Новата частна клиника във Ветрен (Бургас)

• 134 872
  • 2 409
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
E, приеми, че съм лъжкиня тогава!  Stop

# 211
Jujka, честита ти рожба първо!
кардиолог не се извика за детето ми а трябваше той да дойде на смяна.   
При  мен беше същото положение.Чакахме го да дойде на следващият ден на работа понеже беше неделя  ooooh!.
Преди 3 години, когато родих дъщеря ми в ОБ тук ме изписаха точно на 4 пролежани дни!
Сигурно отделението е било пълно и е нямало места за следващите родилки .

# 212
  • Burgas
Доколкото знам сега при секцио изписват на 6я ден,а преди 6години когато аз раждах изписваха на 7я ден след като свалят конците.

# 213
  • Бургас

Отделението не беше пълно. Попитах завеждащия отделение- тогава д-р Ковачева, може ли да ме изпишат този ден, че бих искала да съм си у дома. Тя ми каза- ако подпишеш декларация, че искаш по собствено желание, разбира се, че може. Чувствах се перфектно, разписах, изписаха и детето и се прибрахме. След 3 дена се обадих на лекарката ми и тя ме извика в кабинета си да ми махне конците.

Нямам никакви забележки аз към персонала тук. Това е положението. Ще раждам второто си дете след около месец, живот и здраве и последното нещо, за което се притеснявам е раждането. Отивам хипер спокойна, защото имам 100% доверие у лекаря си!  Hug

# 214
  • Бургас

Отделението не беше пълно. Попитах завеждащия отделение- тогава д-р Ковачева, може ли да ме изпишат този ден, че бих искала да съм си у дома. Тя ми каза- ако подпишеш декларация, че искаш по собствено желание, разбира се, че може. Чувствах се перфектно, разписах, изписаха и детето и се прибрахме. След 3 дена се обадих на лекарката ми и тя ме извика в кабинета си да ми махне конците.

Нямам никакви забележки аз към персонала тук. Това е положението. Ще раждам второто си дете след около месец, живот и здраве и последното нещо, за което се притеснявам е раждането. Отивам хипер спокойна, защото имам 100% доверие у лекаря си!  Hug
Най-важното е,че имаш доверие на лекаря си!

# 215
  • Burgas
LaDiDa когато имаш доверие на някои лекар, нормално е да си по спокойна.
Желаш ти успех и да се похвалиш и да ни разкажеш как е било.

Аз какво да ви кажа, доктора ме заряза след раждането, кардиолога дойде на 3-ия ден, никои не ми казваше нищо, в неведение докато не отидох до София. И на всеки преглед в ОБ докато бяхме там със съма ми кардиолога ни вземаше по 50лв, в очичките те гледат за пари. Абе на никои не го пожелавам моето.

Дано в новата клиника всичко е ок и е на ниво.

# 216
  • Пловдив
Аз също имам пълно доверие на лекаря си, където тя - там и аз.Щом е казала, че ще е във Ветрен и аз съм там, аз тук ще платя повече в ОБ тъй както съм си здравно осигурена и ми се полага касата.1500 лева не са чак космическа сума..., а и всеки си прави сметката дали го устройват или не.Не мисля и че тази болница няма да има бъдеще с тези цени, напротив...хората обичат да знаят за какво точно плащат,така са по-спокойни.Никой никого не дърпа насила да ражда във Ветрен, това си е въпрос на избор.

# 217
  • Бургас
Аз също имам пълно доверие на лекаря си, където тя - там и аз.Щом е казала, че ще е във Ветрен и аз съм там, аз тук ще платя повече в ОБ тъй както съм си здравно осигурена и ми се полага касата.1500 лева не са чак космическа сума..., а и всеки си прави сметката дали го устройват или не.Не мисля и че тази болница няма да има бъдеще с тези цени, напротив...хората обичат да знаят за какво точно плащат,така са по-спокойни.Никой никого не дърпа насила да ражда във Ветрен, това си е въпрос на избор.
Горгона, ти си знаеш, ама все пак:  newsm10

# 218
аз тук ще платя повече в ОБ тъй както съм си здравно осигурена и ми се полага касата.
Това не го разбрах!Твърдиш,че в ОБ раждането ще ти излезе 1500 лв.въпреки че си здравно осигурена ,така ли,защото малко не ми се вярва!

# 219
  • Пловдив
аз тук ще платя повече в ОБ тъй както съм си здравно осигурена и ми се полага касата.
Това не го разбрах!Твърдиш,че в ОБ раждането ще ти излезе 1500 лв.въпреки че си здравно осигурена ,така ли,защото малко не ми се вярва!

На мен не само ми се вярва, ами са ми известни и цифрите за секцио, за избор на екип, за престой в свястна стая - може и да ги мина 1500.По тази причина предпочитам да ги дам в чисто нова частна болница, където няма да ме питат " Вие с уговорка ли сте или на нас ще плащате?"  и ще се отнасят с мен като с човек, а не с банкомат.Аз искам да знам, че като давам пари те включват операция, престой и каквото там е необходимо и срещу които пари ще си получа фактура, защото имам допълнително здравно осигуряване от работдателя и той ми покрива до 500 лв разходи по раждане, независимо в какво здравно заведение.
Както казах- всичко е въпрос на избор!

# 220
  • Бургас
 и аз мисля, че сумата от 1000 лв. не е кой знае колко при положение, че се отнася за най-милото ти! Твърдо съм за Ветрен...

Аз едиснствено от Мария разбрах, че на 15. 08. трябва да отвори врати клиниката - дано да стане до есента!!! Термина ми е в края на Октомври и ако работи тогава - там ще сме! Peace

# 221
Понеже съм пристрастна и някой може да ме обвини в агитация, за това нищо няма да кажа за болницата във Ветрен. Естествено за мен друга алтернатива освен Ветрен нямаше да има, ако болницата беше готова по-рано, както беше по план. Когато забременях Семир ми беше обещал, че до раждането ще е готова...но уви. А и щях да се чувствам много по-добре и по-спокойна, тъй като все пак работя с тези хора. Аз лично не мога да приема коментарите относно лекарите, които ще работят в болницата, понеже ги познавам лично, работя с тях и за мен това са много добри специалисти. Не знам дали 1500лв са много или малко. Jujka честито, да ти е живо и здраво и много да ви слушка. Радвам се, че всичко е минало добре и с бебето сте живи и здрави. Само да направя едно уточнение - ти си платила 1000лв по ЗК. Т.е. болницата взима пари и от касата. Аз също родих по ЗК в Бургас и доплатих 600лв за ВИП стая. Момичето което беше с мен в една стая, освен тези 600лв, плати и 300лв на лекарката си и 100 на акушерката. Ето ти 1000лв, а държа да отбележа още веднъж, че болницата взема пари и от касата. За това съм сигурна, че много майки, пред алтернативата "Дева Мария" -Ветрен или МБАЛ-Бургас, ще изберат първото, защото като удариш чертата, накрая парите излизат почти същите. А и място за сравнение между двете болници няма.

# 222
  • Бургас
Ох, нямам търпение вече да мине един месец и да дам преки впечатления от болницата, за която преди няколко месеца отворих тема!  Flutter
Сигурна съм, че всичко ще е супер и съм особено нетърпелива!  Party

# 223
  • Бургас
Ladida, коя ти е докито? Писах ти и в другата тема, но гледам, че тука се подвизаваш по-често;-) Peace

# 224
  • Бургас
д-р Добрева!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт