Новата частна клиника във Ветрен (Бургас)

• 134 864
  • 2 409
  •   2
Отговори
# 75
  • Burgas
Сега всички се чудят какво да правят, но аз много искам да отвори врати и да родя там. Пък които иска да се разхожда по Сливен и Варна.
Не се знае, може болницата да стане като Правителствена в София-там още като забременееш трябва да се запишеш иначе място няма. Дано и нашата стане така, пожелавам им го от сърце Hug

# 76
Здравейте,
не съм писала, защото просто не мога да отговоря на въпросите ви...все още.  Cry
Болницата е почти готова и до месец най-късно ще е завършена. Проблема не е в това. За съжаление в Българя бюрокрацията е голяма и ще е необходимо време за да са готови всички документи, които да позволят на болницата да работи легално.
Вчера в х-л България се проведе дебат, организиран от собственика на болницата, по повод измененията в наредбата, забраняваща на новите болници да работят със здравната каса през първите 6м. от отварянето и. Ето някои подробности, ако някой се интересува. Утре предполагам, че в сайта на клиниката, ще бъде качено и общото становище.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=137255
http://saintsofia.com/?lang=bg&menuid=6&newsid=99
Вече се знае кои лекари ще работят в болницата. Тези дни трябва да ходя за тоновете до Св. София и ще говоря със Семир. Ще ви пиша като се върна и ще ви дам списъка.
Само за информация: разбрах, че има майки, на които дечицата имат сърдечни проблеми. В мед. център веднъж месечно от Варна /Университетска болница "Св. Марина/ идва специалист по детска кардиология д-р Шивачев. Тъй като лекари с такава специалност има само няколко в България, предполагам, че на който му се е налагало е ходил при него или е го е чувал. Казвам го за тези които се налага да ходят до Варна за преглади, че може да го посещават тук в Бургас.
Съжалявам, че не съм особено полезна, но аз самата нямам информация за това как протичат нещата. Дори не мога да се свържа с управителя, тъй като е доста ангажиран и е почти невъзможно да го засека.

# 77
Ето и резултата от дебата:
http://society.actualno.com/news_240594.html

# 78

Добре звучи ,айде да видим какво ще стане.

# 79
# 80
  • Burgas
Е,  Sad мен няма да ме огрее. Отварят август, а аз след 20 юли ще си чакам бебока, това значи че няма да раждам в Бургас за съжаление Cry
Септемврийките ще се похвалят после Wink

# 81
  • Бургас
Имам странното усещане, че и част от септемврийките като мен например няма да ни огрее и май пак ще се доверя на бургаската болница.  Tired

# 82
Аз съм от ноемврийките,но ако не сключат договор със ЗК,аз също ще пропусна удоволствието да родя там и да платя сума ,започваща от 750 лв. и ще трябва да раждам в нашата "прекрасна болница"!

# 83
  • Бургас
аз където е моята докторка- там съм и аз! Стига да е в Бургас, разбира се! Държа да е с бургаско ЕГН!   Party

# 84
Записвам се да следя темата  Wink

# 85
И аз имам странното чувство, че няма да успеят с документацията на време. Аз съм от ноемврийските мами, въпреки че има много време до тогава, пак ми се струва, че нещо няма да е наред, ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ КЪДЕ ЖИВЕЕМ - БГ, тук всичко става моооого бавно.

Аз също нямам намерение да им плащам 750лв. Следователно - искам, не искам - Сливен.

# 86
Ами,anipalaz,направо да пускат подписката,не знам колко подписа ще трябват ,но съм сигурна,че и колкото да са ще се съберат!

# 87
Лошото е че там пак ще практикуват,, бургаските специалисти ''от Окръжна болница.

# 88
Ами може да са същите "специалисти",но поне отношението в частните клиники е коренно различно от това в държаните болници!
Поне да не се държат с родилките като с бездомни кучета! #2gunfire #Cussing out

# 89
Да, това би трябвало да е така ,макар че има много лоши отзиви и за отношението в частните клиники -примерно клиниката на Мазнейкова в София.Но тук при нас предполагам в началото поне  ще са мили.

Общи условия

Активация на акаунт