Отговори
# 210
Во истина воскресе!Дано Бог ни дарява с любов и доброта нас и нашите деца!

Честит имен ден на Бубината Велизара и на Велислав ! Да си носят със здраве и достойнство имената !

Момичета страхотни яйца, козунаци и трапези сте направили! Браво за труда и старанието  smile3501

# 211
Христос Воскресе Praynig
Бъдете здрави и благословени от Бога!

Честит имен ден на Вели на Бубка  и Вели на Мемо Hug

Отивам да лягам, защото съм адски уморена. Гостуването при баби и роднини ми се стори като обикалянето на 100-те национални обекта!
Обичам ви  Hug

п.с и тъй като вече стана "утре"... да почерпя за здравето на нашия татко Ники, който има РД Heart Eyes

# 212
Роси да ти е жив и здрав Никито!Да те слуша много,да те обича повече и повече,и да прави всеки твой ден празник!И сега ако сътвори и едно момиченце Wink Laughing Hug
Айде лека нощ и от мен,дано малките ни слънчица спят спокойно,та и ние да се наспим поне веднъж ooooh! Grinning

# 213
А сега newsm78да се редактирам ли hahaha
Хахахаха,дай да ви пусна по едно кафенце,че явно само аз съм на делничен режим Grinning

# 214
  • София
Честит имен ден на Велизара и на Велислав! От здраве да не се отърват!
Честит Рожден Ден на Росиният Ники! Да е жив и здрав, да е много щастлив и любящ съпруг и баща!
Честити ходещи крачета на Монката! Все по верни пътища да го водят!

Ирка
, много хубави колажчета си спретнала!
Браво на Лили, страхотни яйца е направила!
Еми, много са сладки дечицата ти!

Пух, да ти изпапам Ларедутското зайче!
Кас, трябваше да снимаш пчеличките около гърненце с мед или не, по-добре около чаша с ракия.

Вал, измъчи го този заек бре. Как не му се откъснаха ушите досега, незнам...
Я виж аз моя как го мъча:
Като заговорих за зайци, си спомних един стааааар аватар на Пух със зайче. Ето, открих го:
Заешки живот...

# 215
  • Варна

Благодаря Ви, че ви има   bouquet!

# 216
  • София
Слави, Во Истина Воскресе!
Обичаме те!
  Hug

# 217
Mерси Касче и Каттт за пожеланията за моят мъж Hug
Много искам и аз мома да си имам у дома, но май ще се задоволя с 2 снахи след време живот и здраве! В моя мъж "Х" хромозомите липсвали, и имал само "Y" в излишък, така че ще си правим "кекса", а бебеправенето на момиченце го оставяме за другия живот  hahaha
Хайде добро утро и от мен. Тази сутрин приличам на един голяяяям подут козунак Shocked
Искам още кафеееее......

п.с да ви постна малко снимки...
Имам си нова прическа
Любовта няма граници - това е нашето гадже от 2 години насам
Кой с обелен нос, кой с нажулено чело..Аз съм и с двете
Ларедутски Крачун и Малчо

# 218
  • София
Честит Рожден Ден на Ники Росин! Да е жив и здрав, много да глези Росита, (че тя заслужава и повече от много), да е добър татко и послушен съпруг! Mr. Green  bouquet
РоситаHug
Слави, много Hug Hug Hug и от мен! На Великден стават чудеса! Нека този е твоето чудо! Praynig
Касандре, за теб специално няколко фотоси:

- това правя Яна, след като се нахрани ooooh!
 - и номер две
 - мечтание в синьо

- Касандре, това е лично за теб Hug

Хубав ден на всички! Ние излизаме навън! Mr. Green

# 219
  • София
Имам новина, имам новина.....Днес Янчето-калпазанчето проходи! На Великден стават чудеса! newsm44 newsm44 newsm44
Не е стабилна, олюлява се, но прави по един-два тегела на хола. По-късно и снимки.

Последна редакция: пн, 20 апр 2009, 11:56 от GoldenEyeful

# 220
 dance newsm51 Честито на прекрасната Яна!

# 221
Хайдеее честити ходещи крачета и Янушка! Все напред, все нагоре и безспир!  Hug Голдъне да ти изпапам куклите сладки!
Роси, да ти е жив рожденика! Нека да се обичате все така, да те радва и носи на ръце!
Смешно ми стана, когато някоя половинка има РД тук, пожелаваме не за него хубавини, ами за нас си  Joy ама така си е, трябва да се поддържаме  Hug
И Роси, снимките че са прекрасни е ясно, но да отбележа че на Боби погледа хич не е безразличен  Peace
Бубенце, дай снимки на именничката и половинката и  Hug
Славинце мило  Hug

# 222
  • Sofia
Верче, то след тази акробатика бивало и да не проходи.  Laughing
Хайде честити и ходещи краченца на Яна, върхове да покорява,  Hug пак ви издишахме прахта ние.  Mr. Green
Големи красоти си отглеждаш ти у вас, браво на Лили за старанието!  Hug

Роси, жив и здрав да ти е рожденника, то на тебе няма какво да ти пожелавам повече с тези 3-ма мъже в къщи на ръце трябва да те носят!  Hug
Страхотни снимки, а с козунаците ти ме амбицира определено, днес и аз ще правя.  Mr. Green
Пух, Байо е много сладък, а масата разкошна!  Heart Eyes
Касандре, винарките са супер!  Laughing
Ние се забавляваме по домашному днес, нещо ми е мързеливо и не ми се излиза, Пламена дава на Ева един химикал и и гледа сеира, сега брои колко бенки си била нарисувала, освен тях има и линии, почти започва да прилича на зебра, казах на Пламена че ако продължава да и го дава за утре ще и нарисувам най-дебелите мустаци с перманентен маркер и ще я пратя с тях на училище.  Mr. Green

Слави  Hug

# 223
  • София
Прибрахме се току-що вир-водица, идващи пеша от МОЛ-а. Моят мъж го изнервих на макс, понеже го накарах да върви под дъжда. Mr. Green
Вал, дай душо пак да погледнем клипчето на Ева от преди един месец. Та тя се държи по-стабилно от Яна. Mr. Green То и аз да я държа в кошара метър на метър, и Яна ще проходи другия Великден. Mr. Green Ноооо, като се видим ще почерпя! Hug Ще бъдем пак с уокъра, че без него накъде? Mr. Green
Благодаря на всички за поздравите! Hug
Тук вали, като из ведро! Laughing

# 224
  • sofia
Голдънче, хайде и на вас честито. Нашите специални деца изчакаха специален ден за това специално умение! Янчето, меко казана, е една безкрайна морска прелест! Ще й изпапкам пухкавите крачета!!!  Heart Eyes А Лили е една малка сладка госпожица, помощница на мама.
Драгоне, вие напредвате ли с крачките? И на Али честито!
Бубе, извини ме  за твоята именничка - здраве да й носи името!  bouquet
Роси, първо честит рожден ден на половинката. Много дълги години да те обича и уважава! А на снимката с Алекс - изглежда двойно по-висок.  Laughing
Децата спят. Изпратих си гостите и сега малко на спокойствие на компа...

Общи условия

Активация на акаунт