Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 943
  • 348
  •   1
Отговори
# 105
  • Видин
Не говориме за винце, а за хубава домашна ракийка.....към 75 градуса  hahaha

# 106
тук няма ли модератор да заключи темата, да изтрие постингите, които не са свързани с нея.
това ще даде възможност на който иска да чете и да си решава, а останалите да се пренесат и да говорят ненужните си малоумия в други теми и така да си мислят, че като привличат внимание в интернет, напълно компенсират липсата на внимание към тях в къщи.

# 107
  • Sofia
тук няма ли модератор да заключи темата, да изтрие постингите, които не са свързани с нея.
това ще даде възможност на който иска да чете и да си решава, а останалите да се пренесат и да говорят ненужните си малоумия в други теми и така да си мислят, че като привличат внимание в интернет, напълно компенсират липсата на внимание към тях в къщи.

Брех! Къде отиде демокрацията, къде отиде плурализма..... newsm78 Колкото на теб ти изглеждат не по темата такива изказвания, толкова на мен ми изглеждат малоумни твърденията, че може да се дава твърда храна на двуседмично бебе! Така, че сме квит! Всеки може да си каже мнението.....
А и като гледам ти мнение по други въпроси нямаш.....все тук се изказваш  Twisted Evil

# 108
Добре де. Едно не мога да разбера. Доказах ви, че "доктора" не е никакъв доцент, и не преподава нито в МУ, нито в НБУ. Това са общо 3 лъжи. Доказах ви, че ви лъже в очите за дребни неща, а вие му вярвате за децата си. Колко трябва да сте заблудени бре майки? Какво трябва да стане, за да прогледнете? Дадох ви линк как почти не е убил едно дете и вие пак не та не. Как не можете да разберете, че "докторът" е просто един патологичен лъжец?! И като такъв, чак си направил и печат "доцент"?!  Или наистина са "блажени вярващите", или вие имате сериозни проблеми. Най-малкото да си направиш печат с титла, която нямаш, е твърде меко казано фалшификация и измама с цел подвеждане. Ама вие си знаете.

# 109
Доктора е сектант и им пълни главите на тия(не искам да се изразявам нататък,щото никак няма да е мило) с пълни глупости.Те му вярват и го следват като стадо овце след пастира.
user002,недей да обясняваш кво да става,щото не видях някой по-напред да ви е казал да си налягате парцалите и да не пишете простотиите за даване на сок от 5 ден и на кюфтета от 10-я.
Питаха ви-от къде сте сигурни,че е доцент.Не можахте да отговорите-печат имал.Нали се сещаш,че и аз мога да си направя печат "доцент доктор,екстасенс,ясновидец,извънземно" и всичко.Дадоха ви сума ти доказателства,че е мошеник,ама нали ви събира на срещи,където всички  деца били едни такива засмени,доволни и не на последно място....живи!

# 110
Момичета, с вашите постове само разводнявате темата. Темата е за впечатления на майки, които познават д-р Йосифов и такива, които евентуално биха ползвали неговите услуги. Защо вместо да си чешете езиците тук, не ходите да си кърмите бебетата. Или организирайте протест на кърмачките пред Народното събрание... или направо в Брюксел. Какво ви става бе, жени? Каква е тази мисия, с която сте се нагърбили - никой не ви натрапва методите на този или друг педиатър, привърженик на ранното захранване?! Кърмете си децата ако искате до 6-годишна възраст, на улицата, в метрото, в опушените заведения /и това съм го виждала/... Какво сте се захванали така патетично да защитавате незнайната си кауза. Размятали гърди и юмруци. Гледайте си децата и това е. Никой не ви кара насила да правите нищо...
Или все пак трябва някъде да си излеете дискомфорта от иначе действително полезното кърмене. Така че - кърмачките - в кърмаческите форуми, ако обичате. Там си говорете колко сте велики и пълноценни.

# 111
А кой каза,че всички пишещи тук са кърмачки?Или то е по подразбиране-щом не даваш сок от първия ден,значи си гадна кърмачка,а?Не си обърнала внимание май,че и мъж пише,ама кво от това,сигурно и той кърми?!И да,аз кърмя,но и да давах АМ на детето си,нямаше да има никаква разлика в мисленето ми относно захранването на новородено с фреш!
П.С. И не на последно място-ще си вея циците,където ми е кеф,ако ще и зад Брюксел да е.По-добре цици,отколкото наденичка с гарнитура и сок от ябълка на едномесечно бебе,гледано от ку-ку като тоя "доктор".

# 112
  • Видин
Да живей д-р Йосифов  newsm65

# 113
Добре де, да приемем, че е куку. Ти адвокат на кого се явяваш? Имаш ли преки впечатления от този доктор или само си чешеш езика?

# 114
  • Видин
Ако приемем, че този лекар е с всичкия си, кой знае колко майки ще се юрнат да го слушат, след като прочетат тук, че има толкова много доволни от него.Че и вкъщи идвал, че и внимание обръщал, даже партита прави. Ае мерси  Stop
В коя секта се изповядва даването на сок от киви на 20-дневно бебе?

# 115
# 116
Чеша си само езика,доволна?
И как ще имам преки наблюдения от него,като имам достатъчно мозък в главата да не си заведа детето там?

# 117
Спрях да коментирам, просто защото няма смисъл. Всеки си знае неговото. Аз за себе си съм доволна от доктора и хората около  мен, които имат досег с него са доволни. Разбирам да коментираш човек,когото познаваш -  но да кажеш доктора не става, без да го познаваш- ей това е малоумие.

# 118
Ами не, не е малоумие. Никой не обижда доктора като личност, поне аз не го правя. А въз основа на това, което доволните от него казвате, си правя изводите, че "не става", както казваш ти. Не става като педиатър, а не като човек. Не е нужно да го познавам, за да го кажа. Може би малко се прекалява по отношение на тона и затова се поскарахте в темата. В крайна сметка вие си решавате как да си гледате децата. Така че каквото имаше да се казва, се каза още в началото, оттам нататък вече няма и смисъл да се говори, на едно мнение няма да дойдем.  Peace

# 119
  • София
А кой каза,че всички пишещи тук са кърмачки?Или то е по подразбиране-щом не даваш сок от първия ден,значи си гадна кърмачка,а?Не си обърнала внимание май,че и мъж пише,ама кво от това,сигурно и той кърми?!И да,аз кърмя,но и да давах АМ на детето си,нямаше да има никаква разлика в мисленето ми относно захранването на новородено с фреш!
П.С. И не на последно място-ще си вея циците,където ми е кеф,ако ще и зад Брюксел да е.По-добре цици,отколкото наденичка с гарнитура и сок от ябълка на едномесечно бебе,гледано от ку-ку като тоя "доктор".

Общи условия

Активация на акаунт