При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 285
Боре, Боре кво става с купата със салата?  Whistling

Не ме изкушавай. Салата е от утре. Днес е петия ден от първата петилетка Simple Smile

# 286
 PartyБравоооо,Боре!Их,как ще се пукат от завист после всичките като те видят втален. Joy

Момичета,спешно ми трябва рецепта за крем някакъв,освен тоя с кафето ...Ще умра за сладко. Praynig Praynig Praynig

# 287
  • Там някъде нейде !!!
Браво на теб, Боре. Какъв ти е резултата на 5 дни ударни?

# 288
  • до Бургас
Elence-  Да пазиш друг път манджата от котка -дюканка Joy
Мимииии- Hug

# 289

Момичета,спешно ми трябва рецепта за крем някакъв,освен тоя с кафето ...Ще умра за сладко. Praynig Praynig Praynig

Можеш да пробваш моя патентован метод за борба против сладкия дявол. Simple Smile Значи купуваш си един шоколад, разопаковаш го, слагаш го на масата, заставаш най-малко на два метра от него (за да не можеш да го стигнеш и да го налапаш) и започваш да го гледаш втренчено и мин. 15 мин. да си повтаряш мантрата "Гаден школад, гаден шоколад, гаден шоколад, гаден шоколад...." за разнообразие може и да използваш мантрата "Мразя шоколад, мразя шоколад ..." От толкова повтаряне на едно и също след няколко месеца тренировки всеки ден може и да си повярваш че мразиш шоколад Simple Smile В краен случай може да го помиришеш няколко пъти, мен мирисането на шоколад (особено Милка с лешници) много ми помага. Едно такова успокоение ми носи... Блаженство ... Simple Smile Simple Smile

Браво на теб, Боре. Какъв ти е резултата на 5 дни ударни?

3 кг. в минус но поне половината са вода така че е рано още за радост. Но има някакъв ефект де, не е като без хич Simple Smile За мен е по-важно сантиметъра да покаже смъкване на обиколката на талията което значи че смъквам корема и паласките което всъщност е целта на занятието не толкова килограмите... Аз нека да имам талия 60 см. пък да тежа ако искам и 100 кг. нямам нищо против  Mr. Green

# 290

Борисе, съгласна с теб, че килограмите не са от такова значение. Но лично за себе си предпочитам да се тегля всекидневно, за да мога да се следя. Има храни от които се задържа, качва или сваля. Всеки организъм е различен.
Мен ме стимулира загубата на грамове  Grinning

Проблема не е в честото теглене, а в това, че някои съфорумки се вманиачават във взирането в грамовете което е крайност вече. Много често се срещат тук постове от сорта "Ужас, тази сутрин се теглих и съм с 200 гр. повече от вчера" и едва ли не се изпада в депресии от този факт. Исках да кажа че не трябва толкова много да драматизират някакви си 200-300 гр. повече защото нищо не значат.
Теглото на всеки човек се определя от сбора на костите, течността в тялото, мускулите и мазнините. Целта на отслабването е да се стопят именно мазнините а не мускулите. Вярвам че никоя от вас не иска да губи мускулна маса. И сега тук идва тънката част - ако по време на режима тренирате нещо (което е силно препоръчително от втората фаза нататък) дори е възможно да качите някой килограм, НО това вече е мускулна маса а не мазнини. Така че килограмите не са критерий за добре изглеждащо тяло. Килограмите може да са мазнини но може и да са мускули. Simple Smile За справка двете снимки които съм публикувал преди две страници Simple Smile

Всеки решава сам за себе си, какво точно да го вълнува  Peace Wink Някой го вълнуват +/- 200гр., друг какво и как да сготви, трети трето и т.н. Не съм прочела някой да е изпаднал в депресия от 200 гр.  Laughing Laughing

# 291
  • до Бургас
Борисsmile3532 Нямам думи Joy

# 292
Здравейте бандики и бандит Борис,,

имам у дома повреден комп,та не се сдържах да вляза в една зала да се начета спокойно.Четох 3 теми назад,3 чанти със зеленчук

увяхнаха безславно,яйцата запъртясаха,кис.мляко вкисна,не се майтапя,набарах едно на Лазарова 0.1%,ВКИСВА хора,вкисва за три

дни,ама майната им на продуктите,нали успях да прочета.....Аз редовно стоя по разни щандове за печен хляб и баничарници и

мириша.....мириша.....и хич не ми дреме,надрусвам се и си тръгвам доволна........

Да споделя само,че от Софийската среща съм 2 кила надолу и то за точно 5 дни ПЗ.Обаче тез кила са от ГГЗ и ги свалях точно 2

седмици.Сега съм сритана здраво и съм в пътя,в коловоза,изобщо без простотий и абсолютно режимна,свалям главоломно.Ако ще е

тъй и в трета-ОК.Музичка,телефонарето с теб ми беше балсам за душата.

Остава ми кило още до трета фаза и се намърдвам веднага.

Всичко ми стои добре,тези килограми не съм ги виждала от 17 години и половина.

Поздравявам всички,не поименно,защото ще отърва някой.

За косата само Тривитаминол,хем помага,хем е тематична,ако внимателно прочетете етикета..............ха ха ха Grinning

Липсвате ми,ама няма начин,скоро ще се окомплектовам пак Hug

Вчера мъж ми хвана няколко грамадни толстолоба,с уговорката да си ги очистя сама.Гаранте,че ще се смъква бързо,рибата е голяма

работа.Друго исках да споделя,търся една книга-каква храна да ядем и коя не,според кръвната група,ако някой я знае да чатне на

ЛС.Комбина с Дюки имало дабъл еффект Rolling Eyes

# 293
  • София
Намерих малко време, та ви прочетох по диагонал  Embarassed

На всички  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и  smile3533

# 294
  • Пловдив
Така че килограмите не са критерий за добре изглеждащо тяло. Килограмите може да са мазнини но може и да са мускули. Simple Smile За справка двете снимки които съм публикувал преди две страници Simple Smile
newsm10 Абсолютно вярно. Проблемът само е, че като качим 10-тина кг, обикновено са мазнинки, а не мускули  smile3534 малко са бодибилдърите в този форум  Joy И аз не съм от тях де  Crazy  Mr. Green

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 16:04 от lamarinka

# 295
  • Пловдив
......търся една книга-каква храна да ядем и коя не,според кръвната група,ако някой я знае да чатне на

ЛС.Комбина с Дюки имало дабъл еффект Rolling Eyes[/b][/b]

Може би. Освен ако не ти казва като на мен, че от месо ще дебелееш, а от плодове ще отслабваш  Joy Joy Joy

# 296
  • Варна
днес имам един спанак.за домашните с ориз, но аз горката какво да правя като толкова много оби4ам спанак с ориз!даите идея моля ви!въпрос на живот и смърт!

# 297
днес имам един спанак.за домашните с ориз, но аз горката какво да правя като толкова много оби4ам спанак с ориз!даите идея моля ви!въпрос на живот и смърт!

Направи за себе си спанак с трици вместо ориз  Wink

# 298
днес имам един спанак.даите идея моля ви!въпрос на живот и смърт!
Мяташ в тефлонов тиган и добавяш извара и яйца, бъркаш до готовност - Добър апетит!

Борис - внасяш свежест в темата   bouquet  и се справяш чудесно с режима  Hug

# 299
Деър, Yuni, Кали 08, Lilov 11 благодаря ви за взетото отношение по въпроса за евентуален проблем с бъбреците при спазването на диетата! Аз наистина не се съмнявам, че много хора по непонятни за мен причини злобеят и пълнят форумите с глупави изказвания за нещо изпитано от толкова хора и най- важното истински действащо  smile3521! Аз съм направила своя избор и той е да се храня разумно и да си върна предишното тяло, за това такива коментари са без значение за мен! Попитах какво е вашето мнение, за да получа отговор от извора, все пак вие сте хората, от които ние новичките се учим  newsm51!
Имам в предвид всички вас момичета и момчета, които сте постигнали много в битката с килограмите! Поздрави и много прегръдки Hug

Последна редакция: вт, 14 апр 2009, 15:54 от _NIELKA_

Общи условия

Активация на акаунт