се нещо. Ще ми се да мажа Вики с някакъв препарат против кърлежи, но незнам с кой. Някой ще ми препоръча ли нещо ефикасно?

# 258

Бубе,Бубе,понеже до сега като луда хвърчах из кухнята да задушавам,припенвам,правя десерти и тем подобни,че я спрях от детската кухня,щото не е ли като на сестра й-не ще да яде.Та направо не знам ти как успяваш newsm78И като знам,че в момента ми се върти втората пералня,а трябва да пускам и трета...а едва вчера смогнах с гладенето на старите пранета,и сме по-малка бройка от вас.. newsm78 #Crazy Искрено ти съчувствам в ежедневното стресиране което изживяваш,особенно сега като мама я няма при вас Hug

Не се притеснявай,  Hug  всичко е програмирано ,  Laughing   Mr. Green Hug

# 259
  • София
Бубе, Камчи, Драконе, благодаря Ви от сърце!
Благодаря на всички за хубави думи към моите момичета! Hug Heart Eyes
Бубе, наистина приликата е голяма сега между двете! Hug
Слънчице, забравих да ти кажа, че Лили беше почти на четири, като й пробих ушите. Peace
Кат, неприятно, но без това не може - герой без рана...... Hug
Касандре, ако искаш ще ти пратя на скайп рецепта от стар козунак за домашни скалички. Стават уникално вкусни.  Peace Миналата година мисля, бях пускала снимки. newsm78 Много е лесна!
Хайде до скоро! Hug

# 260
  • България
Здравейте момичета  Hug
Ние уж сме по-добре,вече не смея да кажа.Вчера се беше пооправил уж вече и днес сутринта хайде пак на ново,бях тръгнала пак на лекар,но заспа и като се събуди хапна малко супичка и вече е по-добре,не е акал от сутринта,което е рекордно за тези дни.Бях се изплашила по едно време,мислех си че до болница ще стигнем,че 2 дни не яде абсолютно нищо,даже глюкоза му взех,но той пък днес си хапна супа и то 2 пъти,но по малко,та се чудя сега да давам ли глюкоза  newsm78,а и лечебна хумана му взех,че явно и АМ-то не му действа въобще,стига толкова вече,дано се оправя.
Голдънче,честити ходещи крачета на Яна,все напред да я водят!
Кас,скоро мисля да пробвам рецептата,много вкусно ми изглежда
Ох,ставам,че само ме дърпат едни малки ръчички за краката,за да ходим  Heart Eyes
Поздрави на всички   love001  Hug

# 261
Голдънче,айде чакам пиле-скалите са ми любими Grinning Hug
Нели,важното е да поема течности,за храната не се тревожи толкова,то това си е първия белег,че се оправя детето,респективно организма! HugТака че,си му дай глюкозата,поне според мен.На нас като лежахме в болницата,ни слагаха гликьозата и на следващия ден след като се бяхме стабилизирали.

# 262
Честито на проходилите хубавици - Мони и Яна! Зарадвах се и аз за вас!

Роси, честито със закъснение за рожденника ти! Само да те слуша и радва!

Мамо Ави, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ОБОДРИТЕЛНО прозвуча постът ти, в който пишеш, че татко Росен започва работа! Така стисках палци да стане, защото ви ИСКАМ на срещата края на май!

Каттт, е този твой страхотен професор направо ме побърка. Как се смях - ще я показвам и на Миро.

Бубе, когато мога гледам да влизам и да скролвам страничките назад за някоя дабъл блу айс снимка. И хоп - днес ми се отвори парашутът! Благодаря!

Слънчице, голямо колело, голямо нещо. И като гледам как си го пази....

Простете, ако не отразявам всички, времето ми е кът!

Пух, бързо да се оправяте! Под достойнството на един Цар е да бъде сополив!

Драконе, какво стана с конкуса за тортата? Спечели ли?

Изобщо не ви знам как се справяте, аз имам чувството, че буксувам на едно място и денят ми отлита със скоростта на светлината, без нищо да съм свършила! Дълбок поклон пред оправните майки, особено тези с повече от едно деца - Мери, Бубето, Чара, Ави, Естрема, Кас, Валерия, Камчо...айде стига че май само аз не мога да се организирам.

# 263
ГОТИКА...  bouquet Благодаря ти ..... Heart Eyes
МЕРИ ,сега , след като си легнаха бебенките мога да си позволя малко свободно време,
докато татито и каката вечерят и да сложа две снимки, по твое искане... Heart Eyes Mr. Green   
И други хора ми казват , че си приличат, ноо....аз май не я намирам разликата,  Thinking  Mr. Green

Бубеее, благодаря ти мила! На върха на цялото ти натоварване намираш време за нас че и снимка да ни дариш  Hug Впрочем Вели е много изменена или позата и е такава, но са почти еднакви с Вяра  Thinking, огромна прилика. Великолепни са, обичам ги тези деца, кога ли ще ги нагушкам!  Heart Eyes

