Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 910
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Водолеите са много ревниви , но са интелигентни и не го показват .
Също така смятам , че не изневеряват .

# 106
  • София

Ох, не обобщавай така Simple Smile Бившият ми водолей за 10 години връзка да не изброявам колко настрани беше имал.
Казвам го не за друго, а за да не се лежи на таз кълка - водолей е, значи не изневерява.
Както не ми харесва и Stallion  как обобщава - що аз съм еди какъв си, значи водолеите са такива.

# 107
Е , много ясно , че не трябва да се обобщава ...  Laughing но просто познавам много Водолеи - всичките ми приятелки са женени за Водолеи и такива са ми наблюденията .
Всяка зодия си има няколко различни типа - макар да ги обединяват общи черти / като разсеяност и фантазиране примерно в случая с Водолеите / така има и такива , които изневеряват , разбира се .

# 108

Ох, не обобщавай така Simple Smile Бившият ми водолей за 10 години връзка да не изброявам колко настрани беше имал.
Казвам го не за друго, а за да не се лежи на таз кълка - водолей е, значи не изневерява.
Както не ми харесва и Stallion  как обобщава - що аз съм еди какъв си, значи водолеите са такива.

Повечето водолеи, които познавам са точно такива, каквито написах - за това съм го написал по-обобщено. Иначе прекрасно знам, че колкото водолеите са еднакви, толкова са и различни, а това май важи за всичките зод. знаци, не само за 11-тия. Wink

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 13:04 от Stallion

# 109
Ох, на първа страница в подфорума е темата за моята зодия-Стрелец и за тази на мъжа ми-Водолей  ooooh!, леле, колко сме важни Joy

Еее колко теми за вас бе Водолеи.
Обичате много май да сте ц-р на внимание, особенно на женското такова.   Wink
Но аз си ви обичам, нищо, че сте странни птици.

# 110
И аз тук с мъж водолей. Кръстника - и той водолей.
Общителни при всички случаи.
Избухливи като им кипне или като пийнат малко  Mr. Green
Ценят семейството. Повече са домошари.
Личните ми впечатления.

# 111
  • В голямото море...Живот
Да се цопна и аз  Mr. Green
Първата ми голяма любов беше Водолей  ooooh! години се влачихме в телефонни разговори и посещения от моя страна....писна ми.
Настоящият ми отново е Водолей  Confused Писала съм на няколко места - война на всички фронтове  Close
По-малък е от мен с 9год ,но това не пречи да се опитва да ми внуши,че нищо не знам и нищо не мога.
В този ред на мисли -
-манипулатори
-параноици
-ревниви/до маниакалност/ - такива филми е правил  ooooh!
-мързеливи
-избухливи
-стиснати,но само за тяхното си.Чуждото е общо.
-фантазьори
-претенциозни
-много от тях стават алкохолици поради невъзможността да се справят с проблемите
.....
НО и
-верни/поне моя/
-държат на семейството и семейните връзки
-принципни
- сигурно има и още,но сега не се сещам  Mr. Green

за допълнение - най-добрите ми приятелки са Водолейки,и двете  Mr. Green
Но пък се различават много.Но си ги обичам еднакво!

# 112
-стиснати,но само за тяхното си.Чуждото е общо.
Много вярно!  Mr. Green  Ако искате да поддържате добри отношения с повечето Водолеи никога не им искайте храна или пиене от това, което ядат/пият/пушат в момента. Направите ли го, в техните очи ще станете муфтаджий/ки и ще ви отбягват да не би пак да им искате ядене/пиене и цигари. По-охотно ще ви дадат пари сами да си купите, отколкото да вземете от тяхното. Знам го със сигурност, защото знам аз как се чувствам, когато сестра ми или някой друг прояви наглостта да ми каже "дай една глътка" или "дай цигара" при положение, че магазинът е на 2 мин. път от нас и може да иде да си купи. Не случайно си крия яденето и пиенето в стаята, вместо в хладилника. Само като чуя "дай" и ми се ще да  #2gunfire искащият.

# 113
  • София
Аз пък на моят бивш мъж водолей 10 години му бърках в чинията и отпивах от чашата, без да съм усетила такова нещо  Joy

# 114
Ми, аз ти го казах и в скорпионската тема- аз и водолея, не сме един за друг просто. Силна непоносимост изпитвам  към тези мъжове, а както съм разбрала- и те към мен. Е, някои се усещат колкосъм им ценна, ама- късно е, либе... Simple Smile
Верни ли? Семейство? Ха- ха!

# 115
Аз пък на моят бивш мъж водолей 10 години му бърках в чинията и отпивах от чашата, без да съм усетила такова нещо  Joy

Ако е влюбен (или е бил някога) в теб даже сам ще ти предложи и ако бръкнеш в чинията, както ти се изрази, нищо няма да ти каже. Но ако сте само приятели или познати - по-добре да не пробваш.  Laughing 

# 116
Ми, аз ти го казах и в скорпионската тема- аз и водолея, не сме един за друг просто. Силна непоносимост изпитвам  към тези мъжове, а както съм разбрала- и те към мен. Е, някои се усещат колкосъм им ценна, ама- късно е, либе... Simple Smile
Верни ли? Семейство? Ха- ха!
Оффф ... Дренке , моят е Водолей , а ако знаеш каква консерва е  ooooh!
Аз съм Скорпион като теб и аз залитам повече и съм скитня . Той си е домошар , гледа детето повече от мен , страшно ми помага ...
Друг е въпроса , че сме различни наистина ....

# 117
НА теб съм склонна да вярвам, защото иначе не виждам как би го търпяла. Не за друго, а щот си скорп Mr. Green

# 118
НА теб съм склонна да вярвам, защото иначе не виждам как би го търпяла. Не за друго, а щот си скорп Mr. Green
Twisted Evil
Търпя го , защото е много добър и хубав .
Иначе сме от различни планети просто ... така ми идва да го наритам понякога .
Имала съм гадже Дева с много по - труден характер , еми не ме дразнеше хич , за разлика от Водолея ...
Добре , че не прекалява , пък и на мен не ми дреме особено  Wink

# 119
  • София
Я каква тема имало?Да взема да се разпиша,че и моят мъж е водолей.

Общи условия

Активация на акаунт