Отговори
# 270
  • България
Здравейте и от мен  Hug
Слънчице,подписах петицията  Peace Какво е това чуда българския да не е задължителен език,а кой турския ли? #Cussing out
Ох,а ние какво да ви кажа...уж беше по-добре,обаче сега сутринта пак повърна и е кисеееел....незнам вече Tired Лошо...
Ставам че мрънка,като заспи после пак ще пиша

# 271
Здравейте!
Подписах се.Това направо е подигравка с Българите.Тези хора нормални ли са? #2gunfire

# 272
Нели, моя съвет е да го заведеш пак на лекар да си го види. Явно не му е минало. Дано бързо се оправите! Hug
Честити ходещи крачета на Калоян, Алекс на Драгончето, Яна и Симеон!
Всички дечица са много сладки, страхотни снимки и клипчета!
Катт, ти сериозно ли за крокодилското....аз не знаех, че месото им се яде?! ooooh!

# 273
  • София
Привети от мен!
Мег, благодаря и на теб! Hug
Нели, моят съвсем сериозен съвет към теб е веднага да отивате на доктор, и не при педиатър, а да потърсиш специализирана медицинска помощ, т.е. гастроентеролог. Ако имаш нужда от помощ, не се колебай да потърсиш. Аз лично съм насреща! Вече ми се струва много сериозно! Извинявай, дано не съм ти прозвучала като ритор, но наистина е притеснително това, което пишеш. Praynig Hug

# 274
  • България
Голдънче,благодаря ти много  Hug ,наистина и на мен вече ми изглежда серозно и само чакам таткото да си дойде от работа,а и Ади да се събуди и тръгваме.Ако не намерим подходящ лекар,ще ти пиша на лични.Пак благодаря Hug
Аз вече тотално ще се побъркам,от сутринта 3 пъти ака на вода,и 1 път повърна,нищо не е яло милото Tired,направо следобяд заминаваме на лекар

# 275
Нели, моят съвсем сериозен съвет към теб е веднага да отивате на доктор, и не при педиатър, а да потърсиш специализирана медицинска помощ, т.е. гастроентеролог. Ако имаш нужда от помощ, не се колебай да потърсиш. Аз лично съм насреща! Вече ми се струва много сериозно! Извинявай, дано не съм ти прозвучала като ритор, но наистина е притеснително това, което пишеш. Praynig Hug
И аз това имах предвид, заведи го при гастроентеролог.
И да ви покажа как си приличат според мен Емма на Мери и Яна на Голдънчето. /извинете ме че използвах снимките/

# 276
Здравейте момичета.
Нели,най-добре наистина заведи детето на лекар.Пиши после какво е казал доки...Че ви мислим  Hug
Бубе,наистина са си заприличали куклите.
Миме,много е сладък Люко.
Голдънче Crossing Arms и аз искам рецептата за скаличките пък... Praynig
Слънчице,да се оправят бързичко ушенцата на Пиратчето Плами. Hug
Кат,юнак без рана не може.Да я нацелуваш COOL-ката и дано нямате такива произшествия вече.
Кас,много ти сладки Великденските близнаци..И незнам Аничка колко те слуша-ама да знаеш ,че Иво те слуша с двете уши.Ти викаш бравоо-той пляска.ТИ казваш танцувай-той танцува... Mr. Green
Вал,да не би духа на агнето да те изяде че се покри.... Mr. Green
Еленитка,мила хайде да ви пускат нета,че се затъжихме за вас...Дано сте наред. Hug Hug
Петицията-подписах и аз.Излишно е да коментирам че това е поредната върховна глупост.Думи нямам. Close

# 277
  • София
.....
Голдънче Crossing Arms и аз искам рецептата за скаличките пък... Praynig
.....

Ади, готово, нямаш никакви проблеми. Peace Момичета, пиша и за всички останали, които се интересуват от рецептата. Много е лесна, бърза и ужасно вкусни скалички стават за нула време. Peace

Скалички от стар козунак:

1. стар козунак 500 гр.;
2. един пакет бисквити(аз слагам ореховки на победа, именно заради орехите);
3. едно пакетче орехи;
4. една чаша захар - 200гр.;
5. 1 п. масло 125 гр.;
6. един малък млечен шоколад за заливката;

Натрошават се козунакът и бисквитите. Към тях се добавя маслото, орехите и захарта. Размесват се хубаво да стане лепкава, хомогенна смес. Правят се форми, пожелание (аз лично направих топчета, че скалички не можах да докарам Embarassed). Накрая се заливат с разтопения млечен шоколад. Оставят се за 20 мин. в камерата или хладилника. Добър апетит!

