Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 822
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
Не искам да го изкарвам по-черен от дявола,напротив човек като човек. Да, държи се странно и несигурно и с поведението си дразни.Но искам да го разбера,защото е ценен човек като цяло,а не просто поредна забивка.
Не казвам,че познавам всички водолеи,но замисляйки се едни 90% от средата,в която се намирам са все мъже водолеи и са ми до болка познати и всичките ги обичам като приятели,те не гледат на мен като на жена,а като на равна/приятел,може да не съм се чувала с някой от месец,но обадя ли му се с молба ще дойде до 10 минути.Такива са,приятели до гроб,верни (към тези,които обичат и уважават),раздават се,помагат,работят като луди (имам няколко екземпляра,които телефона си не поглеждат часове наред,докато не си свършат работата),като ги захапе кучето и не спират,все творят,все мислят,понякога като малки деца,но пък това им е чара. Не познавам никой от ония, за които говорите-зловещите женкари и свалячи и съм сигурна,че и този не е от тях.
Да,има една сериозна връзка зад гърба си,много е обичал,простил е няколко прегрешения,ама чашата преляла и който от където... Да,има ухажорки-умен е, хубав, с хубава работа,самостоятелен,но затворен.Виждала съм го преди като бяхме в обща компания,как някоя нагло му се сваля,а той колко тактично отказва,запазва й достойнството и не се възползва.
И светец не е,но си заслужава.
Да, не ми е приятно да стоя и да се надявам,но и аз съм си виновна,защото имам сливи в устата и не мога да му призная какво чувствам и искам.
Сега ще си кажете поредната заспала,дето не знае какво прави и иска и оставя някой да й се качи на главата.Е не е така. Виждала съм много долни номера и много "заспали" дами и господа,но  мисля,че в конкретния случай има и още нещо.Ето това нещо искам да разбера.
Риба в морето много,не съм си умряла на ината вкъщи на дивана да се тръшкам, да рева за него,все пак и в мен има водолейско,но ако мине толкова много време,а нещо все те връща при този човек,значи все нещо трябва да се случи.Просто започна да се протака твърде дълго, а телешкото в мен иска да се свалят картите на масата и един път да се свърши завинаги. И така...

# 286
  • Тра-ла-ла
My_Sweet_Evans, 3 пъти ти връзва тенекия в последния момент и още търчиш след него?! Момиче, имай себеуважение!!! Да не си си намерила сърцето на улицата?!

По темата...имала съм кратка връзка с Водолей. А от около 2 години ме ухажва друг представител  на зодията. Тия не са мъже за една жена. Даже често и не се крият от харема какви ги вършат. И са големи лигльовци.

# 287
  • някъде там
My_Sweet_Evans, 3 пъти ти връзва тенекия в последния момент и още търчиш след него?! Момиче, имай себеуважение!!! Да не си си намерила сърцето на улицата?!

По темата...имала съм кратка връзка с Водолей. А от около 2 години ме ухажва друг представител  на зодията. Тия не са мъже за една жена. Даже често и не се крият от харема какви ги вършат. И са големи лигльовци.
тъкмо тъй си е, даже един водолей ми вика7 Аз не искам да се обвързвам, просто обичам да си правя секс , само секс по много....
е.... от цвят на цвят да си галят егото... Това е истината!

