Много се радвам, че мъжо е с работа вече. Хайде повече да нямате такива проблеми.

много,много се радвам мила!А дано да е доволен от новата работа,и ти да се успокоиш вече

Я кажи как е рецептата за тая синеочка
Като гледам Лили е толкова прелестна,ама е много различна.А при мен и двата хванали кафевите пътища,да му се не види аз съм със сини очи,поне ако разбера чалъма-с третата да се постарая 
,Ани я гледа поне 15 пъти,че и другите си ги врътнахме...бях я забравила каква късокосместа е била 

, от все сърце! 
Пусни я в студиото, докато му тече рубриката!
ПРелестна е Вики! Нежна, точно, като цвете! 
А близнаците са чудни! 

Дупчиците се бяха затворили почти напълно, и беше ужасно трудно да й сложа вече каквито и да било обици. Затова си купих лидокаин и напръсках малко дупчицата и стана. След това пръсках с Бивацин, която ми беше препоръчан от козметичката и така за няколко дни оправих ушите. Но сложиш ли едните, не ги сваляй докато не се оформи напълно дупката. Не е проблемът в сплава на метала, а в ушетата на дечицата. 

Русалско парти ще правим. Не съм много ощастливена от факта. Предпочитах да празнуват някъде навън ,но желанието на рожденичката е закон.Та торта Н2О ще има и разните му там русалски атрибути + подходяща украса.

Впрочем Вели е много изменена или позата и е такава, но са почти еднакви с Вяра
, огромна прилика. Великолепни са, обичам ги тези деца, кога ли ще ги нагушкам! 
голямо кискане пада после.Препоръчани теми