Педиатър Йосиф Йосифов

• 38 946
  • 348
  •   1
Отговори
# 120
ZOMG, каква темичка!

Напомни ми за романа Цитаделата, където имаше една групичка лондонски лекари, които си изкарваха парите най-вече поради добри впечатления за личността си и събираха богати клиенти, а иначе бяха гола вода. Явно това е много важен фактор- все пак връзката лекар-пациент е магия. Обаче като става въпрос за деца...

# 121
  • София
 Shocked
Чета и почти припадам.
Навремето моя позната ми препоръча този Йосифов; аз му се обадих, и като го заразпитвах за принципни подробности, се оказа, че всъщност той няма да е официалният педиатър на детето ми, а формално ще е записано в практиката на друг лекар.
Което веднагически ме отказа, щото някак това изобщо не е в реда на нещата.
Обаче нямах представа за тези негови - хмммм - авангардни методи.
Ужас.
От какво съм се отървала.

# 122
  • Видин
Red, поздравления, че използваш главата си не само за красота  Peace  bouquet За разлика от много други ...

# 123
  • София
Абе вие оставете другото, ами аз - въпреки съмненията си - продължавах да живея с мисълта, че докторът може би в крайна сметка е добър. Добре че случайно влязох тук, че да разбера истината. А моя много близка приятелка и мъжът и правят опити за бебе; въпросната 'позната' им е близка роднина, и е толкова императивна, че сто  процента би им го натресла един ден. Поне сега ще стопирам подобни опити. Трябва някой да информира съответните инстанции за реално нелегалната му дейност.

# 124
  • Sofia
Shocked
От какво съм се отървала.

Пий едно малко и се потупай по гърба!  Peace  Wink
За съжаление, няма кой да се информира  Twisted Evil А и да имаше, кой ти обръща внимание на някакви си деца, нали оцеляват...
Ама недай Боже някое да няма този късмет, ще се разтичат медии, инстанции...... ooooh!
Ама файда тогава - никаква! #Cussing out

# 125
Майко мила!  #Crazy ooooh!

Разбирам да коментираш човек,когото познаваш -  но да кажеш доктора не става, без да го познаваш- ей това е малоумие.

Малоумие е очевидно ползващи интернет млади майки да не си направят труда да се информират сами относно толкова важно нещо като захранването на бебето, а да се доверяват на един нелегален педиатър-мошеник и методите му от преди 50 години!  Tired Направо не мога да повярвам, че има такива жени!  Sick Разбирам да сте направили информиран избор със съответните му доводи за този тип захранване, ама не.  Rolling Eyes И защо не влезе самият доктор Й. да ни убеди в правотата си, а само някакви току-що регистрирани погребители ни го хвалят?!

elektra_86, бебето ти е малко - все още имаш възможността да попрочетеш това-онова и да спреш с това безумие! Искрено се надявам, че ще го направиш - за доброто на детето си!

Ирина (адашка Simple Smile),     bouquet

# 126
  • София
Ама това сериозно ли е? Shocked
Сокчета на 5ия ден?!?!Бънджи?!?Партита?!?

# 127
  • Видин
Мила, за съжаление да  Confused Много е жалко... а майките са като някакви овце, ослепени от отношението на този "лекар"  Sick

# 128

Ееееее, вие вече се оляхте с глупостите тук. Кой ви каза, че се дават сокчета на 5 ден? Наденици, салами... излагате се. Още малко и ще кажете, че кара дечицата и секс да правят на първата им годинка. Стига сте злословили. Попитайте майките си кога са ви захранили, или погледнете детските си картони. Аз лично съм разглеждала своя и трябва да ви кажа, че няма голяма разлика м/у схемата на захранване при мен преди 30 и повече години и тази на доктора. И като се гледам - здрава права жена съм, в отлично здраве.
Апропо, какво им е лошото на бънджитата? А на партитата? Вашите педиатри не поощряват ли двигателната активност на децата?

# 129
  • Sofia
А пък още по-отдавна майките са дъвкали храна и са я давали в устата на детенцето...и са го увивали в овча непрана вълна. Ти ще го правиш ли? Щото така е било едно време, пък са оживявали.

# 130

Още малко и ще кажете, че кара дечицата и секс да правят на първата им годинка.

Това дори не ми беше хрумвало,ама като го спомена... Rolling Eyes

Попитайте майките си кога са ви захранили

Питах я.На почти 4 месеца.

Аз лично съм разглеждала своя и трябва да ви кажа, че няма голяма разлика м/у схемата на захранване при мен преди 30 и повече години и тази на доктора.

Това не ти ли говори нещо?Има една дума-напредък се казва.Лошо,много лошо говори за докторчето,че за 30 години не се е подместил и крачка напред,а за вас,неговите пациенти,още по-лошо говори.

Апропо, какво им е лошото на бънджитата? А на партитата? Вашите педиатри не поощряват ли двигателната активност на децата?

Ми нищо не им е лошото.Моето откакто се роди е по катерушките,не си играе на дребно с бънджита!

# 131
  • София
Добре де,грешката е моя- сокчетата били на 10ия ден. PeaceТова  моментално променя нещата- стават двойно по-разумни. ooooh!
Бънджитата напоследък доста ортопеди ги отричат,но дори и тези,които не ги отричат не биха ги препоръчали на 4ри месечно бебе.
А партитата ги споменавам,защото за мен е важно педиатъра да е в час,а не да ми организира забавления.

# 132
Сокчето беше на 20-тия ден и то съвсем малко количество. Доктора лично му го даде, за да види как го приема детето. Дори и и педиатърката от поликлиниката каза,че сокчетата и пюретата ги приема, макар сега и тя да работи по новата схема.
А за бънджито говорихме тази седмица- доктора каза за сега да му вземем кенгуру ,а бънджито - от 6-тия месец.
А пък за партитата- ами не виждам нищо лошо! Какво по-хубаво от това да се запознаеш с други майки и бебета?

# 133
Сокчето беше на 20-тия ден

Еми значи не съм сбъркала,като написах,че наденичката с гарнитура е след навършване на месец.Тамън да си преглъща по-лесно със сокчето.

А пък за партитата- ами не виждам нищо лошо! Какво по-хубаво от това да се запознаеш с други майки и бебета?

Ми разбира се,че няма нищо лошо.Според мен ви събира да види колко оцелели има след неговото "гледане".

# 134
Виждам, че темата вече се превръща в чисто заяждане. А беше създадена, за да се споделят впечетления от мами, които ползват услугите на доктора.

Общи условия

Активация на акаунт