# 288
Здравейте! Бях решила да не се меся повече по форуми за зодии,защото смятам,че човек е много повече от зодията си от астрологична гледна точка + и средата в която е израснал, за това не може да кажем,че всички от една зодия са чиста порода психопати  Laughing
Сегашният ми приятел е водолей,когато се запознахме, около 2 месеца се държа доста негативно с мен и не знаех на какво се дължи това,имах чувството на моменти,че откровено ме мрази,макар с този човек да съм имала не повече от 2-3 разговора.И в един момент от нищото ми изля цяла тирада,колко ме харесвал и искал да е с мен.Мислех,че се шегува,но ето няколко месеца по-късно сме още заедно и всекидневно ми доказва,че държи на мен. Домошар е,не обича да излиза по заведения,най му е добре като си е вкъщи,има много познати и всичко го харесват,но той си има определен кръг от приятели и излиза само с тях,работи много-на моменти все едно живота му зависи от това,има си и хоби и когато се занимава с него,просто нищо друго не може да му привлече вниманието.Привързан е много към семейството си. Мисля и към мен също,дава ми свобода,не ми се меси в нещата,но аз често искам съвети от него,защото е по-отговорен и дисциплиниран от мен,но ревнува доста,макар и прикрито.Аз също го ревнувам,но никога не съм го показвала,знам че е харесван,но знам също,че е избрал мен,така че не се притеснявам. Има пълна свобода и никога от нищо не го спирам,даже го насърчавам и той все се връща при мен,не е имало ден от как сме се обвързали, в който да не ме е потърсил.Май това е ключът към сърцето им-да имат пълна свобода и да не са ограничени,тогава сами си поставят граница. Харесва ми отношението му,кавалер,някак старомодно и чаровно,за мен това е мъжът с главно М във всяко отношение.Отговорност и стабилност-това са думите,които го описват,пред него аз изглеждам отвеяна,макар да съм от земна зодия.Ако има значение неговият асцендент е козирог.

Преди време имах и друга връзка с водолей-тотален домошар,от вкъщи на работа и обратно.Много семейно ориентиран,а аз бях твърде млада за това и се разделихме,но бяхме заедно 3 години,не ми е изневерявал,още сме много добри приятели,но за връзка с него и дума да не става,нямаше искра,страст,всичко беше много мудно и по-скоро го карахме като приятели отколкото като нещо повече.Но пък е точен човек, може да се разчита на него за всичко.

Явно водолеите са на двете крайности,аз също не познавам никои от любовчиите  Laughing поне за сега Simple Smile

# 289
Забравих да добавя,че това, в което не си приличаме е това, че аз съм малко прибързана,иска ми се някои неща да се случват тук и сега, а той има нужда от време,за да мисли нещата от всички страни.И понякога е отвеян,седи и гледа в една точка като добиче,но аз не го закачам,като му мине сам идва.

# 290
Питаш за съвет но не приемаш.Докато имаш сливи в устата ,както сама казваш нищо няма да излезе.Пак ти казвам давай директно,и чакай реакция от там нататък вече си прави заключения.Много е възможно въобще да не разбира че го харесваш и да си мисли че сте приятели.Затова виждате се говорите и вече преценяшаш според ситуацията.

# 291
Държал се резервирано,заради една снимка,която той толкова е извадил от контекста,че решил,че все още имам отношения с бившия си и да не се месел....плюс и някои неща,които бях казала тогава.Хвана ме яд,толкова детско от човек,който отива към 30те,всякаква липса на комуникация и прибързани заключения.Тръгнах си,даже не ми се и занимаваше повече да се обяснявам. На следващия ден хиляди съобщения и извинения от негова страна. За какво си направи труда не го знам и без друго му казах да не се занимава с мен повече,просто чашата беше преляла и не исках повече да го чувам и виждам. След съобщенията му пак ми падна пердето и си му написах всичко от-до,какво съм чувствала,какво съм искала и т.н.
Пак потъна вдън земя,никакъв отговор. Ясна е работата.

# 292
Момичета, а какво мислите за мъж водолей и жена козирог? Май особено неподходяща комбинация?  Grinning

# 293
  • София
Бившето ми гадже, а и бившият ми мъж са водолеи. Много са различни - единия разпилян, другия подреден, единия супер ларж, другия ужасяващо стиснат, гаджето не ми изневери, но бившия ми мъж да. Гаджето нямаше самочувствие, а мъжа ми огромно и непокрито. Така че.... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт