При Дюкан ясно е това - ядат се мляко, риба, мръвка и яйца - 174

• 27 578
  • 541
  •   1
Отговори
# 150
http://www.snimka.bg/album_organize.php?album_id=364375 парола 1975 сега май трябва да стане ако нестане и сега ще чакам моя да се върне и да го оправи

# 151
Е,ще го чакаме явно  Wink

# 152
Тъй като не мога да отговоря на лични на NI.....- пощата и е пълна, публикувам това тук. Позволявам си да цитирам "Следтравмен диенцефален синдром, който се проявява със своеобразни пристъпи от главоболие, сърцебиене, изпотяване, треперене, със или без загуба на съзнание. Наред с това се наблюдават промени в обмяната на минералите, захарта и мастите." Наблюдава се още: световъртежи( Мениероподобни), т.нар.безвкусен диабет; повишени- жажда, кръвно налягане, апетит, безсъние/сънливост, затлъстяване и др. Лекува се от ендокринолог, след преглед и от невролог.

# 153
Да попитам нещо може ли? Simple Smile

# 154
Здравейте момичета и момчета  Grinning!Дойде ред и на моя официален отчет пред вас и такаааааааааа за пет протеинови дни съм -4 кг  newsm44 newsm44 newsm44!!! Започнах на 09.04.2009г с 63 кг, а току що кантара отчете 59 кг! Не мога да повярвам, че стана толкова лесно  newsm68! Това е най- жестоката диета, за която съм чувала и наистина действа, чичко Дюкан е велик  newsm20!!! От тук нататък остават още 8 кг, поставила съм си за цел точно 50 кг, просто на тях се чувствам най- добре! От утре ще хапвам зеленчуци и съм наистина щастлива, защото не ме питайте как устоявам на изкушението при вида на салатката вечер в къщи #Cussing out!
А на всички вас милички многоооооооооо целувки и прегръдки  Hug Hug Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
# 156
NIELKA, браво!!!, бях се притеснила за тебе Wink

# 157

Ми няма значение кой стига да ми отговорите Simple Smile та..Мисля утре да почна диетата но не ми е ясно има ли някакъв час сутринта когато трябва да се яде (Ако няма вие в колко горе доло ядете сутрин?) и същото за вечерта? И през ударния режим през дните трябва да ям само месо и салата без нищо друго ? Също така и за триците ..Те кога се ядат? Благодаря ви Simple Smile

# 158
  • до Бургас

Ми няма значение кой стига да ми отговорите Simple Smile та..Мисля утре да почна диетата но не ми е ясно има ли някакъв час сутринта когато трябва да се яде (Ако няма вие в колко горе доло ядете сутрин?) и същото за вечерта? И през ударния режим през дните трябва да ям само месо и салата без нищо друго ? Също така и за триците ..Те кога се ядат? Благодаря ви Simple Smile
добре дошла Hug
за ядене няма час ядеш режимни неща когато и колкото пожелаеш. На ден задължително трябва да се ядат овесени трици по 3 супени лъжици не повече, най-добре преди обед. Освен месо и риба, могат да се ядат пилешки дробчета , воденички. Телешки дроб, яйца , ниско маслено прясно мляко 0.1%, и кисело мляко 0.1%, обезмаслена извара.

# 159
moninka, здравей! Трябва да разпределяш храната си през деня на 3, по-добре 4 хранения, като вечерята не трябва да е много късно, непосредствено преди лягане не е добре да се яде. Това все пак зависи от режима ти на работа или учене или с каквото се занимаваш.
През ударния режим НЕ трябва да ядеш салата, нито каквито и да било зеленчуци.
Явно не си подготвена много добре, затова прочети поне първата страница на темата, защото иначе няма да се получи нищо.
Триците е добре да се ядат сутрин. Някои момичета ги вземат и вечер.

Бижу, днес  smile3512! как така няма да ядеш цял ден, не трябва, недей. Тъпчи се насила, ако се налага, но яж поне три пъти. Нормално е да не си гладна, това се преодолява.

Борис, ти си бил голяма скица! И аз онзи ден мирисах една ракийка неколкократно. Опитвам се обаче да си влияя на психиката така, че да не ми се иска дори да помирисвам непозволените неща, защото от мирисането до опитването, а после и до хапването е само една крачка. Но пък ако ти помага, мириши си!

Прегръдки за всички, които се чувстват непрегърнати! А и за другите - също.

# 160
Благодаря много а млякото може ли да бъде Активиа ? Simple Smile Попринцип ми казват че тази диета не е добра за мен, защото може да се появят някакви проблеми с бъбреците а съм само на 17 години, аз все пак мисля да рискувам 60кг съм, като свалих 17 сега искам поне още 7 Simple Smile Благодаря!

# 161
Moninka  Hug добре дошла !

През уддарният период на режима не се консумурат зеленчуци. Бих те посъветвала да прочетеш пак първата страничка на темата и най- добре си свали книгата от там тъй като в нея ще намериш освем много инфо , но и отговори но много въпроси

Успех  

Jenusha  Hug

ПП Moninka Дюкан не препоръчва режима на тиинейджъри. Може би трета олекотена фаза( за кърмачки) е по-добре за теб, но нека кажат и другите.

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 19:46 от gelinda

# 162
Абе хора какво правите бей?  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

moninka Този режим не е за подрастващи!!! Спортувай и ще ги свалиш!

# 163
  • до Бургас
Съгласна съм с Матерчето, имаш време да ги израстеш тези кг., много е рано за този режим!

# 164
Охх успях, изчетох ви  #Crazy #Crazy #Crazy
Втория ми ден ПЗ премина успешно....само че и аз май съм по-гладна от нормалното... и хапвам повечко количества.....така май няма да стане, а ? Иначе бягах на кростренажор и ходих доста днес....но нямам онова чувство от 2-я и 3-я дена  на ....празнота някакси. Май не свалям   Twisted Evil
Отидох в аптеката и нахакано заявих, че искам парафиново олио,само че те не бяха чували за такова олио  Mr. Green в крайна сметка се споразумяхме за течен парафин - това може ли да се приема изобщо, или съм се уредила с нещо странно?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт