Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 914
  • 293
  •   1
Отговори
# 90
Аз и мъжа ми сме водолей
Имаме си добри и лоши страни  Peace

# 91

А едно нещо, което не трябва никога да правиш... Не сме свадливи личности, но като ни писне нещо почваме да се караме. И ако се карате, дето се вика и за най-дребната глупост, недей да му пробутваш неща от рода на "ще си намеря друг", защото до някое време няма да се връзва, но после ще преброи колко пъти си му го казала и ще го вземе на сериозно. Това последното ти го казвам от личен опит. Бившата ми го каза веднъж и след това при всяко завъртане на главата й в грешната посока (тоест не към мен), в моята звучеше все това: "отидох в Плевен и срещнах някой. Сега отивам в Ловеч и може и там да срещна някой". Ако я беше повторила тая шега само още веднъж, тя щеше да е зарязаната, а не аз.  Rolling Eyes  И това важи за 99% от колегите водолеи -
хахахахах,Corus_S3,това направо ме разби. Laughingна мен ми звучи като отключване на качеството ревност.м/удругото май всички сме така. като ни се натяква нещо дълго време започавме да се оглеждаме дали действително не е така.

# 92

А едно нещо, което не трябва никога да правиш... Не сме свадливи личности, но като ни писне нещо почваме да се караме. И ако се карате, дето се вика и за най-дребната глупост, недей да му пробутваш неща от рода на "ще си намеря друг", защото до някое време няма да се връзва, но после ще преброи колко пъти си му го казала и ще го вземе на сериозно. Това последното ти го казвам от личен опит. Бившата ми го каза веднъж и след това при всяко завъртане на главата й в грешната посока (тоест не към мен), в моята звучеше все това: "отидох в Плевен и срещнах някой. Сега отивам в Ловеч и може и там да срещна някой". Ако я беше повторила тая шега само още веднъж, тя щеше да е зарязаната, а не аз.  Rolling Eyes  И това важи за 99% от колегите водолеи -
хахахахах,Corus_S3,това направо ме разби. Laughingна мен ми звучи като отключване на качеството ревност.м/удругото май всички сме така. като ни се натяква нещо дълго време започавме да се оглеждаме дали действително не е така.
Еми какво да направим? Повечето сме такива. Да се опитваш да промениш водолей за да не те ревнува е все едно да се опитваш да стопиш ледниците на планетата със запалка.  Rolling Eyes 
Веднъж с нея отидохме в едно кафе, където се събираха редовно колегите й от университета. И един от тях като я запрегръща ми идеше да стана и да му фрасна главата в стъклената маса. Има и едно друго нещо, което не обичаме, но него ще ти го кажа на лични. Така, де, трябва си и малко мистерия да има около нас. Че ако се разкрием на 100% пред света няма да ви е интересно да откривате нови и нови черти от характера ни.  Laughing 

# 93

Еми какво да направим? Повечето сме такива. Да се опитваш да промениш водолей за да не те ревнува е все едно да се опитваш да стопиш ледниците на планетата със запалка.  Rolling Eyes 
Веднъж с нея отидохме в едно кафе, където се събираха редовно колегите й от университета. И един от тях като я запрегръща ми идеше да стана и да му фрасна главата в стъклената маса. Има и едно друго нещо, което не обичаме, но него ще ти го кажа на лични. Така, де, трябва си и малко мистерия да има около нас. Че ако се разкрием на 100% пред света няма да ви е интересно да откривате нови и нови черти от характера ни.  Laughing 
така както обясняваш станалите събития  така да ми приличаш на моя скорпион..... ooooh!същата работа. едно време изкара един от дискотеката само,защото поиска да танцува човека  с мене.моичкия запали подметките и го изкара навън да го пита аджеба с кой иска толкова да танцува.....  ooooh! Embarassedпредставям си какво е станало отвън. newsm66 fight честно,незнаех,че и водолеите сте ревнивци. мислех ,че това е присъщо за скорпионите.е и не само за тях де. но за водолеите го чувам сега.държа обаче на лични да ми кажеш кое е другото ,което не обичате. Whistling

