Имаме си добри и лоши страни
същата работа. едно време изкара един от дискотеката само,защото поиска да танцува човека с мене.моичкия запали подметките и го изкара навън да го пита аджеба с кой иска толкова да танцува.....
честно,незнаех,че и водолеите сте ревнивци. мислех ,че това е присъщо за скорпионите.е и не само за тях де. но за водолеите го чувам сега.държа обаче на лични да ми кажеш кое е другото ,което не обичате.

. Реших, че нещо се е сетил и след 5-6 минути ще се върне. Да, ама не! Изчезна бе! Тръгна си. Ей така раз-праз! Направо ме втрещи.....Уранова работа. Е, сдобрихме се после, ама хич не беше лесно 
. Реших, че нещо се е сетил и след 5-6 минути ще се върне. Да, ама не! Изчезна бе! Тръгна си. Ей така раз-праз! Направо ме втрещи.....Уранова работа. Е, сдобрихме се после, ама хич не беше лесно
,след подобна реакция.незнам,недоумявам някои неща или подобни неща.
.
), за децата си са много всеотдайни, имат силно чувство за отговорност към семейството.Спонтанни са, имат страхотно чувство за хумор, интелигентни и много умни.Спортни натури.
така е