Отговори
# 225
  • София
Честити първи стъпки на синеоката красавица!
Крачетата й все нагоре да я водят!

Nelly.es, как е Ади?

# 226
Роси,Честит Рожден Ден на Ники.Да ти е жив и здрав.Много да те служа ,глези и все така да се обичате и уважавате.

Честит Имен ден(на патерица) на Вели на Бубето и Вели на Мемо.

Честити ходещи крачета на Симо и на Яна.Наистина това ще ви е най-запомнящият Великден.Все напред да крачат.

Пухче,много ти е сладко зайчето,а за трапезата нямам думи...
Нели,как е Ади днес??

# 227
Честито прохождане на синеоката красавица Яна! Голдънче, страхотна сладуранка е!

Честит Рожден Ден на Ники! Да папка и слушка и на ръце да носи жена си, защото е една на милиони.

Зайо Байо е хремав, мама му също. Прекалих с проветряването и резултатът е налице Sad.
Заспивам права направо, от няколко дни Калоян съвсем се е обебил, нослето му тече постоянно и не иска да яде нищо, но за сметка на това го кърмя по сто пъти дневно и нощно. Напада ме, където ме свари breastfeeding. Спирам временно да го слагам на гърне, защото установи, че това е позиция, от която се суче перфектно Crazy

# 228
  • Асеновград
Здравейте,момичета  Hug Аз съм от септемврийки 2007. Преди 2 дни получих едни сандалки на Next,но доста съм подценила крачето на дъщеря ми.Номер 3 са,стелката им е 12,2см,за краче 11 см.35 лв са-от естествена кожа са.Ако някой иска,заповядайте  Hug
http://krasikisova.multiply.com/photos/album/47#2

# 229
  • България
Здравейте,момичета! Hug
Горе-долу днес е по-добре Ади.Още си ака така рядко и днес пак ходихме при доки,защото през нощта вдигна и Т,та картинката беше пълна. Tired Изписа му един куп лекарства,ама няма как.Сега е по-добре,но пък нищо не яде Sad Ще се побъркам вече,но дано успея тази нощ да спя поне малко.Та това за сега.
Не съм чела назад,но се надявам всички да сте добре  Hug

# 230
Христос Воскресе,момичета!!! easter easter easter
Много здраве и щастие ви пожелавам на вас и  вашите семейства и близки!!! Hug Hug Hug
Аз не съм ви чела назад ,но искам само да се отчета ,че си пристигнахме и утре Росен започва нова работа newsm44 newsm44 newsm44
После ще чета и ще пиша като си легнат децата Wink

# 231
  • София
Grinning Ави, много се радвам за вас!
bowuu Ето това е най-новият ни номер.

# 232
Нели,нищо че са много лекарствата,важното е детенце да се оправя по-бързо.
Ави, Hug Hug много се радвам за вас.
Кат, Joy много ви е готин новия номер. hahaha
Пухче  Naughty,никакви хреми,никакви болести. Stop Оправяйте се с Царя бързо. Hug

# 233
  • София
Grinning Ави, много се радвам за вас!
bowuu Ето това е най-новият ни номер.

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy hahaha hahaha hahaha Joy Joy Joy Joy Joy smile3501

# 234
  • София
Кат, Ади и Пухче, благодаря Ви! Hug

# 235
ЧЕСТИТО ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО! Бъдете много здрави и щастливи Hug
Ави страхотна новина ето виждаш ли какви хубави неща се случват, всяко зло за добро Hug Hug Hug.
И ние бяхме малко на село беше една хубава но кратка почивка,лятото пак за по дълго.

# 236
  • ВАРНА
Ави, това е добра новина. Успех  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Спокойна нощ

# 237
Изчетох ви Simple SmileСега подред Wink

Честит имен ден с малко закъснение на Вели на Бубето и Вели на Мемо!!!Със здраве да си носят имената!!!

Честит рожден ден на тате Ники!!!Да бъде все така грижовен съпруг и баща!!!
Роси,днес говорихме ,мила ,но не знаех че си имала рожденник Embarassed

Честити ходещи крачета на Яна и Мони!!!Все напред да ги водят!!!

