Жени, какво мислите за мъжете водолеи?

• 33 835
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Колкото по-късно става,толкова повече си мисля да му напиша каквото имам да казвам,то явно друго няма как да е и каквото сабя покаже.Или ще ми отговори или ще изчезне в дън земя. Banghead

# 271
Ами първия път като се е дръпнал най-вероятно е било заради това че си омъжена,сама казваш че след раздялата ти пак е проявил интерес към теб.Да не би да си направила или казала нещо в онзи момент когато казваш че си била неадекватна,та човека да те е разбрал криво.Най-добре е направо да говориш с него и то определено не по телефона.Просто му кажи че искаш да поговорите и да си изясните нещата.Ако се съгласи да се видите бъди директна,питай го направо каквото искаш да знаеш,какво мислиш и чувстваш и дали той има интерес към теб,ако и тогава се държи като пукъл не знам вече какъв съвет да ти дам.Но определено ако продължава да те отбягва не се тормози,а давай напред.

# 272
Само да уточня,бях обвързана,не омъжена Simple Smile
Иначе да,казах някои неща тогава,но защото бях афектирана от мъжете като цяло в този момент Simple Smile и явно е изтълкувано грешно. Както ми се струва май няма да получа шанс да си кажа нещата лично,но ще изчакам още малко.

# 273
Много зависи какво си казала.Ако го е приел лично има голяма вероятност да не ти даде шанс.Аз също съм много краен в решенията си когато някой ме засегне,но умея и да прощавам.Върни лентата назад спомни си какво си му казала и се опитай да го убедиш че си била афектирана и не си била на себеси.

# 274
През изминалата седмица поканих водолея да излезем,но той беше извън страната по работа,пък и усетих някакво нежелание.Реших за себе си,че повече няма да се занимавам с него,защото всеки мой опит да се доближа отново до него удря на камък.
Няколко часа по-късно той ме потърси.Говорихме,смяхме се,идилия. Искал да се видим,разбрахме се,уговорихме се и като дойде въпросния ден-нищо! Писах му небрежно ( не ми стигна смелостта да звънна),още стой невидяно (честно предпочитам дори "seen" пред това).Никакъв го няма никъде-жив ли е,умрял ли,извънземни ли го отвлякоха?!?! Свикнала съм водолеите да сте малко отвеяни по отношение на времето,но все пак става дума за направена уговорка,можеше поне да се обади и да отложи или да обясни,ама на!Нищо! А аз толкова му се вързах,направо ме е яд на себе си  #Cussing out

# 275
  • Sofia
Все още ли ни вест, ни кост от него  #Cussing out

# 276
Не е! Много ме е яд. Знам го,че не е Казанова,поне като човек мисля,че го познавам.Много е чувствителен и го крие с това ледено държание,но наистина не разбирам поведението му. Няма да влезе в открита конфронтация,не само с мен,а и по принцип.Но тук не става дума за това.Все едно някаква шизофрения го гони.  Rage

# 277
Е това и аз като мъж водолей не мога да го разбера.При това положение направо му звънкаш и го питаш какъв му е шибания проблем.Ако наистина има такъв явно е сериозен щом се държи така,но ти трябва да си наясно ще става ли нещо или не.Ако не става не се занимавай.

# 278
Ronniie какво би те впечатлило в една жена и по-скоро някакъв жест направен към теб?Един откровен разговор би ли те уплашил?

# 279
Аз лично дори предпочитам директните разговори,защото често се случва дори да харесвам някоя жена,накрая ми изръсят че ме имат като брат,приятел и такива ми ти работи.Случайно взех да се ровя в зодиите и наистина ми е важно първо приятелството после сериозните неща,ама не ми се получава остава си само приятелството.Странно ми е при твоя човек че в един момент общувате и ви е приятно в следващия никакъв го няма,въпреки че и аз имам такива моменти но са кратки и като обещая че ще звънна или че ще се видим си спазвам обещанията.Относно това какво ме привлича в една жена,определено първо външността,падам си по нестандартно красивото,ако мога така да го нарека,дори често се улавям че ако има лек недостатък по-ме привличат,просто самото излъчване съчетано с красива външност и чар.Затова ти казвам карай направо че е възможно и той самия да не те възприема като нещо повече от приятел.

# 280
За много години приятели! И въпреки новата година моите проблеми са си същите. Водолеят вече 3 път ме кани да излезем,а после изчезва...  Защо въобще си прави труда да ми пише? Чувствам се като глупачка,да се глася,да го чакам и като стане време за излизане той просто да изчезва. Вчера ми звъни,кани ме насреща вечерта, а после изчезва,нито ми пише,нито звъни да каже,че не може,нищо...аз му пиша - не отговаря. И това се повтаря 3 път,като и другите пъти пак той ме покани,а после се покри! Ако не ме харесва защо ме търси и кани? А ако ме харесва защо се покрива? И подчертавам отдавна е излязъл от категорията "тийн",така че не е годините Simple Smile И вярно,че е имало една жена,която му е разбила сърцето,но пък е минало доста време вече. Не разбирам.

# 281
  • някъде там
Я му духвай под опашката на тоя.... егати мухъла! Трий, блокирай и напред. Ще стоиш, ще ти минава времето , че да го чакаш да се накани..... Явно това ти е единственото нещо, което имаш да правиш!!!
Ако не е така покажи му го!
Той е нещото около което безкрайно ще се въртиш ли? Ще ти свирва, само когато той иска , колкото да те види, готова ли си, чакаш ли го и ще изчезва. И .... ти си готова естествено, накотнета , стояща и чакаща. Никой , ама никой не го заслужава това. Цени себе си!

# 282
Просто искам да го разбера.Ето миналия ден бях закъсала посред нощ с колата и той дойде да ме издърпа до вкъщи.Вярно нищо повече,ама все пак ...

# 283
И аз мисля така не се занимавай.Тоя пък голям идиот,или иска нещо или не иска,какво е това разиграване.

# 284
  • някъде там
Просто искам да го разбера.Ето миналия ден бях закъсала посред нощ с колата и той дойде да ме издърпа до вкъщи.Вярно нищо повече,ама все пак ...
И за какво ти е да го разбираш?
Та ти себе си не си разбрала, тръгнала си да се бориш вятъра.... насочи си енергията другаде.
Може и да се ядосаш на думите ми , но след време ще видиш, че съм била права.
Горе главата принцесо,че ще ти падне короната!

Общи условия

Активация на акаунт