Отговори
# 240
Ави 3 месеца бяхме с медицинските и от края на март сме със златните. Не мога да разбера защо така се получи. Както казах златните са на резба, обяснявам си го само с това че тя дразни ушето. Довечера ако ми даде ще направя снимка да видите колко страно изглежда. Като брадавичка е все едно на дупчицата отзад.
Много се радвам, че мъжо е с работа вече. Хайде повече да нямате такива проблеми.

# 241
  • София
Слънце, вие кога ги дупчихте? На Вики й ги дупчих на Благовещение и тъкмо чаках с нетърпение да стане 25-ти, за да й сложа златните, но като ви чета ме хваща шубе. Дано по-скоро и минат ушичките на Плами.

Вижте какво прави Викито с великденските яйца:

и един пролетен кадър:

# 242
Добро утро милички,
Слънце,мерсаж за кафето.За обичките не зная...,на Карина и пробихме ушетата на 3годиди,носи медицинските 10дни о после никакви проблеми,.....до Велик ден когато си изгубихме едната Wink
Ави, Grinning много,много се радвам мила!А дано да е доволен от новата работа,и ти да се успокоиш вече Praynig Hug
Голданке,благодаря за Синята рапсодия,напълни м идушата,и честити ви ходещи крачета!Уолкъри молкъри,я виж го детето как покорява столове и маси,не ни въвеждай и ти като Вал в неведение.Че аз и за Ева си имам съмнения,ама майка и не и дава да ходи JoyЯ кажи как е рецептата за тая синеочка newsm78Като гледам Лили е толкова прелестна,ама е много различна.А при мен и двата хванали кафевите пътища,да му се не види аз съм със сини очи,поне ако разбера чалъма-с третата да се постарая hahaha
Катче,велика е малката опашатка Joy,Ани я гледа поне 15 пъти,че и другите си ги врътнахме...бях я забравила каква късокосместа е била Laughing Hug
Нели,дано се оправяте вече Praynig
Пухи,дано не се разболявате Praynig
Еленитке,Чара ..много ми липсвате и двете Hug
Великденски близначета
ахахахах Катче и ние като Вики мажем в несвяст тия яйца Hug

# 243
Благодаря за пожеланията ви момичета, много сте мили всички, нямам много време ,
ще се опитам после пак  да пиша...
Честито прохождане и за Ави съм много радостна...  bouquet  Отивам....

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 11:33 от бубето 29

# 244
Кат след нова година и ги пробихме без проблеми до сега.
Леле Кас аз с едно не мога да се оправя, а двамата са фурия. Момченцето братовчедче ли ви е?
Кат и ние така правим с яйцата. Иначе при първото чукане като се разрева, че и се е счупило яйцето и не даваше на никой да ги пипа. После вече разбра какво става и имахме сняг от яйца из цялата къща.  Laughing

# 245
Слънце,първия ни братовчед.Това е малкия син на сестра ми,и понеже са почти на една височина,той е на 1г7м, и той е рус със къдри-често ни питат близнаци ли са Wink
Въче,мамка му и телефон-тотално се е скапал.Че май блокирах и другия,и сега съвсем нямам връзка със света Crossing Arms

# 246
  • София
Добро утро!
Ави, много, много се радвам! Браво на Росен, че толкова скоро се уреди на ново място. Пожелавам му късмет Praynig, от все сърце! Hug
Кат, много готин проф. Вучков..... hahaha Пусни я в студиото, докато му тече рубриката! Joy ПРелестна е Вики! Нежна, точно, като цвете! Hug
Касандре, Яна е от съседа. hahaha hahaha hahaha Crazy А близнаците са чудни! Hug
Въче, пускай момата на свобода, та да идем в селския МОЛ на по кафе.....пеша. Laughing Mr. Green
Бубе, благодаря ти! Hug
Слънчице, исках да ти отговоря за обичките. Когато пробивах на Лили ушичките, козметичката ме предупреди да не й ги свалям поне два месеца, че и повече, тъй като при малките деца ушите трудно оформят дупките и им е необходимо повечко време. Минаха два месеца, и аз реших, че за РД на Лили ще сложа вече купените за тази цел златни халкички. Махнах ги, а после новите ги слагах една седмица.  Sad Дупчиците се бяха затворили почти напълно, и беше ужасно трудно да й сложа вече каквито и да било обици. Затова си купих лидокаин и напръсках малко дупчицата и стана. След това пръсках с Бивацин, която ми беше препоръчан от козметичката и така за няколко дни оправих ушите. Но сложиш ли едните, не ги сваляй докато не се оформи напълно дупката. Не е проблемът в сплава на метала, а в ушетата на дечицата. Peace
Ставам, че в другата стая валят книги, играчки, пеещи камиони и т.н. Hug

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 10:36 от GoldenEyeful

# 247
Голдънче , извинявай , дори името не написах сутринта... Embarassed Да ти е жива и здрава ЯНА , все напред да я водят крачетата....А снимките са разкошни, ...красота... Heart Eyes
Нямам много време, защото майка се пробра  и съм сама ,водя каката на училище и на тренировки , ..въобще....ще видя как ще ви чета,освен вечер или докато спят сутрин,
но..много си ви обичам всички... Heart Eyes
Мери, като кача снимки, ще сложа за теб специално...  bouquet

