За АПРИЛката е вече време бебенце в ръце да вземе

• 17 850
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
Честити бебки на Дея, Зеленото око и Поем, да са ви живи и здрави!!! И бързо възстановяване за вас!!!

Мамочка, и Герито хълца след всяко ядене, педито каза че е нормално, нахранила се е малката душичка  Heart Eyes Аз чакам малко и и давам малко водичка и спира.

На всички мамчета, които са все още 2 в 1 стискам силно палци за леко и безпролемно раждане!!!

# 106
Честити рожби на Дея, zelenoto oko и poem!

Благодаря за темичката  Simple Smile
Бебето излиза все по-голямо, моят таз и изобщо аз съм много дребна, а и този път при прегледа заяви че главичката е още много високо и изобщо не се опитва да навлиза към малкия таз. Всички мами навън също постоянно ми повтарят колко високо го нося бебето и аз самата почвам да се притеснявам.

Aila, моят корем така и не слезе надолу, а и за килограмите на бебо .....  мисля че е относително .....
ако е много голям пък наистина не е зле да се помисли и за друг вариант. Аз лично смятам, че природата ни е създала да раждаме по този начин .... и може би само при редки случаи трябва да се прибягва до оперативни намеси. аз съм сравнително висока, но имам тесен таз сега като гледам малкия и се чудя как и откъде излезе а не е толкова голям все пак 3600.

Успех и стискам палцина всички чакащи мами

Последна редакция: ср, 15 апр 2009, 19:39 от Vili Shildarova

# 107
  • София
Честити рожби на Дея, zelenoto oko и poem! Живи и здрави, лъчезарни и щастливи да растат малките душички!

Дена, Емануела, добре дошли! Много да нацелувате малките си мъже и дано са все така послушни! Hug

# 108
Честито на всички майчета и техните рожби.
 Ние сме добре. Деня ни минава в едно- хранене, преобличане и спане и така .........
На тези, които очакват да родят пожелавам леко раждане. Повече ще пиша друг път, че сега ни е време за къпане. Обещавам и снимки да пратя.

# 109
ах, коло много бебета!
ЧЕСТИТИ РОЖБИ НА ВСИЧКИ НОВИ МАМИ! БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЕ СЛУШКАТЕ!

emanuela 88, Hug Hug  ти си моята гордост ,с този голям мъж, хахах а уж аз бях с голямото бебе.Радвам се ,че сте добре и ти си толкова щастлива.

Aila, благодаря за подкрепата.

Ние с бебо сме добре.Мисля ,че преодоляхме бума в растежа без много сътресения ,освен ,че се харнихме на 2 часа,но сега всичко е ок и кърмата ми се урегулира.

Целувки и успех на мамите 2 в 1
Мара Каси , Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 110
  • София
  Честити Бебенца   bouquet
   Благодаря ви за успокоението, много ми се иска да родя нормално или поне ако се наложи както предния път заради седалищното предлежание, поне раждането да си е започнало само. Смятам че в този случай бебенцата са по-готови за срещата с външния свят. Не знам дали ще ми стигне обаче смелост да откажа секцио, ако лекарката ми все пак реши че се налага. По принцип и имам доверие и тя е съгласна да пробваме нормално, но ако тръгне да се ражда преди термина.... Имам още време да реша, все пак насила никой не може да ме накара да отида за планово секцио....

# 111
  • София
Здравейте милички,

Честито на всички новообебили се мами!

Ние сме си вкъщи от петък, но не смогвам да изчета всичко, камо ли да пиша...

Бебка е невероятно спокойно човече. Промрънква лекичко само като стане време за хранене иначе гласчето не може да й чуе човек. За сметка на това аз съм в много ревливо настоение и компенсирам и за бебчето. Първите 2-3 дена вкъща бях неутешима, само някой да ме заговори и започвах.... Сега гледам да вляза в ритъм и да се владея малко повече.

Педиатърката ми каза, че имаме колики, ама нали мъничето на плаче и даже не бях забелязала. Сега на храненията след 7 вечерта давам по 10-15 капки Еспумизан и май нямаме кой знае какви проблеми. Мисля ако се засилят нещата да давам и чайчето на Хип. Ние иначе вода не пием, аз предлагам през нощта като се събуди, но малкото човече си иска цица за кратко и пак отнася....

ХЪЛЦАМЕ! Често и много продължително. Бебка подскача цялата, не може да заспи и изглежда много озадачена от това какво се случва с нея. Оригвам я, давам водичка ама нищо не помага. Моля за съвет как да й помогна.

Две питания:
- Кога може да излизаме навън?
- кога започват да виждат и да се усмихват?

