Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 897
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Лудница е живота с водолеи,поне с моя водолеичо е така.Без да съм се изтересувала от зодий никога,сега като чета с коя зодия си подхождъм е точно тази "боболеи" къде вика синчета.

# 226
  • До морето :)
Моя пък е романтичен и любвеобилен  newsm78 Много обича да го галят, да го глезят  Laughing Но пък наистина не може да сте спори с него. Ееееееее, колко пъти съм му казвала нещо и той "Щом така мислиш - добре. Няма да те разубеждавам!"  Shocked Няма: "Ама не си права. Виж как седят нещата" Не, няма такова нещо.  #Crazy

# 227
Ние говорим какво не дава водолеят, а не какво не взима или не приема да получава.

# 228
  • До морето :)
И все пак моя дава любов, и той много ме гали, гушка ме, подарява ми цветя, прави ми вечери на свещи... Тука сигурна идва и фактора от околната среда  Grinning

# 229
Моя пък е романтичен и любвеобилен  newsm78 Много обича да го галят, да го глезят  Laughing Но пък наистина не може да сте спори с него. Ееееееее, колко пъти съм му казвала нещо и той "Щом така мислиш - добре. Няма да те разубеждавам!"  Shocked Няма: "Ама не си права. Виж как седят нещата" Не, няма такова нещо.  #Crazy
Защото си знае, че той е прав, но нито може да го обясни както трябва, нито вижда смисъл да спори. И аз така правя. Примерно по темата за извънземните - не споря и не се опитвам да убеждавам когото и да било. Щом иска наивно да вярва, че сме сами - нека си вярва.  Laughing 

# 230
  • В голямото море...Живот

Няма такова нещо в къщи - от 9 кладенеца вода ще докара, за да ме убеди че не съм права. И винаги става така както той е решил.
Няма романтика, цветя, свещи.....иначе обича да го гушкат, да му казват колко го обичат, да му признават величието... ей такива неща  Mr. Green

# 231

Няма такова нещо в къщи - от 9 кладенеца вода ще докара, за да ме убеди че не съм права. И винаги става така както той е решил.
Няма романтика, цветя, свещи.....иначе обича да го гушкат, да му казват колко го обичат, да му признават величието... ей такива неща  Mr. Green
Освен това при мен има и мислене като на дядо ми.Много трудно приема, че сме модерни хора и не сме живели в епруветка преди да се запознаем.Всяка жена била с повече от двама за него е лека.При нас почти няма романтика, но поне ми казва, че ме обича.

# 232
Симпатични въздухари.

# 233
Всяка жена била с повече от двама за него е лека.
Прав е на 100%!

# 234
Еми тогава ти пожелавам успех да си намериш "не лека жена"...всъщност има начин....ако я търсиш в ранните години на пубертета  Mr. Green

# 235
Еми тогава ти пожелавам успех да си намериш "не лека жена"...всъщност има начин....ако я търсиш в ранните години на пубертета  Mr. Green

А кой е казал, че търся каквато и да е? Отдавна се отказах от това.  Rolling Eyes 

# 236
  • София
Stallion , ти видя ли, че човека, който мисли така е в сравнително напреднала възраст? Това е било валидно преди 50-100 години, учудвам се, че има млад мъж, и то Водолей, който мисли по този начин.
Ако не е много нахално: ти с колко жени си бил?

# 237

А кой е казал, че търся каквато и да е? Отдавна се отказах от това.  Rolling Eyes 

За колко месеца се отказа? Или така звучиш по-секси във форумите?  Joy

# 238
Всяка жена била с повече от двама за него е лека.
Прав е на 100%!
В днешно време не ми се струва валидно.

# 239
Stallion , ти видя ли, че човека, който мисли така е в сравнително напреднала възраст? Това е било валидно преди 50-100 години, учудвам се, че има млад мъж, и то Водолей, който мисли по този начин.
Ако не е много нахално: ти с колко жени си бил?
Ако говориш за връзки - 2 сериозни. Ако питаш за случаен секс - 5 или 6 (не им следя бройката).

lolilita_, отказах се от търсенето около година след като се разделих с бившата. Сега единственото, което търся е точно някоя по-"лека", която да прасна за една нощ и толкоз.  Rolling Eyes 

Общи условия

Активация на акаунт