Не е точно от Великден, но ми напипаха украсата.... hahaha

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 11:38 от бубето 29

# 248
Голдънче като сменях обичките дупчиците бяха големи, добре оформени и без забележки, направо като моите. Проблеми със слагането на златните нямах никакъв. За това си мислех, че нищо няма да стане, но уви. Говорих с козметичката, каза да пръскам с Оксикорт и след 3-4 дни да я водя при нея да я види. Каза че по лесно ще сложи тя обицата с пистолета от колкото аз да я мъча. Реших обаче, че ще изчакам да заздравее мястото преди да правя каквото и да сложа отново обица.
Чета обаче, че не било препоръчително да се използва Оксикорта при деца, но за по големи области на приложение. Снощи пръснах, но сега се чудя да продължавам ли.
Ефорсинка като по запозната с лекарствените продукти може ли да ми кажеш дали е вредно да го ползвам?
Пухи имаш прекрасен малак цар, с тази шапка на аватара ти е голям сладур, да не говорим като Зайче Байче. Трапезата ти е страхотна.
Честито ходищи крачета на Яна и Симеон.

# 249
Аз не съм много в час с тия обици,освен ,че вече тотално реших на къдрокоска чак на 3-да е солидарна с каката Grinning
Но Бивацина,дето Голданка препоръчва,сме го ползвали още като новородени,имахме проблеми с пъпчето.Та от педи ни бе изписан,с една дума става за бебета.А това Оксикорт,ми звучи като кортикостероид,и щом пише ,че не добре за децата,Слънце май е по-добре да не го слагаш.Все пак тая жена не е лекар,ама Ефрото да се изкаже по-точно.Иначе Бивацина си е точно за кожни възпаления.
Бубе,не е лесна твоята,ама пък са ти прекрасни слънцата Hug Hug Heart Eyes
Абе Катче,на тия снимки що така не ми се вижда много дълга на Вики косата,а като я вържеш,ще кажеш че поне 20см Wink Hug
Гушки на всички  Hug

# 250
Ей , не мога да смогна да се доредя до компа.  Ели и татито през почивните дни го бяха окупирали напълно.Като прибавим и една идея гости, писането се оказа мисия невъзможна. В
 Ние сме добре. Ици щурее и вече  тича неспирно по цял ден. Аз стягам   РД на каката - 24 април. Оказа се , че купонът ще бъде у нас. ooooh! Русалско парти ще правим. Не съм много ощастливена от факта. Предпочитах да празнуват някъде навън ,но желанието на рожденичката е закон.Та торта Н2О ще има и разните му там русалски атрибути + подходяща украса.
Слънце ,  и аз съм чувала , че оксикорт- а не е подходящ за деца.Може да пробваш с отвара от лайка и смратдлика/ Тетра/ със сигурност са безобидни и оказват добър ефект в/ у кожните раздразнения.
Кат, сташен е професорът!И Ици тата рони яйцата. Маминият пупи  чак днес схвана как трябва да се чукат яйчицата.
Анютка и брадчеда са много готини!
Бубе , ти си знаеш за бубките. Heart Eyes
Ави, добре завърнали се.Дано новата работа на Росен го одоволетворява и е  още  по добра  и доходоносна от от старата.
Честити ходещи крачета на прекрасната Яна!!![/size][/color]

# 251
Ави много се радвам за половинката!  Hug
Слънце, да ти пиша за Ива май няма сми, тя не е бебе, но все пак. По Коледа надупчихме ушите, на скоро смених обичките, значи след повече от 3 месеца. Нямаше проблем, зараснали чудесно и оформени дупки, те медицинските обеци са значително по дебели именно с цел да оформят хубави дупки. Не знам мила какво да мажеш. На времето с гладна плюнка сутрин ни съветваха мед.сестрите, и минаваше. Сега можеш със сребърна вода да промиваш или накапваш, не само дезинфекцира но и много бързо зарастват раните.
Бубеее, благодаря ти мила! На върха на цялото ти натоварване намираш време за нас че и снимка да ни дариш  Hug Впрочем Вели е много изменена или позата и е такава, но са почти еднакви с Вяра  Thinking, огромна прилика. Великолепни са, обичам ги тези деца, кога ли ще ги нагушкам!  Heart Eyes
Вал и аз се хилих с глас на твоя мъж, ей ама какви са само.
Вики е толкова нежна и хубава, но последната, жълтата снимка е невероятна! На клипа обаче изби робата, голяма терца, прати наистина на господарите да го излъчат, нали все с Вучков се занимават.
Касандре верно си имате близначе. Анюта как пърха само около него, голяма радост, голям кеф! Нацелувай ми нежното цвете!
В момента Ива храни Емма като кученце под масата, подвиква и с ръка под масата и Емичка пристига и налапва хапката от кака си Joy голямо кискане пада после.
Ставам да излизаме че нали го дават дъжд по късно.
До после дами!

# 252
Камчи на Плами Смрадликата/Тетрата/ не и понася много. Кожата и става суха и опъната /поне преди ставаше така/. За това не съм и промивала ушетата с нея.
Мери каква е тази сребърна вода Embarassed. Чувала съм за нея, но не знам къде да я търся.

# 253
  • София
Слънце, наистина в Оксикорт има кортикостероид. Аз бих пръскала с Бивацин, може и с Бактробан или друго антибиотично кремче. Наистина участъка е малък, но след като може да й го спестиш (кортикостероида), опитай! Peace

# 254
Благодаря Ефорсинка и всички други Мери, Камчи, Кас, Голдънче, Кат, Ави ......
Ето и снимка на малката пиратка Плами

Общи условия

Активация на акаунт