За изхождането (ЕБХ) - тема 10

• 23 814
  • 458
  •   1
Отговори
# 420
凤Феникс凰, гащеризончетата са супер сладки, но не слагай такива снимки - пълно е с извратеняци в нета!!!  Peace

# 421
  • София
  Наистина са много хубави  Simple Smile
  За зимата и аз съвсем сериозно се замислям да си ушия или да дам да ми ушият ЕБХ панталонки  Simple Smile

# 422
 Запис  bouquet

# 423
Феникс, да се присъединя и аз към предупреждението. Наистина е опасно с тези снимки. Имам приятелка админ на друг бебешки сайт, която беше изумена и шокирана от това колко юзъри попадат в сайта като търсят по думи от рода на "голо бебе" и други подобни на всякакви езици...
Иначе са страхотни!

# 424
Махам снимката Peace

# 425
Здравейте мами!
Хубаво е, че сте направили среща! Другия път - снимки!
Ние имахме едно много раздвижено лято досега, много пътуване, много нови неща; по едно време бяхме позанемарили ЕБХ, на морето караше само по гащи малкия, и единствено сменяхме напишканите; после имахме един крайно неприятен изнервен период, и за няколко дни върнах изцяло памперса; засега обаче това премина, и мога да се похваля с няколко много хубави дни! Малкият дори се опитва да ми дава някакви знаци, но всеки път различни, и аз докато се усетя... но все пак вече са повече хванатите отколкото изпуснатите пишове!
Така че и аз да се присъединя към общото мнение - най-важно е да сме спокойни и да не броим, тогава нещата стават сами Simple Smile
Oпитвай и с интуиция. Някои деца не съобщават, защото знаят, че майка им усеща.

# 426
凤Феникс凰, гащеризончетата са супер сладки, но не слагай такива снимки - пълно е с извратеняци в нета!!!  Peace
Може, но ги сложи в заключена папка и дай паролата тук във форума. Така хората с търсачките няма да ги намерят.

# 427
Здравейте.
Хайде и аз с няколко въпроса. Моето бебе е на 7 мес и няколко дни. От 2 месеца съвсем успешно "хващам" голямата нужда и той не е акал в памперса. Да обаче, непрекъснато има едно зачервяване по гънките, което ту изчезва, ту се появява. Слагам пудра и много рядко мажа с крем. Искам да махна противните памперси  Sick, защото видях, че се е подсякъл на дупето.
Та въпросът ми е - как да хващам пишкането  newsm78? Разкроих няколко тензухени пеленки и ще ползвам тях. Но нощем как ще стане? Ако го вдигна - няма да заспи поне час. Как ще стане навън, когато сме в колата  newsm78? Разбирам, че интуитивно повечето от вас действат и се получава, разбирам и, че малко съм закъсняла с прилагането, ама направо се отвратих от тея хартиени боклуци /извинявайте, но нещо ми се насъбра/. И видях, че понякога докато суче - пишка.
Ще е добре да получа съвети и практически примери.
Благодаря на всички за вниманието.

# 428
Ели, аз например не разчитам на интуиция, а на сигналите на Лили. Тя е на 2 месеца и също не е започнала да дава сигнали кога и се пишка. Вероятно защото все още и слагам памперс. Мисля тези дни да и взема 1-2 пелени за многократна употреба и да видя дали ще я науча да си дава знаци когато и се пишка. Въпреки това в момента пак са повече хванатите пишкания от изпуснатите. Вероятно защото през повечето време Лили спи а като спи не пишка. Забелязала съм, че като я сложа да се изпишка преди хранене тя се понапъне и все изкара по някоя капчица. Това до скоро не беше така. Толкова бързаше да яде че надаваше срашен вик само като и махах памперса. Но скоро разбра, че не е чак такава загуба на време да свърши една облечкаваща работа. А и мисля, че като знае какво се очаква от нея и гледа да си го свърши.
Желая ти успех!  Hug

# 429
Влизам и аз в темата-за мое учудване при първото поставяне на гърненце детето се изпишка, на второто се изака и оттогава не е акал в памперса  Shocked. Нямах представа, че е толкова лесно и че детето ще възприеме толкова бързо (умниче ми е то), иначе щях да почна много по-отрано. Прави ми впечатление, че в гърненцето се изаква много по-лесно отколкото в памперса-в памперса започва едно напъване. Сега се чудя колко често да предлагам гърненце-колко често пишка дете на нашата възраст, знаете ли  newsm78. Сигнали по-натам ще започна да разучавам, че сега сме съвсееем в началото.

# 430
easy, хъм труден въпрос. Доста често е най-лесният отговор.
Различинте дечица иман различни омменти в деня , но по принцип най-вече сутрин, и след сън. засега пробвай всеки път, когато се събуди  и пиши отзиви как е.  Успех.

# 431
  • София
  Моята мадама пък ми прави номера на едната си кака, само че каката беше на почти годинка, а тя е на три месеца  Simple Smile А именно иска да пишка само права, така че събуваме гащичките и я придържам права с разтворени краченца над канала в банята и тя пишка и се радва на струята Стандартната поза над тоалетната или вариации на нея почти винаги ми ги отказва освен ако не е много на зор  Simple Smile

# 432
Моят бебок пък напоследък започна да ръмжи като му се допишка, така че за мое учудване памперса остава почти винаги сух- последните дни използвам по 1-2 на ден (сменям след всяко напишкване), а нощем обикновено е по голо дупе и остава сух. Обаче от няколко дни (всъщност откакто започнах да му давам да опитва твърда храна) не иска да го изаквам над мивката. В памперса също не иска, та го оставям да седи на пелена и така ака. Мисля да пробвам да го сложа на гърне- може да иска да е по-самостоятелен Simple Smile

# 433
Тъкмо за ръмжането чета - той ръмжи и докато ида пелената мокра. С тея тензухените по колко пъти пера, не си е работа. Сега е лесно, че майка ми е тук, а после не знам...НО има изненадващ ефект - дупето му е с нормален цвят и подсичанията ги няма, както и зачервяванията. Сутрин пишка често, следобяд не. Нощем все още слагам памперс, който сутрин тежи. Ще упорствам и ще видим - дано има ефект. Проблем е, че той се дразни от постоянното събличане и обличане  Tired.

# 434
Елена, не може ли да сложиш тензухената пелена на нещо непромокаемо и бебето без нищо отгоре?
Аз ползвам еднократни пелени, но доста често го оставям на коженото канапе гол, слагам една кърпа отдолу (за да му е мекичко на дупето).
А през нощта така се получи че като го изпишкам и го сложа в леглото заспива мигновено. Трябва да го събудя за да му сложа памперс и аз го оставям гол. И така до следващото изпишкване. И се оказа че остава сухо леглото Simple Smile
Да споделя- преместих бебето в стаята при Алекс, на отделно легло- оказа се, че малкия спи по- спокойно на отделно легло. Алекс беше съвсем различен, за него имах усещането че трябва да е много близо до мен!

Общи условия

Активация на акаунт