# 94
Я, да не зарязвам и аз втората си по пристрастие зодия - Водолеите.
Бе това за ревността е вярно, но те го показват по един съвсем различен начин. Това с боя, хвърлянето на искри и тупалкането е по-характерно за "мъжкарите" от зодиите Лъв, Овен, Стрелец, Скорпион. При водолеите работата стои по-друго яче, макар че и те понякога прибягват до силови похвати, случвало ми се е. Ето ви един пример:
Случи се преди години, когато бях щастливо неомъжена и си имах гадже водолей.
Та излизаме един ден двамата навън някъде. Седнахме в едно заведение. От една съседна маса някакъв ми мяташе белтъци и току ми се подсмихваше мазно-мазно. И аз едно такова флиртаджийски "хихихии-хихихи".... Blush
водолеят се правеше, че нищо не е забелязал или поне аз си мислих, че нищо не забелязва. Е да, но в един момент човекът просто стана от стола и без да каже нищо тръгна към врата да излиза. И излезе! Rolling Eyes И седя аз и се чудя - ама къде отиде този сега  newsm78 newsm78 newsm78. Реших, че нещо се е сетил и след 5-6 минути ще се върне. Да, ама не! Изчезна бе! Тръгна си. Ей така раз-праз! Направо ме втрещи.....Уранова работа. Е, сдобрихме се после, ама хич не беше лесно

# 95
Я, да не зарязвам и аз втората си по пристрастие зодия - Водолеите.
Бе това за ревността е вярно, но те го показват по един съвсем различен начин. Това с боя, хвърлянето на искри и тупалкането е по-характерно за "мъжкарите" от зодиите Лъв, Овен, Стрелец, Скорпион. При водолеите работата стои по-друго яче, макар че и те понякога прибягват до силови похвати, случвало ми се е. Ето ви един пример:
Случи се преди години, когато бях щастливо неомъжена и си имах гадже водолей.
Та излизаме един ден двамата навън някъде. Седнахме в едно заведение. От една съседна маса някакъв ми мяташе белтъци и току ми се подсмихваше мазно-мазно. И аз едно такова флиртаджийски "хихихии-хихихи".... Blush
водолеят се правеше, че нищо не е забелязал или поне аз си мислих, че нищо не забелязва. Е да, но в един момент човекът просто стана от стола и без да каже нищо тръгна към врата да излиза. И излезе! Rolling Eyes И седя аз и се чудя - ама къде отиде този сега  newsm78 newsm78 newsm78. Реших, че нещо се е сетил и след 5-6 минути ще се върне. Да, ама не! Изчезна бе! Тръгна си. Ей така раз-праз! Направо ме втрещи.....Уранова работа. Е, сдобрихме се после, ама хич не беше лесно
Аз някъде по-напред в темата май на теб бях написал, че ако прекалите с флиртовете с други мъже в присъствието на водолей или прекалите с шегите, които споменах няколко поста над този - има голяма вероятност да бъдете зарязани, ама кат' гле'ам ти и сама си го разбрала преди години.

# 96

нур,това,което си написала като пример така да ми прилича на една друга зодия ...и понеже е много близко като период до водолея,т.е. козирога,сигурно имат много взаимствано .имам в предвид,че и козирозите ,поне този ,който аз познавам е точно такъв. седи,седи,нещо му докривее или нещо не му е харесало в поведението на някого,просто става без обяснение  и си тръгва. ама няма това или онова.и съответно аз лично съм оставала така #Crazy ,след подобна реакция.незнам,недоумявам някои неща или подобни неща. newsm78