# 278
АААА Голдънче изтекоха ми лигичките, МЛЯС

# 279
Мале,поърках се-цял ден не мога да вляза във форума #2gunfire
Та такаааааааааааааааа,всичко прочетох,ама всеки момент чакам фурията да се върне о градина та докъдето стигна!
Катче,за питката крокодил ли иде реч?Че и аз съм и се заканила Peace HugДавай съвет как е ,щое!
Нели,стискам палци бързо всичко да се разбере от какво е PraynigПиши какво става Hug
Голди,и аз щях да поствам снимките на двете фукли със сините очи.Ама не е истина,колко малък света Joyима ме си разнояйчни близнаци 2 двойки,а разномайчни не е истина колко.На прима виста,след Яна и Емма се сещам за Аниткенски  Бобчо и Камчовски Светльо,после Пухин Цар и Наш Стефко,кои бяха другите newsm78
Мария,направо изтръпнах с твойта баба Hug
Слънце,да я нагушаш бабаитката Hug
Въче,де си мари Hug Heart Eyes
Мери,ловю мила Hug
Чаре Hug
Да ви пусна едно клипче,как едва се спасяваме от пясъкояд!

# 280
Момичета гледахте ли новините?
От другата година,ще влязат в имунизационният календар ваксините срещу менингит и пневмония.За менингита ясно,влиза в тетрахив и пентаксим,но за пневмония мисля ,че е Превенар-Гала бе споделила за нея,че я е слагала на Рая.Аз също мислех да я слагам на децата,цената и варира от 100 до 150лв.Казаха,че постепенно ще покрият и останалите набори?Но дали и кога ще стигнат до нашите деца?
Ама вие си блейте,аз нали липсвах цял ден,сега ще уплътнявам времето Grinning
Ади,ако искаш да си сменим децата,че моето мен хич НЕ ме слуша hahahaАма после да не ревеш,ей Wink,Кат взе да се стряска какво я чака след месец,два вече Mr. Green
Голди,набавих си коцзунака,остават и бисквитите и ги почвам Peace

# 281
Милички - пускам един бърз запис, че пак съм като скапана... нещо ми се събраха нерви тия дни, къде заради безумия в работата, къде ме дразнят някои хора у дома   Twisted Evil .
Подписах петицията - просто нямам думи, докъде се простира наглостта на някои управляващи и малоумието на остатъка от тях? Както беше написано в някой от подписите - гъзолицзи са тези по-горе.  #Cussing out
Стеф - не съм гледала новините, но ще видим докъде ще я докарат с ваксините. Без съмнение ще има и вълна от протести, за въвеждането на нови допълнителни, когато има движение за това ваксините да не са задължителни.
Голдънче - скаличките ти са страхотни, веднага си копнах рецептата и ако имам възможност ще я пробвам.
Да ви се оплача по тоя повод - тези дни сънувам торти, а нямам грам възможност да направя някоя... а ми се е прияло, все едно не съм виждала.
Нели - пиши какво става с малкия, ходихте ли на лекар?
Ави - много се радвам че мъжа ти си е намерил работа, дано всичко да се нормализира възможно най-бързо при вас.
Това е засега от мен, по-нататък повече. Целувки и лека и спяща нощ на всички.  Heart Eyes

# 282
Кас,незнам ти намери ли си бисквитите,ама аз да-и даже си направих скаличките. smile3508В момента даже са в хладилника и след малко ще ги пробвам. eatПосле и ще ги снимам да видите какво съм сътворила,малко се изложих,ама се надявам на вкус да съм ги докарала.И един малко тъп въпрос-ама шъ ма светнете ли как точно се разтапя тоз шоколад за заливката отгоре,че нещо ми даде голям зор....
Нели,как сте??Бяхте ли на лекар?...

# 283
  • България
Здравейте, Hug
Бяхме на лекар,сетих се за една приятелка майка и е детски лекар,обадих и се и тръгнахме.Каза че няма нищо обезпокояващо,само гърлото е много червено,каза че вероятно е настинал  newsm78 и е получил инфекция,изписа му АБ-Оспексин и Ентерол,глюкоза и диета.Питах я за изследвания каза че за момента нямало смисъл само да го боцкаме детето,ако и от това не се оправи ще пускаме,ама за сега -не.Така не ми се искаше да пие АБ,но си знаех че ще стигнем до там,няма как.Каза също че не е вирус,нямало как вирус толкова време да продължи  Thinking,както и да е ,надявам се вече и от АБ да се оправи,че нямам сили Tired Извинявам се пак че ви занимавам с нашите проблеми,но нали съм все сама в къщи и няма с кой да споделя,благодаря,че ме разбирате  Hug Та това от нас.Хайде лека и спокойна нощ на всички.И аз да отивам да лягам,че Ади заспа гладен,че не иска да яде и незнам по кое време ще се събуди.  Crazy
Ади,май на водна баня се разтапяше  newsm78
И аз мисля утре да ги правя,ако имам време и Ади е по-добре   chef

# 284
Нели,а дано това ви е края на мъките Hug Hug
Ади,мисля,че на котлона слагаш малко мляко,мъничко масло и шоколада.На водна баня.Ама сега по спомен карам,дано се изкаже някой по-вещ.Даже май може и малко течна сметана вместо мляко-за гланц.Айде дай снимки,аз утре.Че късно купих бисквитите и шоколада.

Общи условия

Активация на акаунт