Не казвам,че познавам всички водолеи,но замисляйки се едни 90% от средата,в която се намирам са все мъже водолеи и са ми до болка познати и всичките ги обичам като приятели,те не гледат на мен като на жена,а като на равна/приятел,може да не съм се чувала с някой от месец,но обадя ли му се с молба ще дойде до 10 минути.Такива са,приятели до гроб,верни (към тези,които обичат и уважават),раздават се,помагат,работят като луди (имам няколко екземпляра,които телефона си не поглеждат часове наред,докато не си свършат работата),като ги захапе кучето и не спират,все творят,все мислят,понякога като малки деца,но пък това им е чара. Не познавам никой от ония, за които говорите-зловещите женкари и свалячи и съм сигурна,че и този не е от тях.
Да,има една сериозна връзка зад гърба си,много е обичал,простил е няколко прегрешения,ама чашата преляла и който от където... Да,има ухажорки-умен е, хубав, с хубава работа,самостоятелен,но затворен.Виждала съм го преди като бяхме в обща компания,как някоя нагло му се сваля,а той колко тактично отказва,запазва й достойнството и не се възползва.
И светец не е,но си заслужава.
Да, не ми е приятно да стоя и да се надявам,но и аз съм си виновна,защото имам сливи в устата и не мога да му призная какво чувствам и искам.
Сега ще си кажете поредната заспала,дето не знае какво прави и иска и оставя някой да й се качи на главата.Е не е така. Виждала съм много долни номера и много "заспали" дами и господа,но мисля,че в конкретния случай има и още нещо.Ето това нещо искам да разбера.
Риба в морето много,не съм си умряла на ината вкъщи на дивана да се тръшкам, да рева за него,все пак и в мен има водолейско,но ако мине толкова много време,а нещо все те връща при този човек,значи все нещо трябва да се случи.Просто започна да се протака твърде дълго, а телешкото в мен иска да се свалят картите на масата и един път да се свърши завинаги. И така...