При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 577
  • 541
  •   1
Отговори
# 405
Bella04, виждам, че си от Варна Simple Smile Козуначена есенция има в CBA (бившите Бурлекс)  Peace

Чудесно! Около нас има 3 магазина на СВА, все в някой ще открия  Hug

# 406
  • Варна
Здравейте момичета и момче  Hug
Да помоля (не по темата) за малко помощ от ваша страна:
Изпратете това писмо на указаните адреси. Благодаря ви предварително   bouquet

# 407
Добър ви ден мацки и мацок
Цоци винаги мноооого ме радват постовете а за снимките няма нужда да коментирам Hug Hug Hug
Мастерче хайде честита ти трета  Hug Hug Hug
aynur изглеждаш страхотно, а как ми стопли сърцето с тея снимки, почти се разплаках от умиление Hug МЕРСИ!!!Като си дойда ще ме водиш на разходка из калето Rolling Eyes
vesito5  Hug Hug Hug
Пожелавам ви страхотен ден

# 408
Момичета, вместо бирена мая не е ли добре  да си пиивам по 1 чашка биричка. Дайте съвет, моля!

# 409
Момичета, вместо бирена мая не е ли добре  да си пиивам по 1 чашка биричка. Дайте съвет, моля!
Naughty Naughty Naughty Naughty
НЕ МОЖЕЕЕ  hahaha hahaha hahaha hahaha
Бирата е течният хляб....Ужас !

Коте Благодаря!  Hug Hug Hug

# 410

Не съм момиче но ще се направя на нахален и ще се намеся.
Абе вие съвсем я олабихте тая работа бе. Днес чаша бира, утре каса бира ще искате.
Бирената мая е концентриран продукт. За да приемеш толкова витамини колкото има в сто грама бирена мая ще трябва да изпишеш не една ами три каси бира и то наведнъж. Simple Smile От една чаша биричка няма никаква полза освен тази че ще ти се допие още една чаша биричка, после още една и т.н....

# 411
Не може човек да ви настигне...толкова бързо пишете...

А аз за бирата такава надежда имах...тюх!

# 412
     k_savova , подкрепени сте ! Дано погне по някакъв начин !  Hug

Относно Витамините аз пия от около 20 дни Алфабетик и съм доволна , веднага усетих промяна в чупещите ми се нокти ! Отново са здрави като преди ! Пия ги вечер преди лягане , а да може трицките от сутринта да не отнемат част от тях !

Никаква бира , я се стегнете след малко и лаещти кебапчета и картофки ще поискате !  Naughty

# 413
Мастерче,, поздрави за 3-та newsm51 Пожелавам ти, както си била стриктна във 2-ра, така да продължиш и в трета От опит казвам, че в това е разковничето за успеха
Боре, скоро открих един много приятен начин да се хапва салатка без да се овкусява - просто си гризкаш листенцата без да ги режеш, вЕврвай ми, вкусно е
Много  Hug Hug Hug за всички

# 414

Няма страшно. Четох някъде че Дюкан много обичал мастика и мента смесени в едно т.нар. облак Simple Smile
Така че вместо бира може мастика и мента да пийвате. Много освежава в летните жеги Simple Smile

# 415
От бирената мая аз лично качвам кг. и не съм сигурна, че става newsm78

# 416

Няма страшно. Четох някъде че Дюкан много обичал мастика и мента смесени в едно т.нар. облак Simple Smile
Така че вместо бира може мастика и мента да пийвате. Много освежава в летните жеги Simple Smile

а мартини с водка не може ли?    Joy

То не за друго, ами мартинито ми ще изветрее...отворих го  преди година и сега отлежава....  Laughing

# 417
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Ей,пак почнахте със спама ,ама....

# 418

Никаква бира , я се стегнете след малко и лаещти кебапчета и картофки ще поискате !  Naughty

Гаднярка. Бира, кебапчета и картофки е най, най, най-хубавото нещо на света. Ако може картофките със сирене Simple Smile

Ако намразя някога Дюкан ще е само заради това че не е споменал горната комбинация в позволените храни Simple Smile

Отивам да си рупам кротко салатата.

# 419
   АЙНУРЧЕЕЕ, smile3501 smile3501Страхотна визия и излъчване!!!Ииии да попитам newsm12,къде са моите гушки??? EmbarassedДИДКА23 smile3534

Общи условия

Активация на акаунт