Тези дни ще напиша за секциото в "Щерев". Като цяло съм много доволна и ако sharlot не е родила ще се радвам да й разкажа детайли.

# 112
          Честити бебчета на Дея,Зеленото око и Поем!
Да са ви живички,здравички и послушни рожбичките!

# 113
Честити бебчета на Дея, Зеленото око и Поем, да са ви живи и здрави!!! И бързо възстановяване на мамите!!!

При нас голям проблем е кърменето става само при изцеждане с помпа. Много е странно тече ми кърма по дрехите от време на време а като изцедя количеството варира м-у 30-40 гр а мах. ми е 60 гр от двете гърди. Даите ми съвет как да направя добива по успешен. пия и чай за кърма на веледа.

# 114
  • Варна
Днес пак много бебчета има! newsm44

Да са живи и здрави съкровищата на Dream_wish, маги 1978, Didi Bojinova, zelenoto oko, Дея и poem!!! Много щастие и късмет желая на всички бебчовци, а на мамите - бързо въстановяване!!!

Вижте каква снимка открих - представяте ли си да имате 6 бебета наведнъж! Grinning

Аз днес бях на ЖК, бебо няма намерение да излиза скоро май, въпреки че докторката каза, че при втора бременност може изведнъж да слезе съвсем в малкия таз и раждането да започне веднага. Имама болезнени контракции, но нарядко и в никакъв случай ритмични. Надявам се все пак да стане по-рано от термина ми - първо, защото пустият обрив ме убива направо от сърбеж (днес ходих и на кожен лекар, предписа ми някакво кремче, което ми направиха в една аптека, надявам се да помогне поне малко), и второ, защото мъникът продължава да си върви големичък - днес ехографът го измери 3520 гр., с 11 см. диаметър на главата (отговаряше на 40 седмица). Плацентата ми е взела да узрява, но все още има достатъчно сили да продължи да го "угоява" (по 30 гр. на ден наддавали в момента) и достатъчно води.

Добре завърнали се вкъщи на *dessi*, dena_klv  и всички останали майчета! Hug

# 115
Мили майчета,влизам да ви съобщя поредната прекрасна новина-на 14.04,след полунощ,в 00.35h милата ни ssiilvvi е родила дъщеричката си.Малката принцеса се казва Аврора и е с перфектни мерки-3300г и 51 см.Да е жива и здрава,да радва много мама и тати и животът й да бъде толкова приказен и красив,колкото е името й!На всички нови майчета честитя от сърце,а на останалите,на които тепърва предстои да се срещнат със съкровищата си,стискам силно палци!

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 08:22 от tolinka

# 116
Добро утро момичета  Hug

Честити бебенца на Didi Bojinova, Zelenoto_oko, Деичка, poem и ssillvvi да са им живи и здрави много да ги радват и да растът умни и послушни дечица   newsm51 newsm51

Олче радвам се че раждането е минало така леко  Hug надявам се че и при мен ще е така  Praynig

dena_klv добре дошла  Hug хубаво е че накрая всичко се е наредило както трябва  Peace
Emanuela88, Gaja добре дошли вкъщи  Hug

На всички майчета за които днес ще е големият ден успех  Hug

Аз иначе продължавам да си чакам 2 в 1  Flutter днес съм на запис на тоновете на бебка  Heart Eyes ще се включа по-късно да проверя бебевалежа  Hug

# 117
 Добро утро от нас!  Heart Eyes

Влизам за да ви почерпя за първата месечинка на Даниелка!

Днес е прекрасен ден и дано още нови бебчета се срещнат със семействата си!   bouquet

# 118
  • Бургас
tolinkaHug благодарим ти за хубавата новина  bouquet
Пиши ни мила по-често  Hug

Честити бебенца на Didi Bojinova, Деичка, poem и ssillvvi да са им живи и здрави много да ги радват и да растът умни и послушни дечица   newsm51 newsm51

Добре дошли на новите мами и на маминките прибрали се вече у дома  Hug Hug Hug

Късмет на всички очакващи  Praynig Hug

П.П. Мария, честита ви първа месечинка!!! Много здраве и късмет  Hug

Последна редакция: чт, 16 апр 2009, 10:32 от ben78

# 119
Добро утро, мами!!!
Влизам набързо да съобщя една прекрасна новина!!!

Снощи 15.04 в 23.03 се роди прекрасния син на Mai4e_na_zai4e, Александър. Той е с чудесните мерки 3600гр и 52см!!!!

Да е жив и здрав, много послушен и да радва мама и тати!!!!! newsm68  ylinfant

Общи условия

Активация на акаунт