Вал,Кат  bouquet  bouquet,нямам думи направо,какви яйца сте нашарили Shocked Peace
Направо нямам думи,нагледах се на козунаци,кифлички ,яйца и какво ли още не ,страшни кулинарки сте Hug
Аз нямам с какво да се хваля,защото нали бяхме при свекитата и нищо не съм приготвяла сама.
Иначе ние добре си изкарахме,ама съм мноооооооого изморена от тези гостувания TiredМъкнем багажи от къща в къща по цял ден ,ужас  ooooh!Снимки ще пусна тези дни ,че не съм ги свалила още.
Роси,страхотен е Алекс Heart Eyes,ще чакам да се обадиш Peace
Голдънче,дъщеричките ти са прелестни Heart Eyes Heart EyesИ браво на Лили Simple Smile
Мери,вие как сте,оздравяхте ли Hug
Нели,надявам се да сте по-добре вече Praynig HugЕфросинка,ти е писала за сокчето на Хип-ОРС 200 ,давала съм на Петьо веднъж и наистина действа Peace
Кат-че,опасна е Вики hahaha Joy
Пухче,оздравявайте  Hug Hug
Тони,спечелихте ли  Rolling Eyes
Момичета ,благодаря ви за подкрепата,наистина се успокоихме вече ,сега да видим утре как ще е новата работа Praynig

Мила Слави  Hug

----------------------------------------------
Мъничка звездичке,мъничка Мия,никога няма да те забравим CryДано скоро се върнеш при всички ,които те чакат и обичат Praynig  Flowers Rose Flowers Rose

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 01:08 от *Ави*

# 238
Добро утро на всички и едно с великденси привкус
Едно бързо записче от мен.
Аз ли не виждам или няма още нова тема.
Честито със закъснение на всички именници от мен.
Честито и на рождениците.
И аз правих козунаци, но още не съм свалила снимките.
Имам доста да наваксвам пак с четенето, по късно ще се включа по адекватно в темата.
Само исках да питам нещо мамите които са сложили обички вече на момиченцата. Възпалиха ли се ушетата и ако да какво ги мазахте? Пламена в събота се събуди с много възпалено ухо, имах чувството че месце и е излязло от дупчицата. Свалих и обичката че винчето се беше врязало направо и слетобяд не можах да и сложа вече друга. На другата сутрин и другото уше беше така. Златните и обички бяха с винтче на резба и ме съмнява, че или резбата е раздразнило дупчицата или прави алергия към златото. Говорих с жената, която и пробива дупките и тя каза, че възможно от златото да е ако е с примеси.
Ще изчакам няколко дни да и поотмини и ще я водя пак ако може тя да и сложи обичка. Сега ми е като пират с една голяма обица от моите.
Айде оставям ви за сега ще дочитам малко по късно.
Лек и прекрасен ден ви желая.

п.п да се редактирам.
Връщайки се назад не мога да не отбележа поста на Вал, ей през сълзи съм се смяла рано сутринта  Joy Joy Joy
"Тази глупост на вънка съска...живо е...какво да правя???...бе изтече му водата бре...много обичам така, сложиш нещо на котлона и си бегаш, ааааааа!!!...бе то изскочи от тенджерата бе и как гадно смърди...иска да ме напада!!! Баси грозната картинка е туй нещо на вън, трябва да го забранят със закон! То е изскочило и ме гледа и плаче, всичко на терасата е в сълзи!"
Приспах аз детето и отивам да видя колко драматично е положението и да си нарежа лука и тъкмо поприключвам и той ми вика "Абе какво направи бе сега и аз ли да рева заедно със животното, духът му витае из кухнята в момента между другото!"

Последна редакция: вт, 21 апр 2009, 08:29 от slanchice1

# 239

Слънчице ,благодаря за кафенцето  Hug
Пламенка как й се възпалиха ушичките, медицинските обици колко време ги носи?Ние ходихме с една приятелка заедно пробивахме ушите на малките,но тя свали след 2-3 седмици медицинските обички и сложи златни,възпалиха им се ушичките и свалиха обиците,дупчиците зарастнаха вече и пак ще ги дупчат.
Аз на Мони й ги държах повече от месец и нямаме проблеми Peace

Общи условия

Активация на акаунт