# 97
Много пъти съм искала да пусна такава тема, аз съм омъжена за Водолей и до ден днешен има неща които не разбирам и с които ме изненадва.Мога да кажа, че са адски потайни и че не обичат да бъдат разгадавани.Като всеки имат и лоши и добри страни на характера.Тези които аз намирам за лоши:стиснати, склонни са да се пазарят за всичко, но за себе си са доста ларж - обичат да си купуват хубави дрехи, колата също не е без значение каква е.Няма капка романтика в тези хора.Не обичат да се говори за чувства, да се анализират поведението, отношенията на партниорите.Но иначе много обичат да спорят, и винаги са прави, адски големи философи.Като цяло са доста големи егоисти, лакоми са Simple Smile.
НОООО не изневеряват на партниора(поне аз така си мисля Simple Smile), за децата си са много всеотдайни, имат силно чувство за отговорност към семейството.Спонтанни са, имат страхотно чувство за хумор, интелигентни и много умни.Спортни натури.
Забравих да добавя към нещата дето ме дразнят, не знам но моя Водолей изобщо не е разхвърлян, а напротив,ужасно даже дразнещо подреден, относно пари документи и пр., не говоря за мръсни чорапи и дрехи.
Създават впечатление, че са дейни, но всъщност много обичат да си поспиват, похапват и полежават на дивана Grinning
Това е моят водолей,не познавам много други.

newsm10 така е

# 98
Еее колко теми за вас бе Водолеи.
Обичате много май да сте ц-р на внимание, особенно на женското такова.   Wink
Но аз си ви обичам, нищо, че сте странни птици.
newsm10

# 99
ivafara, абсолютно съм убедена, че има силно влияния в хороскопа си на Водолей. Ако не друго, най-малкото венера му е там, тя се движи почти със скоростта на земята около Слънцето, така че щом е Козирог Венерата му е или в Стрелец, или в Козирог, или във Водолей, като според мен е там. Ама аз пък съм много пристрастна точно към тази позиция на Венера....Преди време бях шмугнала един линк за това нещо, кой го чел, кой не. И аз имам подобни прояви понякога, ама е странно върху теб да падат  newsm78

http://www.magicaura.com/article/126/

Важи и за мъже, разбира се, но преди всичко за жени с Венера във Водолей.  поради съседството си в зодиака, много често има Риби с такава позиция на Венера в хороскопа си.

# 100
нур,моята венера е в овен.това хубаво ли е или лошо?а по повод този мой познат козирог,който казвам,че се доближава до водолея по това,което беше обяснявала,незнам каква му е неговата венера.в същност,венера в/у какво влиае?

# 101
Ами влияе на начина, по който приемаме другите, на чувствата, на начина ни да се привързваме и обвързваме. Примерно ти може да си нежен и ревлив Рак като зодия, но Венера да ти е била в Близнаци. Е такъв човек, вярвайте ми няма да седне да си дърпа косите, ако нещо в една връзка не потръгне, което е нормално за типичния Рак. Този конкретен Рак доста по-леко ще приеме факта, така "по близнашки" да го наречем, и ще продължи напред, без кой знае колко втрисания и сълзи. А Венера в Овен....Чакай да не занимаваме тука колегите, ще ти пейстна нещо в нашата тема. Акуариуси -   bouquet

# 102
(...) Чакай да не занимаваме тука колегите, ще ти пейстна нещо в нашата тема. Акуариуси -   bouquet
Нали сме добрички ще ти простим лиричното отклонение от темата. Grinning Grinning

# 103
  • София
Мъже Водолеи не познавам. Мнооооого отдавна първото ми гадже беше Водолей, но аз бях малко глупаво девойче и не можах да го опозная добре. 
Много от нещата, които пишете са валидни за всички мъже. Не мога да повярвам само, че мъжете водолеи са ревниви. Със сигурност са склонни към изневери, тъй като се отегчават лесно и вероятно не са много романтични.
Относно зодиите и мъжете по-добре да отида при Риби, Дева и Овен.
Явно съдбата е преценила, че познанствата с хора от зодията ми не са ми здравословни и не ме е срещала с такива.
А репликите за жените Водолейки ги подминавам с величествено мълчание, както често правя в живота (пък нека злобите ме мислят за гадна и надута)

# 104
Не мога да повярвам само, че мъжете водолеи са ревниви.
Пфф, по-ревниво "животно" от водолея няма. Това, че не го показват по никакъв начин не означава, че не са ревниви. Само му дай повод и ще ступа конкурента както са се биели по баровете в дивия запад. Аз също съм адски ревнив, но не го показвам.

Общи условия

Активация на акаунт