На Великден , по пижами , рано сутринта ,
                                         мама във ръчичките ни връчи яйчица .
                                                      Чукнахме се двечките сестрички ,
                                                             за здраве,за любов и мир  на всички... Heart Eyes

Оставям ви със пожелания за лека и спокойна нощ...Обичам ви много... Heart Eyes   bouquet

# 264
Привет и от мен!
Първо да честитя сладките ходещи крачета на Мони! Покрай празниците и цялата дъндания го пропуснах детето Peace
Каттт, да пуснеш клипчето на Господари на ефира  hahaha Сладурка Вики Hug А за кърлежите - в Бургас има някакъв бум на тези гадинки. Никой никъде не е пръскал и морката градина е пълна! Ужасно е! Освен OFF и АУТАН за друго не се сещам. Нека другите мами споделят Peace
Бубе, и аз като другите си въздишам пред този дабъл чифт сини очи... Еххх....Искам и аз да ги гушкам  Hug
Готи, Ави, Драгонче  Hug
Чара, хайде разпиши се моля те Praynig Как сте? Всичко наред ли е с вас?
Валерия и тя се покри от 2 дни newsm78
Касандре, много мина, мъничко остана - нямам търпение да се видим в края на май Peace
Слънце, как ще я опазваш мома Пламенка, незнам  Hug
Камчи, стягаш ли партито на русалките hahaha

Хей, бременните кореми как сте? Изабелка днес цял ден те мисля, защото снощи те сънувах Simple Smile Как си?

Хайде отивам да си лекувам нервите с чаша чай и някой онлайн пъзел,че моя мъж мнооооооооооооогооо ме ядосва от вчера. И да го набия, малко ще му е   bash bash bash
box box box
fight

# 265
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ НА ПАТЕРИЦА!!! Да сте ми живи и здрави всичките. Ние днес се върнахме от нашите, а там нямаше нет. Имам да ви изчитам, ама после. Аз да ви кажа празници не усетих. Баба ми беше в нашите и спяхме с нея в стаята(малкия спи с майка ми в хола). Та нали не е добре със здравето и първата вечер бе чувам я аз става 3-4 пъти, едвам диша, запдъхва се. Станах аз и почнах да меря кръвното и  Shocked 220/100 #Crazy #Crazy Shocked Баси как се оцъклих а пък как се стреснах не е истина. Какви ли не картини почна да ми рисува акъла. Пи сума ти хапове и си легнахме. Да ама аз като не мога да заспя и мисля глупости Sick А малкия като ме видя да влизам в хола за апарата (бил ревал и майка тъкмо го беше укротила) и като ревна щом излезнах от стаята.... Та накрая се сменихме с майка. "Аз спах" при малчо. Въртях се като за световно. Имах чувството че спя на челна стойка. Втората вечер беше кажи речи същата. Та общо взето празници не усетих. С малкия и майка излизахме на разходка когато не валеше. Правих и козунак, който беше моя крах, понеже го боднах рано и както беше напълнил тавата, така се спъхна....И не стана на конци, ами като хляб, един такъв ронлив....ама ми беше пък по-вкусен от другите. За сметка на това кифличките обраха овациите.
Оф, заспивам вече. А сме сами с дребния, че татето е нощна. Аре бегам да спА.

Поздрав от нас и "Наздраве":

# 266
Добро утро и успешен ден  Hug

# 267
Добро утро с чаша хубаво кафе и палачинки
Готи то колелото е на младежа в тревата. Мойта принцеса като окупира нещо не дава на другите да се докопат до него  Crazy
Миме Мимеее остават ми очите в този сладур Люко. Искам да го нащипкам по сладките бузки, а като му махнете къдричките сигурно много ще се измени.
Бубе сладурки си имаш ти. И на мен ми се струва, че все повече си приличат.
Роси тя Пламена малко мъжкарана си пада и ще бие наред, то столкова вовченца около нея все някак трябва да оцелее  Laughing
Нели не правихте ли някакви изследвания, да не е алергия нещо към храна newsm78 На една моя приятелка детето така 1г не можаха да го разберат какво му е, а то милото от алергия към киселото мляко /домашно заквасено/ премина към глутена и т.н.....
Айде лек ден от мен аз започвам да се трудя.

ААА Роси ме изпреварила с кахето, нищо аз и закуска предлагам  Wink

# 268
  • София
Аз закуската грабнах вече, оставих кафетата на вас.

На Великден , по пижами , рано сутринта ,
       мама във ръчичките ни връчи яйчица .
                Чукнахме се двечките сестрички ,
                         за здраве,за любов и мир  на всички...
newsm10 Много е сладко

Този Люко какъв е сладурррррр !

Вчера вечеряхме крокодилско.
После може и снимки да пусна

# 269
Току що получих писмо на личната ми поща от приятел, който ми пише, че било прието в парламента без възражения на 20,03,2009г българския език да не е задължителен за изучаване в училище. Shocked Мисля, че и преди имаше подобна петиция.
Моля ако желаете подпишете  и тази петицията.
http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/signed.html

Общи условия

Активация на акаунт